Loading...
Απαντήσεις στις θέσεις τού κ. Τσίπρα στο Twitter

Κύριε Τσίπρα, θα πρέπει να καταλάβετε τόσο ΕΣΕΙΣ όσο και ΟΛΟΙ όσοι υπηρετείτε το Διεφθαρμένο Πολιτικό Σύστημα, ότι σε αυτή τη χώρα με την τεράστια Ιστορία, δεν χωρούν παιχνίδια με τη νοημοσύνη μας και το μέλλον μας. Απαντώ λοιπόν, με όλο το σεβασμό προς εσάς, σε όλες τις καταγεγραμμένες θέσεις σας στο «τουίτερ».

 • Κατ’ αρχήν εκφράζεστε ψευδώς και με υποκρισία απέναντι στους Έλληνες και θα προέβαινα και σε έναν ακόμα χαρακτηρισμό, με όλο το σεβασμό, που είναι η προδοσία.
 • Εθνικό Σχέδιο και Πρόγραμμα δεν είχατε ΠΟΤΕ.
 • Το 2015 κάνατε δημοψήφισμα και το ερμηνεύσατε κατά το ΔΟΚΟΥΝ, αντιστρέφοντάς το πλήρως (γνωστό ως «κολοτούμπα»).
 • Σε συνδυασμό με τον κ. Βαρουφάκη, ο οποίος εξέφραζε τη δήθεν σκληρή του θέση, κοντέψατε να ρίξετε τη χώρα στα βράχια.
 • Εσείς ήσασταν που δεν θέλατε Ευρώπη -όπως κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου πού έλεγε έξω από τήν Ε.Ε, κάτι το οποίο ξέχασε όταν το ΧΡΗΜΑ άρχισε να ρέει άφθονο στη χώρα-, το ίδιο κάνατε και εσείς το 2015.
 • Αντί να εκμεταλλευτείτε την οικονομική υποστήριξη που είχαμε και με τα χρήματα τής Ε.Ε να δημιουργήσετε Έργα Υποδομών προς όφελος των πολιτών, αυτά πήγαν σέ σκοτεινούς σκοπούς τού κομματικού κράτους.
 • Αυτή τήν περίοδο και όχι μόνο, κράτος Δικαίου δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.
 • ΟΛΟΙ είχατε και έχετε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά απέναντι στον Έλληνα πολίτη (Σημίτης, Καραμανλής, Βενιζέλος,Σαμαράς Τσίπρας, πατήρ και υιός Μητσοτάκης, Βελόπουλος, Βαρουφάκης) και σχεδόν το σύνολο των βουλευτών όλων των κομμάτων. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ΚΚΕ με τίς σκοτεινές παρεμβάσεις του όλα αυτά τα χρόνια, που στόχευαν μόνο προς όφελός του.
 • Έχετε κάνει μόνο «λάθη» και το χειρότερο είναι ότι όλα ήταν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
 • Παραλάβατε τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας και αντί να κάνετε τη διαφορά, γιατί γι’ αυτό σάς ψήφισε ο ελληνικός λαός, τής φορτώσατε ακόμα ένα Μνημόνιο, ίσως και πιο σκληρό από τα προηγούμενα, καθώς επίσης και ένα επιπλέον Δημόσιο Χρέος.
 • Καθαρά χέρια δεν έχετε∙ μόνο και μόνο η «Συμφωνία των Πρεσπών» σάς καθιστά υπόλογο για Εσχάτη Προδοσία.
 • Τη χώρα την έχετε βάλει στο βούρκο τόσο ΕΣΕΙΣ όσο και ο κ. Μητσοτάκης.
 • Δημιουργήσατε ένα ΚΡΑΤΟΣ βουτηγμένο στη διαφθορά, στη διαπλοκή, στην αποποίηση ευθυνών (Μάτι, Μάνδρα, Τέμπη) στη ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ κατάληψη τής ΧΩΡΑΣ από Λαθρομετανάστες, στο Παρακράτος και στη συντήρησή του, στον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό και το χειρότερο είναι ότι ΟΛΟΙ σας έχετε παραδώσει τη χώρα, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, σε Ξένα Κέντρα Εξουσίας.
 • Όταν κάποιος δουλεύει σκληρά έρχονται και τα καλά αποτελέσματα.
 • Όλοι εσείς όμως τα αποτελέσματα πού φέρατε είναι ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, διχόνοια, φόβο, αναξιοκρατία, χειραγώγηση τής δικαιοσύνης, εγκληματικότητα κ.α. Στρέψατε τους νέους μας στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας (από 2009 περίπου 3.000.000).

Δεδομένου τού ότι δεν πραγματοποιήσατε καμία προεκλογική σας υπόσχεση αλλά αντιθέτως συμβάλλατε στην μεγαλύτερη εξαθλίωση τής χώρας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, η οικειοθελής και οριστική σας αποχώρηση από την εξουσία και την πολιτική θα ήταν η μεγαλύτερη θετική σας προσφορά στον τόπο, δίνοντας έτσι μία ευκαιρία στην Ελλάδα και στους Έλληνες να ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Γιώργος Χηράκης – Ιδρυτικό Μέλος του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Περιμένοντας τον κ. Ερντογάν…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Περιμένοντας τον κ. Ερντογάν…

Από την αρχή του 2023 ζούμε στους ρυθμούς της πολυδιαφημιζόμενης και πολυαναμενόμενης Ελληνοτουρκικής προσέγγισης! Πυρετώδεις συζητήσεις διεξάγονται ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είτε φανερά είτε κρυφά. Γιατί μην ξεχνάμε υπάρχει και η μυστική διπλωματία, όπως μας...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Σεβαστείτε κύριοι τα μνημεία των Σπετσών!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Σεβαστείτε κύριοι τα μνημεία των Σπετσών!

Πόλεμο ανοίξανε οι Σπετσιώτες με γνωστό εφοπλιστή που θέλει να χτίσει στη Παναγιά Αρμάτα. Στο νησί Σπέτσες υπάρχει η Παναγία της Αρμάτας και γύρω της υπάρχουν τρία οικοδομικά τετράγωνα τα οποία δέν έχουν χτιστεί μέχρι σήμερα γιατί είναι φυλασσόμενα απο το Υπουργείο...

Οδός Ονείρων

Οδός Ονείρων

Ήθος, αριστεία, σεβασμός, έρωτας για ζωή, παράδοση, πολιτισμός, αγωνιστικό πνεύμα, αιγαιοπελαγίτικος αέρας, ήρωες της Επανάστασης, Ορθοδοξία, Έθνος, Ελλάδα. Αυτές οι έννοιες άρχισαν να συνεπαίρνουν το μυαλό μου την ώρα που ονειρευόμουν το όνειρο του Χατζηδάκη και του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΕΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΕΛΟΣ

Πληροφορηθήκαμε ότι πρόσφατα το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε την κατάργηση μιας από τις βασικές αρχές ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτή της αρνησικυρίας (βέτο). Στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα 305 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ της κατάργησης, 276 ψήφισαν κατά και υπήρξαν και...

Αγαθονήσι: Rafale έχουμε, ακτοπλοΐα έχουμε;

Στην Ελλάδα του 2023 (αν και πλέον το 2024 είναι ορατό μπροστά μας) και του επιτελικού κράτους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να δέσει στο Αγαθονήσι καράβι από τις 14 Οκτωβρίου, δηλαδή πάνω από ένα μήνα. «Ενώ οι γραμμές προκηρύσσονται συνήθως τους θερινούς μήνες,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου κύριος Δημήτρης Καιρίδης επισκέφτηκε τη Ρόδο στα πλαίσια δρομολόγησης λύσεων σε ζητήματα που αφορούν την αυξημένη ροή μεταναστών το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε από τις δηλώσεις του, μιας...

Μετάβαση στο περιεχόμενο