Loading...
“Η ακρίβεια θα μπορούσε να γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα βγάλει τους Έλληνες στους δρόμους.”

ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ  ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2024, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΠΟΥ EXEI ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ EUROSTAT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ 65% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ 52% ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΤΟ 2022 Ο ΜΕΣΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΤΗΣΙΩΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ EUROSTAT) ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 16.000 ΕΥΡΩ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΞΗΣΗ 3,8% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2021, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 5,1% ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΥΧΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022-2023, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΕΠ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 25η ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΕΠ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 33% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΗΝ 25η ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ 22% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2023 ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕ 9,4% ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 11,9%. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ 430.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕ 27,3% ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 27,9%.

ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2023 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΜΑ 2 ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ 3,4% ΑΠΟ ΤΟ 1,6% ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟ 9,9% ΑΠΟ 9,4% ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΟΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022-2023) ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΞΗΣΗ 26% ΣΤΑ ΕΛΑΙΑ, 20,5% ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ, 12,3% ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 14,3% ΣΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 9,1% ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ 38% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 213% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΘΙΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ  ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.

Η ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ:

  • 2,8% ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΘΕΑΤΡΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ)
  • 3,5% ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ)
  • 4,7% ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
  • 5,5% ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ(ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
  • ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ. ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΡΕΚΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 35 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023, ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΥΠΟΥ PASS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ. Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

 

Κωνσταντίνος Γκέκας – Μέλος του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατα Άρθρα

Έγκλημα Τεμπών: ένας χρόνος ντροπής για το ανύπαρκτο κράτος δικαίου

Έγκλημα Τεμπών: ένας χρόνος ντροπής για το ανύπαρκτο κράτος δικαίου

Ένας χρόνος από τότε που επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Train συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία της ίδιας εταιρείας και στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, στην πλειοψηφία νέους. Ένας χρόνος που οι συγγενείς των θυμάτων επιμένουν για τη δικαίωση των αδικοχαμένων...

Θέσεις για τα Εθνικά Θέματα

Θέσεις για τα Εθνικά Θέματα

Νούμερο ένα εθνικό ζήτημα, το οποίο αφορά στην επιβίωση και στη συνέχεια του γένους και του έθνους, είναι το Δημογραφικό   Δεύτερον η διασύνδεση του Μητροπολιτικού κέντρου της χώρας με τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Οι Έλληνες της διασποράς θα κληθούν να...

Η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική….

Η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική….

Τάδε έφη ο εκ Κύπρου καταγόμενος βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Στυλιανίδης μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο! Και δεν βρέθηκε κανένας, είτε από το προεδρείο είτε από τους συναδέλφους του, να του ζητήσει να ανακαλέσει! Να τον επαναφέρει στην τάξη! Λες και αυτό που εκστόμισε...

Τζογάροντας (σ)την Ελλάδα

Τζογάροντας (σ)την Ελλάδα

Η Ελλάδα από χώρα του πνεύματος και του πολιτισμού έχει εξελιχθεί σε χώρα του τζόγου. Έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καζίνο που οι μόνες που δεν τζογάρουν είναι ίσως οι στάχτες από τα καμένα δάση! Σημειώσατε λάθος. Αυτές συμμετέχουν στο χρηματιστήριο της ενέργειας....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η μεγάλη κάθοδος των αγροτών με τα τρακτέρ προς το κέντρο της Αθήνας με προορισμό το σύνταγμα βρίσκεται σε εξέλιξη τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο. Η αγροτιά αλλά και η κτηνοτροφία διεκδικεί μπροστά στο σπίτι της δημοκρατίας, την βουλή, τα αυτονόητα. Ας είναι...

Μετάβαση στο περιεχόμενο