Loading...
“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ”: ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ

“Πολυεθνική Μακεδονία, με πρωτεύουσα την, επίσης, πολυεθνική αλλά και υπό διεθνή έλεγχο Θεσσαλονίκη.” Και για να την κάνουν πολυεθνική πρέπει να την αποσυνδέσουν από τον Ελληνισμό, την Ελληνικότητα και τις Ελληνικές της ρίζες. (Ρίζες που δεν έχουν σχέση με το Μητσοτκιστάν ή Τσιπριστάν κλπ.)

Αυτός είναι ο στόχος των διεθνών τοκογλύφων για την Μακεδονία. Ο στόχος τους είναι ο έλεγχος της Μακεδονίας που είναι μία και Ελληνική, μοιρασμένη σε τέσσερις χώρες, διοικούμενες από “φίλους” των τοκογλύφων.

Σήμερα τροποποιούν το Σύνταγμα των Σκοπίων και “πολυεθνικοποιούν” ακόμη περισσότερο την χώρα των Σκοπίων, η οποία ήδη ήταν πολυεθνική!!!!! Προσθέτουν και άλλες εθνότητες. Μεταξύ αυτών και τους Εβραίους και τους Αιγυπτίους!!!!!!

Ποιες είναι, τελικά, οι αλλαγές που προτείνονται στο Σύνταγμα των Σκοπίων

Ας δούμε ποιά είναι η σημασία αυτού του γεγονότος και σε ποιά στρατηγική αυτό εντάσσεται.

Οι τοκογλύφοι είναι αυτοί που δια του Χίτλερ έσφαξαν τους Εβραίους της Ευρώπης. Και τους έσφαξαν, για να τους αναγκάσουν να ξεριζωθούν από την Ευρώπη και να στελεχώσουν το κράτος του Ισραήλ. Το κράτος του Ισραήλ το οποίο οι διεθνείς τοκογλύφοι δημιούργησαν και το οποίο θέλουν να το εκμεταλλευτούν ως φύλακα των συμφερόντων τους. Τα συμφέροντα των τοκογλύφων είναι να ελέγξουν τις ενεργειακές οδούς από την Κεντρική Ασία και την Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη. Δηλαδή, να ελέγχουν την ροή πετρελαίου και αερίου από τον τόπο παραγωγής στον τόπο κατανάλωσης. Έτσι μπορούν να ελέγχουν και την Ευρώπη, και την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.

Οι τοκογλύφοι, αν και είναι αυτοί που έσφαξαν τους Εβραίους, το παίζουν Εβραίοι, ενώ δεν είναι, έχουν νοφισθεί την Εβραϊκότητα, και το παίζουν προστάτες των Εβραίων και διώκτες του αντισημιτισμού. Οι ίδιοι οι τοκογλύφοι δημιουργούν τον αντισημιτισμό που δήθεν πολεμούν,και το κάνουν για να ωθούν τους Εβραίους να επιζητούν την προστασία των τοκογλύφων. Οι τοκογύφοι είναι “προστάτες” των Εβραίων, όπως οι “νταβατζήδες” είναι προστάτες γυναικών που κινδυνεύουν και αποσκοπούν να τις εκπορνεύσουν. Οι τοκογλύφοι αγαπούν τους Εβραίους, όπως οι παιδόφιλοι αγαπούν τα παιδάκια.

Οι τοκογλύφοι, για να ελέγξουν τις ενεργειακές οδούς (άρα, για να ελέγξουν την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία), χρειάζονται όχι μόνον το “φυλάκιο” που λέγεται Ισραήλ, αλλά χρειάζεται να ελέγξουν και το Αιγαίο.

Σημειωτέον, το Αιγαίο οι τοκογλύφοι (δια του στρατιωτικού τους μηχανισμού που λέγεται ΝΑΤΟ) το χρειάζονται και για να ελέγξουν την κάθοδο των Ρώσων, στην Μεσόγειο.

Το ότι οι ΗΠΑ ( = οι τοκογλύφοι) έκαναν στρατιωτική βάση στον Νομό Έβρου, δείχνει ότι οι ΗΠΑ, δηλ. οι τοκογλύφοι δεν εμπιστεύονται ότι οι Τούρκοι θα μπορέσουν (ή θα θελήσουν) να εμποδίσουν τους Ρώσους από τα περάσουν τα Δαρδανέλια. Άρα, ο έλεγχος του Αιγαίου (ιδίων των νήσων νοτίως των Δαρδανελίων) καθίσταται ακόμη πιο επιτακτικός για τους τοκογλύφους.

Τα περί δημιουργίας της αμερικανικής βάσης στον Έβρο, για τις ανάγκες του πολέμου στην Ουκρανία είναι αστειότητες.

Προφανώς το Αιγαίο οι τοκογλύφοι δεν μπορούν να το ελέγξουν μόνον με την Τουρκία (την οποία ελέγχουν πλήρως), με τα σύνορα που έχει η Τουρκία σήμερα, διότι σήμερα η Τουρκία είναι μια ηπειρωτική χώρα και όχι μία θαλάσσια χώρα. Το ότι έχει εκτεταμένα παράλια δεν την κάνει θαλάσσια χώρα. Για να γίνει θαλάσσια χώρα, χρειάζεται νησιά. Έτσι, λοιπόν, ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδος, και όλη η τάξη των πολιτικών της Ελλάδος, ετοιμάζονται να παραδώσουν (!!!!) μέρος του Αγαίου στην Τουρκία, δηλαδή στους τοκογλύφους.

Όμως και αυτό δεν φτάνει. Για να ελεγχθεί το Αιγαίο δεν φτάνει η ελεγχόμενη Τουρκία. Χρειάζονται και την Μακεδονία.

Και οι τρόποι να ελέγξουν την Μακεδονία είναι ένας εκ των εξής δύο.

Πρώτον, είτε να νοσφισθούν, να υφαρπάξουν, την Ελληνικότητα (όπως έκαναν με την Εβραϊκότητα), και ως “Έλληνες” να αποκτήσουν τον έγχο της Μακεδονίας. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει “να κόψουν και να ράψουν” την Ελληνικότητα στα μέτρα τους, δηλαδή, να την διαστρεβλώσουν (π.χ. με το να παρουσιάσουν το Βυζάντιο ως μη-Ελληνικό, τον Χριστιανισμό ως αντίθετο προς τον Ελληνισμό, έτσι ώστε οι σύγχρονοι Έλληνες να μην λογίζονται ως απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, άρα και ως οι κληρονόμοι των αρχαίων Ελλήνων και φορείς της Ελληνικότητας). Αλλά εμείς οι Έλληνες αντιστεκόμαστε, στις συμμορίες των “ειδικών επιστημόνων” που προπαγανδίζουν αυτά που συμφέρουν στους τοκογλύφους. Και μάλλον αυτή η μέθοδος απέτυχε.

Δεύτερον, εναλλακτικά, να αποκόψουν την Μακεδονία από την Ελληνικότητα και τον Ελληνισμό, να την παρουσιάσουν ως “πολυεθνική”. Ως “πολυεθνική” να προσθέσουν και μία Εβραϊκή συνιστώσα, και δια της νοσφισθείσας, υφαρπαγείσας, Εβραϊκότητας, να αποκτήσουν τον έλεγχο της Μακεδονίας.

Και τι βλέπουμε σήμερα;

Αφού οι πολιτικοί νάνοι της Ελλάδος εκχώρησαν το όνομα “Μακεδονία” στους “ηγέτες” των Σκοπίων (δηλ. στους τοκογλύφους), οι “ηγέτες” των Σκοπίων ετοιμάζονται να τροποποιήσουν το Σύνταγμα της χώρας τους και να διευρύνουν το φάσμα των εθνοτήτων που κατοικούν στην χώρα τους, στην οποία οι δικοί μας πολιτικοί νάνοι παραχώρησα το όνομα “Μακεδονία”. Πλέον, μεταξύ των εθνοτήτων της χώρας αυτής θα συμπεριλαμβάνονται και οι Εβραίοι.

Με άλλα λόγια, το σχέδιο των τοκογλύφων προχωράει και οι ποιλιτικοί νάνοι της Ελλάδος, με την βοήθεια ηλιθίων και συμφεροντολόγων ψηφοφόρων, σφυρίζουν αδιάφορα!!!!!!!

 

 

21-8-2023
Παύλος Χρ. Αλτίνης – Δικηγόρος

 

Πηγή: www.echedoros.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Μετά τις πυρκαγιές …πλημμύρες

Μετά τις πυρκαγιές …πλημμύρες

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας, σειρά πήραν οι καταστροφικές πλημμύρες. Η κακοκαιρία «Ντάνιελ» έπληξε κυρίως την περιοχή τής Θεσσαλίας και ολόκληρες εκτάσεις οικισμών μετατράπηκαν σε λίμνες με απώλειες σε ανθρώπινη ζωή. Εικόνες ντροπής για...

Μια “ΖΩΗ” στις φλόγες…

Μια “ΖΩΗ” στις φλόγες…

Καλοκαίρι 2023. Ένα ακόμα καλοκαίρι που οι πυρκαγιές επισκέπτονται την Ελλάδα. Ένα ακόμα καλοκαίρι που απανθρακώνεται η ζωή. Ζωή είναι ο άνθρωπος, ζωή είναι όλα τα ζωντανά πλάσματα που κινούνται στη γη και κάτω από τη γη, ζωή είναι τα δέντρα μέχρι το πιο μικρό...

Αναζητείται  πρωθυπουργός που θα πάει την Ελλάδα σταθερά και τολμηρά μπροστά!

Αναζητείται πρωθυπουργός που θα πάει την Ελλάδα σταθερά και τολμηρά μπροστά!

Οπαδική βία. Ένας ακήρυχτος πόλεμος με θύματα νέους ανθρώπους. Ένας πόλεμος που κρατάει εδώ και 40 χρόνια… Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, πολιτεία και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, εμφανίζονται πρόθυμα και αποφασισμένα να τον σταματήσουν. Η προθυμία και η αποφασιστικότητα μένει...

Περί πυρκαγιών και όχι μόνο…

Περί πυρκαγιών και όχι μόνο…

Τώρα που έχουν σβήσει οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, έχει λήξει το τριήμερο στρατιωτικό πένθος (ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί δεν κηρύχθηκε εθνικό πένθος) μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους για την πύρινη λαίλαπα που μαύρισε τους τηλεοπτικούς μας...

Η αποκατάστασης της Δημοκρατίας που όμως δεν έγινε ποτέ!

Η αποκατάστασης της Δημοκρατίας που όμως δεν έγινε ποτέ!

Το αεροσκάφος της γαλλικής προεδρίας που μεταφέρει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προσγειώνεται τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου του 1974 στις 02:05 πμ στην πίστα του αεροδρομίου του Ελληνικού. Εκεί τον υποδέχεται λαοθάλασσα. Ο Καραμανλής κατεβαίνει τα σκαλιά του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Κλιματική κρίση…αυτός είναι ο βασικός ύποπτος των πυρκαγιών στην Ελλάδα!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Κλιματική κρίση…αυτός είναι ο βασικός ύποπτος των πυρκαγιών στην Ελλάδα!!!

Ένα καλοκαίρι ακόμα που οι αναμενόμενες πυρκαγιές χτυπάνε την Ελλάδα. Ένα καλοκαίρι ακόμα που γίνονται στάχτη δασικές εκτάσεις και περιουσίες. Ένα καλοκαίρι ακόμα που η κυβέρνηση αποποιείται τις ευθύνες της, όπως κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση. Και ενώ τόσα χρόνια βασικοί...

Μετάβαση στο περιεχόμενο