Loading...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Πρωθυπουργός της χώρας, έχει επανειλημμένα προβάλει ψεύδη σε θέματα που αφορούν το γενικό κοινωνικό συμφέρον και την ευημερία του Ελληνικού λαού.

 Η πραγματικότητα είναι απλή: ο κ. Μητσοτάκης έχει προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με τη συνεχή εξάπλωση των παραπλανητικών δηλώσεών του.

Από την εμπλοκή του στην υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τις αντιφατικές του δηλώσεις σχετικά με την Ακρίβεια και τα φαινόμενα βίας, καθώς και την ανεπάρκεια της αντιμετώπισης των θεμάτων υγείας, ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει την ανικανότητά του να διαχειριστεί αυτές τις σοβαρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης έχει προβάλει ψευδείς υποσχέσεις και αβάσιμες διαβεβαιώσεις σχετικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, παραβλέποντας τις πραγματικές ανάγκες της εκπαίδευσης στη χώρα μας και ικανοποιώντας τις ανάγκες των ολιγαρχών.

Αντιμετωπίζει τα ζητήματα με την Τουρκία με αδράνεια και ανεπάρκεια, ο κ. Μητσοτάκης με τις ενέργειες του στα Ελληνοτουρκικά έχει εκθέσει τη χώρα μας σε περαιτέρω κινδύνους,  ανασφάλεια και ένα αβέβαιο μέλλον.

Σε σχέση με την υπόθεση του Μπελέρη, ο κ. Μητσοτάκης έχει αποτύχει να εξασφαλίσει την εφαρμογή της δικαιοσύνης και την προστασία των πολιτών από την ατιμωρησία και την ανισότητα.

Επομένως, καλούμε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει αυτήν την πρακτική της ψευδοποίησης και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα της χώρας με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα.

Οι πολίτες της Ελλάδας αξίζουν καλύτερη μεταχείριση από την κυβέρνηση τους και δεν θα ανεχθούν πλέον την παραπληροφόρηση και την ανικανότητα.

Το μέλλον της χώρας μας απαιτεί αλήθεια, διαφάνεια και δράση. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν πολιτικό να τους παραμυθιάζει και να τους προδίδει με ψεύτικες υποσχέσεις και ανακοινώσεις.

Αυτό είναι το μήνυμα που περνάμε σήμερα στην κυβέρνηση: αναλάβετε τις ευθύνες σας και εργαστείτε για το καλό της χώρας, αλλιώς αντιμετωπίστε τις συνέπειες της προδοσίας σας.

Τέλος, καλούμε τους πολίτες να παρακολουθήσουν προσεκτικά και να αντιδράσουν σε κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης και προδοσίας από πλευράς της κυβέρνησης.

Ζήτω η Ελλάδα, ελεύθερη από τον εκμηδενισμό και τις ψευδαισθήσεις της πολιτικής ατζέντας!

Από το Γραφείο Τύπου του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 25/4

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 25/4

Ακόμη ένας δυνατός κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της αφύπνισης των Ελλήνων Πολιτών με την εκδήλωση των Τρικάλων στις 25/4 η οποία ακολούθησε τη συνέντευξη τύπου του Κινήματος "Πρώτα η Ελλάδα" στην Αθήνα την προηγούμενη ημέρα. Στις ομιλίες τους, ο κ. Κωνσταντίνος...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. ΦΛΩΡΙΔΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. ΦΛΩΡΙΔΗ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδης στον φιλόξενο για την κυβέρνηση τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, δήλωσε το πρωί της περασμένης Παρασκευής πως «Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει», με αφορμή την συζήτηση που...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ

Σήμερα Κυριακή των Βαΐων και λόγω της σημειολογίας της ημέρας, θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή στους απανταχού Άρχοντες αυτού του τόπου. Με αφορμή το κατακριτέο συμβάν της χειροδικίας μεταξύ των δύο βουλευτών και των άστοχων τοποθετήσεων τόσο του Προέδρου της...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 25/4

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του κινήματος πολιτών "Πρώτα η Ελλάδα" στη Δράμα την περασμένη Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Τα μέλη μας κυρίες Άρμεν, Γεωργιάδου και Κούνιου ανέπτυξαν θέματα που αφορούσαν τους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και...

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

Στις 23/4/2010 η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Γιώργος Παπανδρέου, επιλέγει το ακριτικό Καστελόριζο για να ανακοινώσει πως η χώρα γίνεται η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που είχε συμφωνήσει να μπει στον μηχανισμό...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της ξαπλώστρας και των διακοπών, συνεχίζει τους ραγιαδισμούς του, αγνοώντας την εθνική ασφάλεια και προσφέροντας βίζες με Express παράδοση σε εκείνους που απειλούν τη χώρα μας. Αντί να υπερασπιστεί την Ελλάδα, εκτίθεται ως υπόδουλος ραγιάς...

Μετάβαση στο περιεχόμενο