Loading...
Απαντήσεις στις θέσεις τού κ. Τσίπρα στο Twitter

Κύριε Τσίπρα, θα πρέπει να καταλάβετε τόσο ΕΣΕΙΣ όσο και ΟΛΟΙ όσοι υπηρετείτε το Διεφθαρμένο Πολιτικό Σύστημα, ότι σε αυτή τη χώρα με την τεράστια Ιστορία, δεν χωρούν παιχνίδια με τη νοημοσύνη μας και το μέλλον μας. Απαντώ λοιπόν, με όλο το σεβασμό προς εσάς, σε όλες τις καταγεγραμμένες θέσεις σας στο «τουίτερ».

  • Κατ’ αρχήν εκφράζεστε ψευδώς και με υποκρισία απέναντι στους Έλληνες και θα προέβαινα και σε έναν ακόμα χαρακτηρισμό, με όλο το σεβασμό, που είναι η προδοσία.
  • Εθνικό Σχέδιο και Πρόγραμμα δεν είχατε ΠΟΤΕ.
  • Το 2015 κάνατε δημοψήφισμα και το ερμηνεύσατε κατά το ΔΟΚΟΥΝ, αντιστρέφοντάς το πλήρως (γνωστό ως «κολοτούμπα»).
  • Σε συνδυασμό με τον κ. Βαρουφάκη, ο οποίος εξέφραζε τη δήθεν σκληρή του θέση, κοντέψατε να ρίξετε τη χώρα στα βράχια.
  • Εσείς ήσασταν που δεν θέλατε Ευρώπη -όπως κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου πού έλεγε έξω από τήν Ε.Ε, κάτι το οποίο ξέχασε όταν το ΧΡΗΜΑ άρχισε να ρέει άφθονο στη χώρα-, το ίδιο κάνατε και εσείς το 2015.
  • Αντί να εκμεταλλευτείτε την οικονομική υποστήριξη που είχαμε και με τα χρήματα τής Ε.Ε να δημιουργήσετε Έργα Υποδομών προς όφελος των πολιτών, αυτά πήγαν σέ σκοτεινούς σκοπούς τού κομματικού κράτους.
  • Αυτή τήν περίοδο και όχι μόνο, κράτος Δικαίου δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.
  • ΟΛΟΙ είχατε και έχετε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά απέναντι στον Έλληνα πολίτη (Σημίτης, Καραμανλής, Βενιζέλος,Σαμαράς Τσίπρας, πατήρ και υιός Μητσοτάκης, Βελόπουλος, Βαρουφάκης) και σχεδόν το σύνολο των βουλευτών όλων των κομμάτων. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ΚΚΕ με τίς σκοτεινές παρεμβάσεις του όλα αυτά τα χρόνια, που στόχευαν μόνο προς όφελός του.
  • Έχετε κάνει μόνο «λάθη» και το χειρότερο είναι ότι όλα ήταν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
  • Παραλάβατε τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας και αντί να κάνετε τη διαφορά, γιατί γι’ αυτό σάς ψήφισε ο ελληνικός λαός, τής φορτώσατε ακόμα ένα Μνημόνιο, ίσως και πιο σκληρό από τα προηγούμενα, καθώς επίσης και ένα επιπλέον Δημόσιο Χρέος.
  • Καθαρά χέρια δεν έχετε∙ μόνο και μόνο η «Συμφωνία των Πρεσπών» σάς καθιστά υπόλογο για Εσχάτη Προδοσία.
  • Τη χώρα την έχετε βάλει στο βούρκο τόσο ΕΣΕΙΣ όσο και ο κ. Μητσοτάκης.
  • Δημιουργήσατε ένα ΚΡΑΤΟΣ βουτηγμένο στη διαφθορά, στη διαπλοκή, στην αποποίηση ευθυνών (Μάτι, Μάνδρα, Τέμπη) στη ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ κατάληψη τής ΧΩΡΑΣ από Λαθρομετανάστες, στο Παρακράτος και στη συντήρησή του, στον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό και το χειρότερο είναι ότι ΟΛΟΙ σας έχετε παραδώσει τη χώρα, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, σε Ξένα Κέντρα Εξουσίας.
  • Όταν κάποιος δουλεύει σκληρά έρχονται και τα καλά αποτελέσματα.
  • Όλοι εσείς όμως τα αποτελέσματα πού φέρατε είναι ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, διχόνοια, φόβο, αναξιοκρατία, χειραγώγηση τής δικαιοσύνης, εγκληματικότητα κ.α. Στρέψατε τους νέους μας στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας (από 2009 περίπου 3.000.000).

Δεδομένου τού ότι δεν πραγματοποιήσατε καμία προεκλογική σας υπόσχεση αλλά αντιθέτως συμβάλλατε στην μεγαλύτερη εξαθλίωση τής χώρας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, η οικειοθελής και οριστική σας αποχώρηση από την εξουσία και την πολιτική θα ήταν η μεγαλύτερη θετική σας προσφορά στον τόπο, δίνοντας έτσι μία ευκαιρία στην Ελλάδα και στους Έλληνες να ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Γιώργος Χηράκης – Ιδρυτικό Μέλος του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο ΓΝΩΣΤΟΣ κ. ΑΔΩΝΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο ΓΝΩΣΤΟΣ κ. ΑΔΩΝΙΣ

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της αλαζονείας και του εμπαιγμού του Σπυρίδων – Άδωνι Γεωργιάδη, όταν μετά από επίσκεψή του στη Λέσβο για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, καυτηρίασε με προκλητικό και απαξιωτικό τρόπο τις διαμαρτυρίες...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

Το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας» στην γείτονα χώρα Τουρκία καλά κρατεί και μάλιστα αυτή η απαράδεκτη όσο και προκλητική θεωρία  που έχουν υιοθετήσει, θα προωθείται πλέον και στα τουρκικά σχολεία. Αυτό αποκάλυψαν με δημοσιεύματά τους οι εφημερίδες Turkiye και Takvim οι...

Η ομιλία της κ. Κούνιου στην Δράμα στις 21/4/2024

Η ομιλία της κ. Κούνιου στην Δράμα στις 21/4/2024

50χρόνια μεταπολίτευση. Αν θέλει κανείς να περιγράψει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της επταετούς δικτατορίας που προηγήθηκε, θα αναφερθεί στην καταστρατήγηση βασικών ελευθεριών, την υιοθέτηση της παρακρατικής βίας για τους διαφωνούντες, τα πιστοποιητικά...

ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

Στην "Καθημερινή" 19/3/24 υπάρχει μία ευνοϊκότατη περιγραφή για την γνωριμία μας με το robot  Σοφία (όχι τυχαίο όνομα). "Είναι περισσότερο ένα παράδειγμα του πως θα ήταν η ζωή μας, αν μπορούσαμε να αλληλοεπιδράσουμε με την νέα τεχνολογία σε συνθήκες απαλλαγμένες...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Πριν από 32 χρόνια τέτοιες μέρες – συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου του 1992 ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στη συμπεριφορά των «συμμάχων και συνεταίρων» μας, όπως τους αποκαλούσε,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Συνέντευξη Κ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Συνέντευξη Κ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ

Ρεσιτάλ ερμηνείας που ανοίγει τον δρόμο για μια ακόμη νίκη μοιάζει να είναι η συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο ΣΚΑΙ, και συγκεκριμένα στη σύζυγο του ανεψιού του, Σία Κοσιώνη, ένα μήνα σχεδόν πριν τις Ευρωεκλογές, αν και οι οξυδερκείς παρατηρητές...

Μετάβαση στο περιεχόμενο