Loading...
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ …ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Οι μεγάλες αυξήσεις ενοικίων και η έλλειψη κατοικιών, δημιουργούν την ανάγκη κατασκευής νέων οικισμών στην Γερμανία.

Το Υπουργείο Στέγασης ανακοίνωσε – μετά από έναν προϋπολογισμό που έκανε –ότι θα πρέπει να χτίζονται 200.000 νέα σπίτια και διαμερίσματα τον χρόνο, για να καλύψουν το έλλειμμα τής στέγασης που υπάρχει- και να σταματήσει η συνεχής αύξηση των ενοικίων.

Το Υπουργείο Γεωργίας δεν το εγκρίνει, διότι αν χαθούν περισσότερες αγροτικές περιοχές, δεν θα είναι σε θέση η Γερμανία να καλύπτει τις διατροφικές της ανάγκες και θα είναι εξαρτημένη από τρίτες χώρες. Άλλωστε θα υπάρξουν και επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τα περισσότερα σπίτια τα χρειάζεται για τους λαθρομετανάστες και το εργατικό δυναμικό που εισάγει συνεχώς για να καλύψει τις ανάγκες της σε όλους τους τομείς.

Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει αλλαγή τού πληθυσμού της με την Πατρίδα μας. Αρπάζει από την χώρα μας, την Ελλάδα, το νεαρό παραγωγικό δυναμικό της – που φεύγει για μια καλύτερη ζωή – και μας πασάρει τους μη παραγωγικούς, δηλαδή τους συνταξιούχους.

Με αυτόν τον τρόπο λύνει το στεγαστικό της πρόβλημα, αφού τα σπίτια που θα αδειάσουν, θα τα δώσουν σε άλλους που τα έχουν ανάγκη.

Με δελεαστικές διαφημίσεις στις εφημερίδες και στο ιντερνέτ, προσπαθεί να πείσει τους συνταξιούχους να περάσουν τα τελευταία τους χρόνια ξένοιαστα σε χώρες ηλιόλουστες και σε τοπία μαγευτικά, δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε μια υπέροχη φύση.

Αναρίθμητα μεσιτικά γραφεία λειτουργούν σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, και ξεπουλούν την περιουσία των Ελλήνων.

Η Ελλάδα είναι η νούμερο 1 χώρα προτίμησης και ακολουθούν η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Τα καλύτερα μέρη τής Ελλάδας βρίσκονται ήδη σε ιδιοκτησία ξένων, κυρίως Γερμανών αλλά όχι μόνο. Το ίδιο σύστημα εφαρμόζουν οι Αυστριακοί και οι Ελβετοί. Ανακάλυψαν αυτόν τον τρόπο να φρενάρουν τον πληθωρισμό στο κράτος τους και να το μεταβιβάσουν στην πατρίδα μας.

Αυτό στην Ελλάδα έχει τεράστιες επιπτώσεις και σε πολλαπλά επίπεδα στην τοπική κοινωνία:

  1. Οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται συνεχώς και γίνονται απλησίαστες για τους ντόπιους.
  2. Η αύξηση των τιμών των κατοικιών επηρεάζει δυστυχώς και τις γεννήσεις, άρα την κανονική και αναγκαία αντικατάσταση ή αύξηση τού πληθυσμού διότι τα νέα ζευγάρια, όταν ακριβαίνουν οι κατοικίες, παρατηρήθηκε ότι αναβάλλουν την τεκνοποιία γιατί δεν μπορούν να συντηρήσουν παιδιά και να πληρώνουν και υψηλές τιμές για κατοικία.
  3. Η περιβαλλοντολογική καταστροφή και οι αγροτικές εκτάσεις που χάνονται για να χτιστούν τα ακίνητα, δεν είναι πλέον δικό τους πρόβλημα, αφού το μεταβιβάζουν και αυτό σε εμάς.
  4. Ιδιωτικοποιείται το υγειονομικό σύστημα στην Ελλάδα για να έχουν τις ίδιες παροχές όπως στο κράτος τους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να πρέπει να πληρώνουν για υγειονομική περίθαλψη.

Το επόμενο βήμα που σχεδιάζουν είναι να γεμίσουν την πατρίδα μας με Ιδρύματα και Οίκους Ευγηρίας ώστε να μην χρειάζεται να επιστρέψουν οι Ομογενείς τους στην Γερμανία για περίθαλψη και φροντίδα όταν την χρειαστούν.

Άλλωστε, στην Γερμανία το κόστος φροντίδας ενός ηλικιωμένου αρχίζει από τα 5.500 ευρώ και ανεβαίνει. Το σύστημα με τους Οίκους ευγηρίας το έχουν εφαρμόσει με επιτυχία και στην Τσεχία.

Μόνο ένα από τα μεσιτικά γραφεία διαθέτει 40.000 Ελληνικές κατοικίες για πούλημα.

Μεταξύ των σπιτιών που υπάρχουν ήδη στην αγορά για πώληση, έχουν αγοραστεί και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις για να κτιστούν.

Το «The Hamptons Greece» έχει αγοράσει 149.000 τ.μ. την καλύτερη περιοχή μεταξύ Θεσσαλονίκης – Καβάλας -συγκεκριμένα σε πολύ μικρή απόσταση από τα Λουτρά Θερμών- μία έκταση που περιλαμβάνει δασικές εκτάσεις, ελαιώνες, αμπελώνες και υπέροχες παραλίες και ετοιμάζεται να χτίσει ολόκληρο οικισμό με πολυτελείς κατοικίες και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Όσο για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές που δεν προέρχονται από κάποιο ευρωπαϊκό κράτος, τους δελεάζουν με προσφορές όπως την παρακάτω:

«Αποκτήστε το διαβατήριο τής ΕΕ»

«Φανταστείτε την ελευθερία που συνεπάγεται η κατοχή ενός διαβατηρίου τής ΕΕ! Μία βίλα στο Χάμπτονς θα σας ανοίξει τις πύλες για να αποκτήσετε μία πολύτιμη ελληνική κατοικία και ένα διαβατήριο ΕΕ. Το ελληνικό διαβατήριο είναι από τα ισχυρότερα στον κόσμο. Οι κάτοχοί του απολαμβάνουν πρόσβαση χωρίς βίζα σε 184 χώρες και απεριόριστες ευκαιρίες ταξιδιού σε όλο τον κόσμο.»

Έτσι το ξεπούλημα της χώρας μας παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Και οι πολιτικοί μας χαίρονται για τους επενδυτές που προτιμούν την πατρίδα μας και μας το παρουσιάζουν ως μεγάλη τους επιτυχία.

 

Ελένη Αρβανιτίδου – Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Περιμένοντας τον κ. Ερντογάν…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Περιμένοντας τον κ. Ερντογάν…

Από την αρχή του 2023 ζούμε στους ρυθμούς της πολυδιαφημιζόμενης και πολυαναμενόμενης Ελληνοτουρκικής προσέγγισης! Πυρετώδεις συζητήσεις διεξάγονται ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είτε φανερά είτε κρυφά. Γιατί μην ξεχνάμε υπάρχει και η μυστική διπλωματία, όπως μας...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Σεβαστείτε κύριοι τα μνημεία των Σπετσών!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Σεβαστείτε κύριοι τα μνημεία των Σπετσών!

Πόλεμο ανοίξανε οι Σπετσιώτες με γνωστό εφοπλιστή που θέλει να χτίσει στη Παναγιά Αρμάτα. Στο νησί Σπέτσες υπάρχει η Παναγία της Αρμάτας και γύρω της υπάρχουν τρία οικοδομικά τετράγωνα τα οποία δέν έχουν χτιστεί μέχρι σήμερα γιατί είναι φυλασσόμενα απο το Υπουργείο...

Οδός Ονείρων

Οδός Ονείρων

Ήθος, αριστεία, σεβασμός, έρωτας για ζωή, παράδοση, πολιτισμός, αγωνιστικό πνεύμα, αιγαιοπελαγίτικος αέρας, ήρωες της Επανάστασης, Ορθοδοξία, Έθνος, Ελλάδα. Αυτές οι έννοιες άρχισαν να συνεπαίρνουν το μυαλό μου την ώρα που ονειρευόμουν το όνειρο του Χατζηδάκη και του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΕΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΕΛΟΣ

Πληροφορηθήκαμε ότι πρόσφατα το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε την κατάργηση μιας από τις βασικές αρχές ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτή της αρνησικυρίας (βέτο). Στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα 305 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ της κατάργησης, 276 ψήφισαν κατά και υπήρξαν και...

Αγαθονήσι: Rafale έχουμε, ακτοπλοΐα έχουμε;

Στην Ελλάδα του 2023 (αν και πλέον το 2024 είναι ορατό μπροστά μας) και του επιτελικού κράτους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να δέσει στο Αγαθονήσι καράβι από τις 14 Οκτωβρίου, δηλαδή πάνω από ένα μήνα. «Ενώ οι γραμμές προκηρύσσονται συνήθως τους θερινούς μήνες,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου κύριος Δημήτρης Καιρίδης επισκέφτηκε τη Ρόδο στα πλαίσια δρομολόγησης λύσεων σε ζητήματα που αφορούν την αυξημένη ροή μεταναστών το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε από τις δηλώσεις του, μιας...

Μετάβαση στο περιεχόμενο