Loading...

Υπογράψτε – Γίνετε Μέλη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ και τον Ελληνισμό της 3ης Χιλιετίας

Συμπληρώστε τη φόρμα

«ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ; ΠΩΣ ΒΟΗΘΩ; ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ; ΠΩΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ; ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ;»
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ

Με πολύ απλές ενέργειες και λίγα ΚΛΙΚ :
1. Εφόσον συμφωνείς και θέλεις κοινοποιείς τον σύνδεσμο ( link ) στην προσωπική σου σελίδα στο facebook και τα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχεις με ένα μικρό πολιτικό σχόλιο σου.
2. Στέλνεις σε όσο περισσότερους φίλους / φίλες το σύνδεσμο ( link ) μέσω e-mail σε πρόσωπα που θεωρείς ότι συνομολογούν ή ταυτίζονται πλήρως με τις ανωτέρω «Πολιτικές Θέσεις και το πλαίσιο Αρχών» με τις απόψεις που εμπεριέχονται σε αυτό το κείμενο.
3. Με ένα πολύ μικρό εύληπτο σχόλιο σου τους ενημερώνεις, χωρίς να τους υποχρεώνεις. Εκείνοι γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν εφόσον συμφωνούν και ταυτίζονται με τις θέσεις.
4. Να θυμάσαι ότι ο καλά και ορθώς ενημερωμένος Πολίτης και κάθε Νουνεχής Έλληνας και Κάθε Ελληνίδα που σκέπτεται και αγωνιά για το μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού ανά τον κόσμο και Νουν, και Άριστη αντίληψη και Συναντίληψη έχει. Και Ορθή Κρίση διαθέτει επομένως Εκείνος / Εκείνη γνωρίζει και τι θα πράξει και ποια Πολιτική Ευθύνη αναλαμβάνει.
5. ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ (blog, site διαδικτυακές σελίδες στο Facebook) ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο