Loading...

Πλαίσιο Αρχών και Αξιών

ΣΥΜΦΩΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕΤΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

«Αναστήτω η Ελλάς, και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτής,
και φυγέτωσαν από προσώπου της Γης οι μισούντες Αυτήν»

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΜΑΪΟΥ 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ. 2 ΜΑΪΟΥ 2021

 

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ. ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ!

Καλό θα ήταν πριν το υπογράψεις να αναγνώσεις με απόλυτη προσοχή κάθε κεφάλαιο. Κάθε σημείο αλλά και τις σχετικές επεξηγηματικές σημειώσεις που ακολουθούν στο τέλος.

ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ

Από σήμερα Πάσχα του 2021, 200 χρόνια μετά την νικηφόρα Εθνεγερσία των Ελλήνων το 1821 στα πεδία των μαχών, μια νέα μεγάλη εθνική προσπάθεια οφείλει να λάβει σάρκα και οστά, για να πάρουν εκδίκηση τα όνειρα και η Ελπίδα να αναλάβει την Ζωή. Είναι στο χέρι σου. Στα χέρια όλων μας. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία. Σκέψου. Πράξε πολιτικά και υπεύθυνα. Στρατεύσου. Συστρατεύσου. Έλα μαζί! Δώσε το παρόν. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί.

Ο χρόνος τελειώνει. Ή τώρα ή ποτέ! Όλοι οφείλουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα! Την ουσιαστική ιστορική υπέρβαση από το «ΕΓΩ» στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ «ΕΜΕΙΣ».

Αυτό το «Πλαίσιο Πολιτικών Θέσεων και Αρχών» στοχεύει στην συσπείρωση όλων των Ελλήνων. Στην συνεργασία. Στις κοινές πολιτικές προσπάθειες. Στην ίδρυση, σύσταση και οργάνωση ενός Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχήματος από κοινού με τα αδέλφια μας τους ξενιτεμένους Έλληνες της Υφηλίου. Με την ενεργό συμμετοχή τους σε όλα τα όργανα του υπό σύσταση εθνικά ενιαίου νέου πολιτικού υποκείμενου (νέο πολιτικό κόμμα).

Έτσι, και δια αυτής της ύψιστης πολιτικής πράξης πραγματώνεται η ό,που Γης συσπείρωση του Έθνους των Ελλήνων με τους Έλληνες της Μητροπολιτικής Ελλάδος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ –    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

 Ως Έλληνες το Γένος με Ζώσα και Δρώσα την Εθνική, Κοινωνική και Ιστορική Μνήμη

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ:

1.1.        Στον Θεό. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Θεωρούμε ότι η Ορθοδοξία αποτελεί συνέχεια του πνεύματος των αρχαίων Ελλήνων και βασικό συστατικό  της Ρωμιοσύνης.

1.2.        Στο Έθνος, στο Γένος  των Ελλήνων.

1.3.        Είμαστε Έλληνες, ιθαγενείς στην χώρα αυτήν και εξ’ αίματος απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.

1.4.        Στην Πατρίδα μας, η οποία ανήκει στο Έθνος των Ελλήνων, στους ιθαγενείς Έλληνες.

1.5.        Στην παραδοσιακή οικογένεια.

1.6.        Στην πραγματική Δημοκρατία, και όχι στην δήθεν  δημοκρατία των ανικάνων και κοινωνικά – πολιτικά (κομματικά) – οικονομικά διεφθαρμένων.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑΜΕ:

2.1.        Την πανάρχαια Ιστορία μας, την Ελληνική Παιδεία, τον Πολιτισμό μας και τις Παραδόσεις μας που συνιστούν αδιάλειπτο πολιτισμικό δεσμό με τους αρχαίους προγόνους μας.

2.2.        ΩΣ ΧΩΡΑ διατηρούμε ό,τι  έχουμε κατακτήσει με θυσίες και αίμα, δεν παραχωρούμε ούτε σπιθαμής ελληνικής  γης.  Αντιθέτως επαναδιεκδικούμε ό,τι μας ανήκει ιστορικά.

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ:

3.1.        Όλες τις Θρησκείες και τους αθέους, όλα τα Έθνη και τις Φυλές  και όλους τους ανθρώπους. Όλες τις παραδόσεις. Όλους τους πολιτισμούς.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

4.1.        Όλοι, έθνη, κράτη, θρησκείες και άνθρωποι, να μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε.

ΘΕΛΟΥΜΕ:

5.1.        Εθνική ανεξαρτησία, εξασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας.

5.2.        Οικονομική Ανεξαρτησία.

5.3.        Ατομική ελευθερία.  ασφάλεια, δημόσια τάξη, ευνομία, ευημερία.

5.4.        ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ διεκδικούμε – επιδιώκουμε – στοχεύουμε :

5.4.1.    Στην υπεράσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Καμία συμφωνία για αντικατάστασή της από μία Διζωνική-Δικοινοτική Ομοσπονδία με πολιτική (κυρίαρχη) ισότητα, η οποία θα θέσει την Κύπρο υπό τον γεωπολιτικό έλεγχο της Τουρκίας. Το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής, κατοχής και εποικισμού από την Τουρκία και όχι διακοινοτική διαφορά. Άμεση ενεργοποίηση του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου.

5.4.2.    Επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. σ’ όλη την επικράτεια με αντίστοιχη επέκταση του εναέριου χώρου. Ανακήρυξη Ελληνικής ΑΟΖ και οριοθέτησή της (εκτός αυτής με την Ιταλία και της μερικής με την Αίγυπτο) με την Κυπριακή Δημοκρατία.

5.4.3.    Ως Έθνος-Κράτος θα χρησιμοποιούμε αποφασιστικά το δικαίωμα της αρνησικυρίας (veto) εντός της ΕΕ προκειμένου να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά συμφέροντά μας έναντι του τουρκικού αναθεωρητισμού-επεκτατισμού, της Αλβανίας και των Σκοπίων. Θεωρούμε ότι η Τουρκία λόγω πολιτιστικών χαρακτηριστικών και μεγέθους δεν πρέπει κάτω από οποιεσδήποτε προϋποθέσεις να καταστεί μέλος της ΕΕ..

5.4.4.    Επαναδιαπραγμάτευση ή και μονομερή κατάργηση κάθε συμφωνίας που αντίκειται, υποσκάπτει, υπομονομεύει, απεμπολεί, και αντιστρατεύεται τα Ιστορικά, Εθνικά και Κυριαρχικά Δικαιώματα της Ελλάδος και  υπεγράφει χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός (μέσω δημοψηφισμάτων) άρα χωρίς  την σύμφωνη γνώμη του Κυριάρχου Ελληνικού Λαού { Πρέσπες ,  Μαδρίτη κτλ} .

5.4.5.    Στοχεύουμε και επιδικώκουμε ένα νέο Ελληνικό κράτος «Ιερόν και Απρόσβλητον» (Ιωάννης Καποδίστριας)  ριζικά αναδιαθρωμένο με νέους θεσμούς, που θωρακίζει τον Έλληνα Πολίτη και διασφαλίζει σε όλες τις εκφάνσεις του την Ενεργό Συμμετοχή του, δια της Συμμετοχικής Δημοκρατίας,  απεξαρτημένο θεσμικά  από κάθε κομματική  ή οποιαδήποτε  άλλη διαπλοκή, δομημένο αξιοκρατικά και με πρόταγμα την Αριστεία  και το Ήθος.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

6.1.        Το κράτος να λειτουργεί υπέρ, και όχι κατά του Πολίτη, όπως συμβαίνει σήμερα.

6.2.        Πάταξη της διαφθοράς και γενικά του εγκλήματος.

6.3.        Η Δικαιοσύνη να είναι ανεξάρτητη αλλά όχι ανεξέλεγκτη.

6.4.        Ειδική κρατική  μέριμνα για τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας.

6.5.        Το περιβάλλον να προστατεύεται.

6.6.        Να προστατεύεται κάθε μορφή Πνευματικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς.

6.7.        Στην ζωή μας να υπάρχει ποιότητα και όχι μόνον ποσότητα.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ:

7.1.        Να έχουμε ισχυρό Ελληνικό Εθνικό Στρατό και Ελληνική Εθνική αμυντική βιομηχανία.

7.2.        Να έχουμε ισχυρή ανεξάρτητη  Εθνική οικονομία.

7.3.        Να έχουμε Εθνική Παιδεία, που να διδάσκει Αρετή, Ηθική, Ελευθερία, Αξιοπρέπεια, Αξιοκρατία,  και την αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

7.4.        Οι Έλληνες που ζούμε στην Πατρίδα να έχουμε στενή και Θεσμική σχέση με τους Έλληνες  της Διασποράς.

ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

8.1.        Να καταγγείλουμε και το δημόσιο ψευδο-χρέος και το ιδιωτικό ψευδο-χρέος. Να απελευθερώσουμε  την Ελλάδα και τους Έλληνες από τους τοκογλύφους.

8.2.        Να ανακτήσουμε τα δικαιώματα της Ελλάδος, επί των εκχωρηθέντων σε αλλοδαπούς και ημεδαπούς στρατηγικών μας  υποδομών και επιχειρήσεων.

8.3.        Η εθνική μας οικονομία να είναι ελεύθερη, και με αυστηρό κρατικό και κοινωνικό  έλεγχο των κάθε είδους μονοπωλίων και ολιγοπωλίων.

8.4.        Να γίνουμε αυτάρκεις σε παραγωγή τροφίμων, βιομηχανικών αγαθών και υπηρεσιών, ιδίως σε τομείς στρατηγικής σημασίας και σε τομείς όπου έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα.

8.5.        Να εγκαταλείψουμε το ευρώ και να επαναφέρουμε το εθνικό μας νόμισμα, με τις ανάλογες θεσμικά αμυντικές ενέργειες που προστατεύουν και θωρακίζουν.

8.6.        Η νομισματική πολιτική να χαράσσεται από το Υπουργείο Οικονομικών.

8.7.        Η ιδιωτικών συμφερόντων Τράπεζα της Ελλάδος να εθνικοποιηθεί.

8.8.        Οι εμπορικές  τράπεζες να ελέγχονται πολύ αυστηρά από την εθνικοποιημένη Τράπεζα της Ελλάδος.

8.9.        Να καταργηθεί η υποχρεωτικότητα της διεκπεραίωσης των οικονομικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων και προϊόντων τους.

8.10.     Η χορήγηση δανείων να γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Να απαγορευτεί ο ανατοκισμός, έστω και με την μορφή των καταχρηστικών δανειακών συμβάσεων κεφαλαιοποιήσεως του οφειλομένου τόκου.

8.11.     Αλλαγή του πτωχευτικού κώδικα. Ουσιαστική διασφάλιση της πρώτης κατοικίας.

8.12.     Αλλαγή του νόμου παροχής του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στους Έλληνες της Διασποράς.

8.13.     Αλλαγή του φορολογικού συστήματος.  Θέσπιση ενός δίκαιου και σαφούς φορολογικού συστήματος, φιλικού για την προσέλκυση και εθνικών επενδύσεων.

8.14.     Διαγραφή όλων των αντισυνταγματικών παρανόμως επιβληθέτων φόρων.

8.15.     Υποχρεωτικό μάθημα ιστορίας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

8.16.     Αναβάθμιση όλων των βαθμίδων Υπηρεσιών Υγείας με έμφαση στην πρόληψη

8.17.     ταξη της λαθρομετανάστευσης. Επανεξέταση όλων των αδειών παραμονής.

8.18.     Επαναπροώθηση στις χώρες εισόδου ή προέλευσης όλων των έκνομων και παρανόμων μεταναστών.

8.19.     Η μετανάστευση να γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων της Πατρίδας.

8.20.     Διακρίνεται η «ιθαγένεια», ως φυσικό γεγονός που υποδηλώνει την καταγωγή, από την «υπηκοότητα», ως δημοσίου δικαίου δικαίωμα, που παρέχει την δυνατότητα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι και από τα «ατομικά δικαιώματα» τα οποία τα έχουν και οι μη έχοντες ιθαγένεια ή/και υπηκοότητα. Ιθαγένεια μπορούν να έχουν μόνον οι ιθαγενείς  Έλληνες, οι οποίοι  δικαιούνται την Ελληνική υπηκοότητα. Ως ιθαγενείς Έλληνες νοούνται αυτοί των οποίων τουλάχιστον ο ένας φυσικός γονέας είναι ιθαγενής Έλληνας. Οι αλλογενείς, οι οποίοι εξ’ ορισμού δεν δύνανται να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια, να μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική υπηκοότητα με αυστηρά κριτήρια.

8.21.     Οι αλλογενείς που έχουν ήδη αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα επανελέγχονται . Μέχρι να ληφθεί απόφαση επί του εν λόγω αιτήματός τους, έχουν δικαίωμα διαμονής στην Ελλάδα. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησής τους, οι έχοντες αποκτήσει προ του έτους 1990 την Ελληνική υπηκοότητα που τους αφαιρέθηκε, έχουν δικαίωμα διαμονής στην Ελλάδα.

8.22.     Άμεση επίλυση του δημογραφικού προβλήματος. Τα ανήλικα τέκνα Ελλήνων ιθαγενών που έχουν  την Ελληνική υπηκοότητα και κατοικούν στην Ελλάδα, να δικαιούνται αφορολόγητες οικονομικές ενισχύσεις, οι οποίες να τους εξασφαλίζουν τα προς το ζην, δωρεάν παιδεία και δωρεάν κοινωνική ασφάλιση. Οι πολύτεκνοι γονείς, εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας έχει και την Ελληνική ιθαγένεια και την Ελληνική υπηκοότητα, να δικαιούνται εφ’ όρου ζωής δωρεάν κατοικία και να μην υπόκεινται σε κανενός είδους φόρο, εισφορά ή τέλος. Ο αλλογενής και ο μη έχων την Ελληνική υπηκοότητα πολύτεκνος γονέας, μετά τον θάνατο του/της συζύγου του, πολύτεκνου γονέα που είχε και την Ελληνική ιθαγένεια και την Ελληνική υπηκοότητα, αποκτά όλα τα δικαιώματα του θανόντος γονέα.

8.23.     Πρόταξη των συμφερόντων της Ελλάδος απέναντι στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στους διεθνείς, υπερεθνικούς και διακρατικούς οργανισμούς, και στις πολυεθνικές εταιρίες.

8.24.     Το εσωτερικό εθνικό δίκαιο να κατισχύει του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συνθηκών.

8.25.     Η προάσπιση  με κάθε νόμιμο μέσο  στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Διασποράς, ό,που κι εάν ευρίσκονται αυτοί.

8.26.     Αυστηρός έλεγχος  των ΜΜΕ  ώστε να μην μπορούν να παίζουν τον ρόλο του μεσίτη σε παιγνίδια εξουσίας. Κατάργηση κάθε νόμου και διάταξης που διατηρεί την αλληλοδιαπλοκή μεταξύ ΜΜΕ – Κυβέρνησης και επιχειρηματικών συμφερόντων.

8.27.     Κατάργηση κάθε είδους  φωτογραφικών  διατάξεων σε νόμους  ΚΥΑ, και  ΠΝΠ, ειδικώς εκείνων που αναστέλλουν ή περιορίζουν συλλογικά και προσωπικά – ατομικά δικαιώματα.

8.28.     Δημιουργία προϋποθέσεων πληθυσμιακής αποκέντρωσης και ενίσχυσης της περιφέρειας.

8.29.     Να ληφθεί κάθε μέριμνα για την ανάπτυξη, προαγωγή και προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος, του Αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και διάδοσής τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με κάθε πρόσφορο μέσο.

8.30.     Παροχή κινήτρων σε Έλληνες για κατοίκηση στα ακατοίκητα Ελληνικά νησιά.

8.30.1.  Φοροαπαλλαγές, δωρεάν ρεύμα, νερό, κατοικία.

8.30.2.  Οργάνωση παραγωγικών δραστηριοτήτων που αφορούν τον αγροτικό τομέα π.χ. καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Έτσι κατοχυρώνουμε  την ύπαρξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, διότι θα κατοικούνται  τα νησιά αυτά και θα υπάρχει  οικονομική δραστηριότητα επ’ αυτών για να συντηρηθεί η ανθρώπινη διαβίωση.

8.30.3.  Οργάνωση δικτύου υδροπλάνων για την τακτική  επικοινωνία.

8.30.4.  Πλωτό νοσοκομείο να κινείται μεταξύ των νησιών για άμεση παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εξειδικευμένων η μη.

8.31.     Ναυτιλία.

8.31.1.  Να συγκροτηθεί μια ισχυρή ναυπηγική βιομηχανία.

8.31.2.  Να προσεχθεί ιδιαίτερα ο κλάδος της Ναυπηγοεπισκευής.

8.31.3.  Να δοθούν κίνητρα για προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα.

8.31.4.  Να καταστήσουμε την Ελλάδα παγκόσμιο κέντρο ναυτικής εκπαίδευσης υψηλού επίπεδου.

8.31.5.  Να έχουμε στενή συνεργασία με το «Εθνικό Κεφάλαιο», την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

8.32.     Να αναδείξουμε την ταυτότητα υπεροχής (branding) των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

8.33.     Οι κατώτεροι μισθοί και συντάξεις να εξασφαλίζουν έναν αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης.

8.34.     Να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό μας πλούτο για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

8.35.     Υποχρεωτική στράτευση σε ηλικία  18 ετών.

8.36.     Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σε πολιτικά αξιώματα μπορούν να το έχουν μόνον όσοι/όσες έχουν τουλάχιστον 5ετη πραγματική εργασία αποδεδειγμένα.

8.37.     Οι Βουλευτές να εκλέγονται μόνον για συνολικά  οκτώ (8) χρόνια.

8.38.     Καταγγελία και ακύρωση στην πράξη της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και χρήση veto στην ενταξιακή πορεία στην ΕΕ. Υπεράσπιση της Ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο,  με την χρήση του veto στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ. Υπεράσπιση των Ελληνικών μειονοτήτων απανταχού στον κόσμο.

9. ΚΑΛΟΥΜΕ  σε ενότητα και σε κοινή δράση όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης, αρκεί να θέτουν ως ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
 1. Την τελευταία 12ετια με το ξέσπασμα την οικονομικής κρίσης, η οποία ανέδειξε όλες τις  πτυχές της (κρίσης) με την φανερή έλλειψη ικανής πνευματικής και σταθερής πολιτικής ηγεσίας, εμφανίστηκαν στο προσκήνιο του δημοσίου βίου και της πολιτικής ζωής 10αδες προσπάθειες με πρόσημο την Ελλάδα και τον Πατριωτισμό. Όλες Κατέληξαν σε πλήρη και απόλυτη αποτυχία! Είτε εισήλθαν στο Ελληνικό κοινοβούλιο, είτε όχι. Γόρδιος δεσμός η διχόνοια. Τα πρωτεία. Το εγώ! Η αρχηγία. Τα προνόμια του συστήματος. Εντός -εκτός- Βουλής.
 2. Όλες συλλογικά και ατομικά, έστω και εκείνες που εκκινούσαν με αγνά ελατήρια, και υπό καλές προθέσεις  απέτυχαν να εκφράσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα.  Όλες σκόνταφταν στην γνωστή παθογένεια. Το ΕΓΩ. Επί πλέον όλες είχαν ένα κοινό αλλά βασικό χαρακτηριστικό. Διαπιστώσεις. Καταγγελίες χωρίς ρεαλιστικές λύσεις. Όλες κατέληξαν σε πλήρη αποτυχία ανεξαρτήτως πλεονεκτημάτων. Ορισμένες δίχασαν. Άλλες εκμεταλλεύτηκαν τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Ορισμένοι, χωρίς αιδώ και χωρίς Ήθος, δεν δίστασαν την πατριδοκαπηλεία φτάνοντας ακόμα και την κομματικοποίηση  και αυτής της Πίστης μας στην Ορθοδοξία.  Άλλες κατέληξαν εμπορικά καταστήματα. Κομματικά παραμάγαζα του συστήματος. Όλες οι προσπάθειες δομημένες κατά το γνωστό συστημικό τρόπο. Ένας αυτόκλητος αρχηγός. Μια ομάδα που τον αναγνωρίζει. Χωρίς εις βάθος  αληθείς  δημοκρατικές διαδικασίες.
 3. Η Ελληνίδα και ο Έλληνας προδόθηκε από τα συστημικά κόμματα. Εν συνεχεία, απαξιώθηκε. Εγκαταλείφθηκε. Οι υποσχέσεις ξεχάστηκαν. Όλες, μια προς μια. Η Ελληνική Κοινωνία εξαπατήθηκε.  Συστηματικά. Προδόθηκε. Κατά συρροή! Λεηλατήθηκαν όνειρα και ελπίδες. Κατ΄ επανάληψη. Κατ’ εξακολούθηση.  Κατ’ επάγγελμα. Από όλους απογοητεύτηκε. Πικράθηκε. Με όλους θύμωσε. Οργίστηκε. Αποστασιοποιήθηκε. Συνειδητά. Ουδείς κατάφερε να εκφράσει την Ελληνική  πλειοψηφία και να την οδηγήσει σε συνειδητή επιλογή.
 4. Το ίδιο δυστυχώς συνέβη και με όλες τις εκ προϊμίου θνησιγενείς προσπάθειες που πρόσημο είχαν την Ελλάδα τον Πατριωτισμό, και ολίγον από Ορθοδοξία και στο τέλος βυθίζονταν στο τέλμα και στο απόλυτο αδιέξοδο. Σε ατέρμονες διχαστικές εσωτερικές προσωπικές έριδες.
 5. Το σκληρό αδίστακτο κομματικό σύστημα εδώ και 200 χρόνια επεκράτησε! Χειραγώγησε. Καπέλωσε. Κυριάρχησε. Διείσδυσε παντού. Διέλυσε. Χρημάτισε. Τα είδαμε. Τα βιώσαμε. Τα βιώνουμε διαρκώς.
 6. Για αυτό με το κείμενο αυτό «Πλαίσιο Αρχών και Πολιτικών Θέσεων» στοχεύουμε:
 7. Στην ίδρυση ενός εθνικά ενιαίου Νέου Πολιτικού σχηματισμού όπου θα ενώσει όσο περισσότερους Έλληνες είναι δυνατόν. Από τα πέρατα της οικουμένης έως το Μητροπολιτικό κέντρο. Την Ελλάδα μας. Με ουσιαστική αλλά ειδοποιό διαφορά και δέσμευση προς όλες τις εκφάνσεις αυτού του νέου πολιτικού σχήματος σε κάθε οργανωτική έκφραση και πτυχή του να μετέχουν εξ υπαρχής Έλληνες της Διασποράς. Με αξιοκρατικά κριτήρια. Σε όλα τα όργανα. Από την βάση εως την κορφή και την ηγεσία.   Οι έχοντες την πρωτοβουλία αυτής της Δράσεως  και αναλαμβάνοντες την μεγάλη ιστορική ευθύνη για την ανάληψης της κοινής εθνικής προσπάθειας δεσμεύονται να δώσουν διεθνή συνέντευξη τύπου στο αμέσως προσεχές διάστημα και  πολύ νωρίτερα από τον προσεχή Οκτώβριο (2021). Η ημέρα και η ώρα θα ανακοινωθεί επισήμως πολύ σύντομα με σχετική ανακοίνωση – δελτίο τύπου,  ακολουθώντας την διεθνή τάξη και δεοντολογία.
 8. Η μεγάλη κοινή εθνική προσπάθεια στοχεύει να ενώσει και να συνενώσει όσο περισσότερους Έλληνες ώστε στα τέλη του 2022 -το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο του 2022- να οδηγηθεί στην ίδρυση ενός εθνικά ενιαίου νέου  πολιτικού φορέα! Με την κατάθεση στον Άρειο Πάγο του καταστατικού του Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού σχήματος.
 9. Στο τραπέζι του διαλόγου καλούνται και προσκαλούνται όλοι οι Έλληνες Πολίτες. Είτε μεμονωμένα Πρόσωπα είτε συλλογικά ως εκφραστές νομικά αναγνωρισμένων πολιτικών φορέων αλλά και νομικά αναγνωρισμένων ενώσεων προσώπων. Σύλλογοι. Ομογενειακές και κοινωνκές οργανώσεις. Δίκτυα Πολιτών. Προσέρχονται όλοι ως ίσοι προς ίσους. Με κεντρικό στόχο την ίδρυση και σύσταση:
 10. Ενός Νέου Εθνικά Ενιαίου πολιτικού σχηματισμού, στον οποίο καλείται να μετέχει είτε προσωπικά ο κάθε Έλληνας, είτε διασυλλογικά εφόσον ανήκει σε μια κοινή ανεξάρτητη και κομματικά ανένταχτη οργανωμένη προσπάθεια. Δεν περισσεύει κανείς!
 11. Καλούνται και προσκαλούνται όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Να συστρατευθούν. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλους διχασμούς. Τα πρωτεία θα λάβουν οι άξιοι και εκείνοι που θα διακριθούν μέσα από τον κοινό αγώνα. Την εργασία. Την προσφορά. Οι Άξιοι και οι Άριστοι οφείλουν να προκρίνονται μέσα από καθαρές διαφανείς ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Το χρίσμα για την ηγεσία λαμβάνει Ένας, κάθε φορά που η χώρα οδηγείται σε εθνικές εκλογές και είναι ο άριστος προερχόμενος εκ των καλυτέρων.
 12. Καλούνται και προσκαλούνται όλοι οι Άξιοι Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής προελεύσεως. Ως πρόσωπα. Ως ενώσεις προσώπων. Ως ανένταχτες ομάδες. Ως πατριωτικές ενώσεις. Ως συλλογικότητες. Ως νόμιμες οργανώσεις. Ως οργανωμένοι σύλλογοι. Ως οικογένειες. Ως κοινότητες. Ως κέντρα παραγωγής σκέψης και διανόησης που συμφωνούν με το πλαίσιο θέσεων και αρχών που εκτίθεται.
 13. Επίσης καλούνται και προσκαλούνται ως μεμονωμένες ομάδες του διαδικτύου που αντιλαμβάνονται και βιώνουν τις κοινές αγωνίες που εκφράζονται στο αρχικό αυτό κείμενο, αλλά και τις επιμέρους θεσμικές λύσεις που αντιπροτείνονται ως πρώτη αντίδραση.
 14. Η συζήτηση για την ίδρυση και σύσταση του Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχήματος ξεκινά εκ του μηδενός. Από την στιγμή που ξεκινά λαμβάνεται υπόψη ως «Πολιτικό Σώμα» με όσες υπογραφές συγκεντρωθούν κάθε φορά και λαμβάνει «σάρκα και οστά» η παρούσα πρωτοβουλία μέσα από τους κόλπους της Ελληνικής Κοινωνίας. Ο διάλογος ξεκινά από μηδενική βάση. Με ένα μόνο συνεκτικό κρίκο το βασικό κείμενο-πλαίσιο θέσεων και αρχών που εκτίθεται ως «κοινή βάση» συζήτησης και «ενιαία εθνική, κοινωνική και πολιτική ταυτότητα» όσων στρατευθούν.
 15. ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ! Ακολουθεί διάλογος. Δημόσια. Με πλήρη και απόλυτη διαφάνεια. Με καθαρούς όρους. Διαρκεί επί ένα χρόνο. Μάιος 2021- Μάιος 2022. Και ξεκινά την επομένη της ανάρτησης του κειμένου «Πλαίσιο Αρχών και Πολιτικών Θέσεων». Στο τέλος του 2022, το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο(2022) θα πρέπει όσοι μετέχουν στην διαδικασία να έχουν καταλήξει (1) σε μια κοινή πολιτική ιδρυτική διακήρυξη, (2) σε ένα κοινό πλαίσιο προγραμματικής σύγκλισης και (3) να έχει κατατεθεί το καταστατικό του Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού σχήματος. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με το ιδρυτικό συνέδριο για την έγκριση και υιοθέτηση των επίσημων κειμένων, ψηφισμάτων, και την  ανάδειξη της δια-συλλογικής ηγεσίας. Το χρίσμα δίδεται κάθε φορά στον Άριστο μεταξύ των αξίων προκριθέντων και εκ των καλυτέρων κάθε φορά που η χώρα οδηγείται σε εθνικές εκλογές. Ως το ιδρυτικό συνέδριο  η ηγεσία είναι διασυλλογική. Κοινή.  Συμμετοχική. Και εργάζεται  με ανοιχτές δημόσιες δημοκρατικές διαδικασίες. Το γενικό πρόσταγμα ως το ιδρυτικό συνέδριο αναλαμβάνει και  έχει Εκείνος που οι υπόλοιποι του αναγνωρίζουν αυτή την εθνική υποχρέωση να υπηρετήσει την Πατρίδα, μέσω αυτής της μεγάλης ιστορικής κοινής εθνικής προσπάθειας και του αναθέτουν αυτή την υψηλή ευθύνη. Ο έχων το γενικό πρόσταγμα σχηματίζει την ομάδα γενικού συντονισμού κατ επιλογή και κατ εκλογήν μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο. Η ομάδα γενικού συντονισμού διαλύεται με την έναρξη του ιδρυτικού  συνεδρίου και δεν έχει κανενός είδους προνόμια έναντι των υπολοίπων μελών. Μετέχει σε κάθε διαδικασία εκ του μηδενός. Ως ισότιμο μέλος θεωρείται κάθε Έλληνας / Ελληνίδα  που υπογράφει. Μετέχει στο συνέδριο αυτοδικαίως χωρίς ειδική πρόσκλήση. Η υπογραφη του τον καθιστά ισότιμο μέλος.
 16. Εδώ, στο κείμενο αυτό, εκτίθεται η ταυτότητα όσων συμφωνούν και προσυπογράφουν. Όσοι θέλουν υπογράφουν. Αφού μελετήσουν. Προσεχτικά. Υπεύθυνα. Ο κάθε ένας που υπογράφει αναλαμβάνει και την προσωπική ευθύνη να το επικοινωνήσει ως βάση αρχής για κάθε παραγωγική και γόνιμη συζήτηση και συμμετοχή στο υπό σύσταση και ίδρυση νέο πολιτικό σχήμα. Ένα καθ ολοκληρίαν αντισυστημικό Νέο Πολιτικό Σχήμα, το οποίο καλείται να χτίσει και να οικοδομήσει επ’ ωφελεία της Πατρίδος, ο κάθε Ένας Έλληνας και η κάθε Μια  Ελληνίδα που συνυπογράφει μεμονωμένα ή εκπροσωπώντας κάποιον φορέα. ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ κάθε συστημική έκφραση.
 17. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που υπογράφει, παροτρύνει, ωθεί και άλλους Συν Έλληνες, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της πολιτικής πράξεως με την υπογραφή του/ της, ως Έλληνες Πολίτες και έχοντας την Ελληνική Ιθαγένεια και την Ελληνική υπηκοότητα νομίμως αποκτηθείσα. Υποχρέωση όλων μας είναι η δημοσιοποίηση και ανάρτηση του παντού. Σε ιστοσελίδες. Δίκτυα Πολιτών. Twitter. Blog. Face Book. Social Media. Χρησιμοποιεί κάθε εργαλείο και κάθε δυνατότητα που του παρέχεται για την προβολή αυτού του μηνύματος .
 18. Όσοι υπογράφουμε αναλαμβάνουμε την προσωπική ευθύνη ή την διασυλλογική ευθύνη (αν εκπροσωπούμε νόμιμες συλλογικές εκφράσεις) να συμμετέχουμε υπεύθυνα στον δημόσιο πολιτικό διάλογο για την ίδρυση και σύσταση ενός εθνικά ενιαίου νέου πολιτικού σχήματος. Χωρίς ιδεοληψίες. Χωρίς ιδεοληπτικές αγκυλώσεις. Χωρίς προκαταλήψεις. Χωρίς προσχηματικά πολιτικά σχήματα.
 19. Όσοι υπογράφουμε δεσμευόμαστε ότι οφείλουμε να οδηγηθούμε σε Ένα νέο πολιτικό σχήμα με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και υπό συγκεκριμένες προδιαγραφές. Με διαφορετική νέου τύπου εσωτερική οργάνωση . Πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, και με εντελώς νέο οργανωτικό σχήμα από την βάση ως την κορφή. Όσοι μετέχουν δια της υπογραφής τους, συμμετέχουν είτε προσωπικά και μεμονωμένα, είτε αυτοτελώς και αυτόνομα εκ μέρους των φορέων που εκπροσωπούν. Το ποια τελική μορφή θα λάβει το νέο υπό σύσταση και ίδρυση Νέο Πολιτικό Σχήμα είναι απόφαση που θα λάβουν όσοι συμμετέχουν δια της υπογραφής τους και ένταξης τους στην κοινή εθνική προσπάθεια. Το πως μετέχει ο κάθε φορέας και το κάθε μεμονομένο πρόσωπο το αποφασίζουν από κοινού οι μετέχοντες και λαμβάνοντες την πρωτοβουλία δια της υπογραφής τους.
 20. Όσοι υπογράφουμε είμαστε Ισότιμοι. Με τα ίδια δικαιώματα και την ίδια υποχρέωση να πετύχουμε σε αυτή την Νέα Μεγάλη Εθνική Προσπάθεια. Χωρίς διαχωρισμούς. Χωρίς προσχηματικές ιδεοληπτικές αγκυλώσεις. Χωρίς διχαστικές τάσεις. Χωρίς όρους και χωρίς προϋποθέσεις. Όλοι μαζί οι Έλληνες ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, το «Πλαίσιο Αρχών και Θέσεων» που σήμερα Πάσχα 2021, εκτίθεται στην δημοσιότητα. Χωρίς προκαθορισμένο αρχηγό και χωρίς προκαθορισμένη -προ κατ – δοτή «ηγεσία». Χωρίς διαχωρισμούς. Όλοι ίσοι μεταξύ ίσων. Χωρίς διαγκωνισμούς. Χωρίς τεχνητές εντάσεις. Χωρίς όρους και χωρίς προϋποθέσεις. Όλοι με όλους και όλοι μαζί!
 21. Δια της υπογραφής μας τασσόμεθα επί πλέον ενάντια σε κάθε μορφή ελιτισμού και νεποτισμού που θα ήθελε αυτού του κειμένου να έπονται ή να προηγούνται «βαριά» ονόματα και «μεγάλες» υπογραφές «προσωπικοτήτων» ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
 22. Το μεγαλύτερο Όνομα είναι το δικό σου. Το δικό μας. Το όνομα του Κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας είναι που δίνει κύρος και υπόσταση στην προσπάθεια αυτή. Όλοι ίσοι. Ισότιμοι.
 23. Η υψηλότερη ιδιότητα είναι εκείνη του Έλληνα Πολίτη! Βαρυτέρα πολύτιμη υπογραφή είναι η δική σου! Η δική μας υπογραφή! Η υπογραφή του Έλληνα. Κάθε υπογραφή φέρει ακεραία την ευθύνη της. Ακολουθείται η αριθμητική σειρά που αναγράφεται στην ανοιχτή πλατφόρμα και ο καθένας μετέχει δια αυτής της σειράς.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ *

* Το κείμενο που μόλις διάβασες και μελέτησες απευθύνεται κυρίως και πρωτίστως σε συνειδητοποιημένους Έλληνες / Ελληνίδες το Γένος,  με ιστορική εθνική συνείδηση και αναλλοίωτη την ιστορική μνήμη.

* Απευθύνεται στις Ελληνίδες και τους Έλληνες στις ανά τον κόσμο Ελληνικές Κοινότητες.

* Στις Ελληνίδες και τους Έλληνες από το Μητροπολιτικό Κέντρο. Την Ελλάδα. Την Πατρίδα μας!

* Απευθύνεται σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα που αντιλαμβάνεται τους σύγχρονους ολοένα αυξανόμενους  κινδύνους των παλαιών και νέων επιτευγμάτων της σύγχρονης  και πλήρως ελεγχόμενης από μια ολιγαρχική δυναστεία ανθρώπων και οικογενειών της «παγκοσμιοποίησης».  Την περίοδο αυτή, της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης έδειξε απλώς την γκρίζα σκιά όσων επιδιώκει σε παγκόσμιο επίπεδο. Τον απόλυτο κυριαρχικό έλεγχο του ανθρώπου, στοχεύοντας σταδιακά και βάση συγκεκριμένου σχεδίου, στον πλήρη εκμηδενισμό του Αυτεξούσιου με την διαρκώς επεκτεινόμενη κακοδιαχείριση των πόρων της. Κακοδιαχείριση και αλόγιστη κατάχρηση  από την παγκόσμια ολιγαρχία μέσω  πολύ  γνωστών οικογενειών, που επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας μέσω της οικονομίας και των εργαλείων της.

* Και δια αυτών των εργαλείων – τράπεζες χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, funds, κτλ  – στοχεύουν στον  απόλυτο και πλήρη έλεγχο του ανθρώπου δια της ομογενοποίησης του, με τελική στόχευση τον απόλυτο και πλήρη έλεγχο κάθε δραστηριότητας του. Στοχεύουν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του και σε κάθε επί μέρους επίπεδο: Φύση. Περιβάλλον. Σπόροι. Κλιματική αλλαγή. Οικονομία. Νέα αχρήματη Οικονομία. Παραγωγή. Εμπόριο. Ναυτιλία. Τεχνολογία. Πόλεμο των άστρων. Εξωπλανητικές και διαπλανητικές επενδύσεις και μετοικήσεις. Ψηφιακή Εποχή. Τεχνητή Νοημοσύνη. Γεννετική. Ευγονική. Υγεία. Ιατρική. Γεννήσεις. Νέος «μετά Άνθρωπος». Και εν τέλει αισθητή μείωση πληθυσμού. Απόλυτος έλεγχος του «παλαιού» Ανθρώπου. Νέος «Μετά Άνθρωπος» με μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Ένα παγκόσμιο Στρατό. Μια πανθρησκεία. Ένα παγκόσμιο Υπέρ Κράτος. Χωρίς Έθνη. Χωρίς εθνική ταυτότητα. Χωρίς ήθη και χωρίς έθιμα. Χωρίς μνήμες. Οι Λαοί όμως και τα Έθνη αντιστέκονται. Με κάθε τρόπο. Σε όλα τα κράτη της γης.

* Αυτό το κείμενο που μόλις διάβασες αποτελεί μια τέτοια συνειδητοποιημένη συλλογική και διασυλλογική εθνική έκφραση. Μια μορφή εθνικής αντίστασης. Μια μορφή νόμιμης πάλης.

* Το κείμενο αυτό ως πλαίσιο Αρχών και Θέσεων αποτελεί ένα τέτοιο εθνικό δημόσιο κάλεσμα.

* Ένα εθνικό  προσκλητήριο σε  κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ως Πρόσωπο. Πρόσκληση.

* Απευθύνεται: στις ανένταχτες και ανεξέλεγκτες κομματικά και ιδεολογικά ομάδες Ελλήνων που δρουν συλλογικά ή και Προσωπικά.  Απευθύνεται στην ζώσα και δρώσα Κοινωνία των Πολιτών σε κάθε πτυχή και δραστηριότητα της.

* Αυτή η διασυλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε από τους Έλληνες της Διασποράς και τα τελευταία χρόνια απλώθηκε σε όλη την Μητροπολιτική Ελλάδα. Σε κάθε σημείο. Σε κάθε χωριό.

* Σε αυτή την προσπάθεια ανήκει -και πρέπει να ανήκει – ο κάθε Έλλην Πολίτης στο Γένος, ανεξαρτήτως ιδεολογικής επιλογής και το απέδειξαν όλα τα ελεύθερα και χωρίς εξαρτήσεις  κοινωνικά κινήματα που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες. Στην συνέχεια όπως αποδείχθηκε  από τα αδιάσειστα γεγονότα θέλησαν τα κόμματα να ελέγχουν το δημόσιο βίο της Ελλάδος και της οικονομίας. Αυτό το πέτυχαν  μέσω των γνωστών οικογενειών και των ολιγαρχικών συμφερόντων   που την λυμαίνονται 200 χρόνια τώρα υπό την βαριά σκιά αρχικά της Αγγλίας και των σημερινών δορυφόρων της και των τότε εγγυητριών δυνάμεων Γαλλίας και Ρωσίας (Πρωτόκολλο του Λονδίνου 1830) και φυσικά της Γερμανίας .

* Άνθρωποι απλοί, ανεξαρτήτως ιδιότητος εργάστηκαν ακούραστα σαν μια Νέα Φιλική Εταιρία με  μια βασική και ουσιαστική διαφορά: αυτή την φορά δεν χρειάστηκε καμία «αόρατη Αρχή» καθώς τα καθημερινά προβλήματα ειδικά μετά το αλυσοδέσιμο των μνημονίων των ετών 2010 -2020 αρκούσε για να συνενώσει τους Έλληνες γύρω από προβλήματα και τις κοινές αγωνίες.

* Τα τελευταία χρόνια με το Κίνημα Πολιτών «Πρώτα η Ελλάδα», χωρίς θόρυβο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, στο οποίο εκούσια και συνειδητά μετέχουν όλοι οι Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, ανεξαρτήτως ιδεολογικής καταβολής  και κομματικής προέλευσης, έδρασε σιωπηρά. Αθόρυβα.  Απλοί Έλληνες στρατεύτηκαν, καθώς ένιωσαν προδομένοι και απογοητευμένοι από τις ίδιες τις κομματικές επιλογές τους επί σχεδόν μισό αιώνα.

* Σήμερα πλέον τους ενώνουν οι ίδιες κοινές αγωνίες. Τα ίδια καυτά προβλήματα. Σε αυτούς τους Έλληνες απευθύνεται αυτή η προσπάθεια. Μια προσπάθεια που στοχεύει, όχι μόνο στην απλή ιστορική συνέχεια του Γένους και του Έθνους των Ελλήνων, αλλά και στην ουσιαστική πνευματική και Κοινωνική  οικονομική Ανάσταση και Ανεξαρτησία του Ελληνισμού.

*  Ο Θεμελιωτής του Ελληνικού Κράτους Ιωάννης Καποδίστριας στόχευε στην θεσμική στέγαση και θωράκιση του Κράτους- Έθνους μετά την απελευθέρωση των Ελλήνων το 1821 από τον πολυετή Οθωμανικό ζυγό, την περίοδο που σε όλη την Ευρώπη ιδρύονταν τα νέα κράτη με μια απόλυτη και ουσιαστική διαφορά από την υπόλοιπη μετασχηματιζόμενη  Ευρώπη των κρατών και των Εθνών (νεότερων και παλαιότερων).

* Νέο Ελληνικό κράτος -έθνος με οδηγό όχι μόνον τους Ιερούς θρύλους και τις εθνικές παραδόσεις, αλλά και τις αιώνιες υπέρ χιλιετείς πολιτισμικές και πολιτιστικές δράσεις του Ελληνισμού ως ιστορική  συνέχεια του. Αναβιώνοντας τον Ελληνικό Κόσμο σε όλο του το μεγαλείο και σε όλες τις πτυχές και τις εκφάνσεις, με κεντρικό πολιτικό και εθνικό σχεδιασμό την Χάρτα του Ρήγα Φεραίου. Ένα σχέδιο και ένα όραμα που ανακόπηκε με την δολοφονία του.

* Ο Θεμελιωτής του Ελληνικού Κράτους Ιωάννης Καποδίστριας στόχευε στην θεσμική στέγαση και θωράκιση του Κράτους- Έθνους την περίοδο που σε όλη την Ευρώπη ιδρύονταν τα νέα κράτη με μια απόλυτη και ουσιαστική διαφορά από την υπόλοιπη μετασχηματιζόμενη Ευρώπη των κρατών και των Εθνών (νεότερων και παλαιότερων). Το Ελληνικό Έθνος προϋπήρχε αιώνες πριν και εγκολπώθηκε στην  υπέρ 1000χρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Και εν συνεχεία  μετουσιώθηκε και αναγεννήθηκε με τα προεπαναστατικά κινήματα και ολοκληρώθηκε ως ιστορική υπόσταση με την Εθνεγερσία του 1821. Έγινε κράτος έθνος υπό τον Ιωάννη Καποδίστρια.

* Ως πρωτοβουλία ανήκει στο Κίνημα πολιτών Πρώτα η Ελλάδα. Κίνημα, το οποίο έχει αποφασίσει πιστό στις επιταγές και το μεγάλο εθνικό όραμα να μην εξελιχθεί ποτέ σε κόμμα.

* Αντιθέτως ανέλαβε την σχετική πρωτοβουλία για την ίδρυση και σύσταση ενός εθνικά ενιαίου πολιτικού σχηματισμού με συζήτηση εκ του μηδενός. Με μια ουσιαστική όμως παρακαταθήκη. Την ιδεολογική ταυτότητα. Θέτοντας το πλαίσιο Αρχών και τις Θέσεις που θα πρέπει να διέπει αυτό τον  Εθνικά Ενιαίο Σύγχρονο Νέο Πολιτικό Φορέα.

* Έναν Πολιτικό Φορέα και ένα Νέο Πολιτικό σχηματισμό που οφείλει και υποχρεούται να διαφέρει σε όλα από εκείνα που έχουν προϋπάρξει από το 1843 (με τα πρώτα κόμματα) έως σήμερα 2021!

* Οφείλει να διαφέρει. Και πρέπει να διαφέρει σε κάθε οργανωτική και λειτουργική πτυχή του: Στην οργάνωση. Στην δομή. Στην εσωτερική διάρθρωση του. Να μην είναι αρχηγικό. Αλλά διασυλλογική έκφραση. Να διεκδικεί και να  λαμβάνει το χρίσμα ο οποιοσδήποτε Έλλην Πολίτης προκρίνεται επαξίως έχοντας το Ελληνικό Γένος με την Ελληνική Ιθαγένεια και την νομίμως αποκτηθείσα Ελληνική υπηκοότητα.

ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ – ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ – ΩΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

* Το πολιτικό περιεχόμενο της παρούσας διακήρυξης  περιέχει Αρχές, Αξίες,  Θέσεις, Προτάσεις, και Ιδέες  που είναι αντίθετες με τα όσα προωθεί παγκοσμίως η Νέα Τάξη Πραγμάτων(Globalization) και ειδικότερα στην Ελλάδα το εξαρτημένο διεφθαρμένο κομματικό εθνομηδενιστικό κατεστημένο εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

* Όποιος υποστηρίζει αυτές τις ιδέες, αυτές τις Αξίες, αυτές τις Πολιτικές Θέσεις, αυτές τις Πολιτικές Προτάσεις και Λύσεις, χαρακτηρίζεται ως «εχθρός» του «Δημοκρατικού τόξου», αντίπαλος της “Δημοκρατίας της προόδου και του εκσχυχρονισμού”. Στοχοποιείται. Διώκεται. Εκ διώκεται. Διασύρεται. Διαπομπεύεται. Δολοφονείται Πολιτικά. Ηθικά. Κοινωνικά. Επαγγελματικά. Εξοντώνεται.

 

* Όσοι υπογράφουμε κάνουμε την μεγάλη ιστορική, πολιτική και κοινωνική Υπέρβαση. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας έναντι της ιστορίας. Μπαίνουμε Μπροστά. Θέτουμε Εαυτούς εις την Υπηρεσία της Ελλάδος του Ελληνισμού και του Ελληνικού Έθνους. Στρατεύουμε Εαυτούς και Αλλήλους που συμφωνούν. Υπογράφουμε. Κάνουμε την δική μας προσωπική ρήξη με όλους και με όλα!

 

* Κηρύσσουμε Ειρηνική αναίμακτη Επανάσταση! Όπλα μας το  Ήθος μας. Οι  Αρχές μας. Οι  ιδέες μας! Οι Λύσεις που προκρίνουμε. Χωρίς εκπτώσεις. Χωρίς εξαρτήσεις. Χωρίς εκχωρήσεις. Χωρίς παραχωρήσεις.

 

* Ωστόσο σε αυτή την μάχη και αυτόν τον πολυεπίπεδο αγώνα ουδείς περισσεύει. Κυρίως και Πρωτίστως όλοι εκείνοι  οι 100αδες 1000αδες που ενώ συμμφωνούν, Φύση, Θέση και Πολιτική Ουσία με αυτό το πολιτικό κείμενο, όλοι Εμείς, που συνυπογράφουμε έχουμε χρέος Τιμής  να τους προστατέψουμε και να τους προτρέψουμε να μην Υπογράψουν. Να μείνουν στις επάλξεις του αγώνα αλλά να μην εκθέσουν εαυτούς. Τους χρειαζόμαστε εκεί που βρίσκονται. Στις θέσεις τα αξιώματα και στα σημεία που υπηρετούν την Πατρίδα. Ακέραιοι. Ηθικά. Πολιτικά. Κοινωνικά. Και από τις θέσεις τους αυτές, από οπου και αν υπηρετούν την Πατρίδα ας πράξουν το μέγιστον κατά το δέον γεννέσθαι. Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Όλοι Εσείς!

 

* Οι 100αδες 1000αδες Έλληνες Πολίτες, το Γένος και με Ελληνική ιστορική μνήμη και Εθνική  Συνείδηση που ενώ μεν συμφωνούν με αυτές τις Αξίες, με αυτές τις Ιδέες , τις Πολιτικές Θέσεις,  πολιτικές προτάσεις , ακριβώς επειδή ζουν και διαβιούν υπό ανελεύθερο αντιδημοκρατικό καθεστώς και τελούν υπό πλήρη οικονομική και κοινωνική εξάρτηση επειδή υπηρετούν σε ανώτερα κρατικά αξιώματα και βρίσκονται σε ευαίσθητες θέσεις στον κρατικό – δημόσιο τομέα, και σε νευραλγικά  πόστα στον ιδιωτικό τομέα παροτρύνονται να ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ! Αν μη τι άλλο να πράξουν κατά το δοκούν. Καθως διακυβεύονται προσωπικά επαγγελματικά και άλλα συμφέροντα υπέρ άνω της προσωπικής Βουλήσεως και Θελήσεως τους ! Αρκεί η ψυχική , κοινωνική και Πολιτική τους αποδοχή. Δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να στοχοποιηθούν και άλλοι Έλληνες Πολίτες από το ξενόφερτο (εγκα) κατεστημένο ανήθικο κομματικό καθεστώς και τα κατά τόπους εργαλεία του.

 

* Επομενώς, Όλοι Εσείς που έχετε διαβάσει και ανήκετε στον Ελληνικό πληθυσμό και συμφωνείτε με  το “Πλαίσιο Αρχών και Πολιτικών Θέσεων”, που συνθέτει την Πολιτική μας ταυτότητα αρκεί που  συμφωνείτε. Αρκεί που ενώνετε την Φωνή σας και καταθέτε την Ψυχή σας. Στο άμμεσο και εγγύς μέλλον θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες να το εκδηλώσετε. Να το διατρανώσετε. Να αισθανθείτε δικαιωμένοι.

 

Προωθείστε όμως σε φίλους και γνωστούς. Διαδώστε το παντού! Στείλτε το σε όλους!

 

Για την Ελλάδα του 21ου ΑΙΩΝΑ και τον Ελληνισμό της 3ης χιλιετίας

Υπογράφω Μετέχω Συμμετέχω. Γίνομαι Μέλος του Νέου Πολιτικού Σχήματος

Ενίσχυσέ μας

Στήριξε τη μεγάλη εθνική προσπάθεια

Για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, χρειαζόμαστε και την οικονομική βοήθειά σου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο