Loading...
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ …ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Οι μεγάλες αυξήσεις ενοικίων και η έλλειψη κατοικιών, δημιουργούν την ανάγκη κατασκευής νέων οικισμών στην Γερμανία.

Το Υπουργείο Στέγασης ανακοίνωσε – μετά από έναν προϋπολογισμό που έκανε –ότι θα πρέπει να χτίζονται 200.000 νέα σπίτια και διαμερίσματα τον χρόνο, για να καλύψουν το έλλειμμα τής στέγασης που υπάρχει- και να σταματήσει η συνεχής αύξηση των ενοικίων.

Το Υπουργείο Γεωργίας δεν το εγκρίνει, διότι αν χαθούν περισσότερες αγροτικές περιοχές, δεν θα είναι σε θέση η Γερμανία να καλύπτει τις διατροφικές της ανάγκες και θα είναι εξαρτημένη από τρίτες χώρες. Άλλωστε θα υπάρξουν και επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τα περισσότερα σπίτια τα χρειάζεται για τους λαθρομετανάστες και το εργατικό δυναμικό που εισάγει συνεχώς για να καλύψει τις ανάγκες της σε όλους τους τομείς.

Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει αλλαγή τού πληθυσμού της με την Πατρίδα μας. Αρπάζει από την χώρα μας, την Ελλάδα, το νεαρό παραγωγικό δυναμικό της – που φεύγει για μια καλύτερη ζωή – και μας πασάρει τους μη παραγωγικούς, δηλαδή τους συνταξιούχους.

Με αυτόν τον τρόπο λύνει το στεγαστικό της πρόβλημα, αφού τα σπίτια που θα αδειάσουν, θα τα δώσουν σε άλλους που τα έχουν ανάγκη.

Με δελεαστικές διαφημίσεις στις εφημερίδες και στο ιντερνέτ, προσπαθεί να πείσει τους συνταξιούχους να περάσουν τα τελευταία τους χρόνια ξένοιαστα σε χώρες ηλιόλουστες και σε τοπία μαγευτικά, δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε μια υπέροχη φύση.

Αναρίθμητα μεσιτικά γραφεία λειτουργούν σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, και ξεπουλούν την περιουσία των Ελλήνων.

Η Ελλάδα είναι η νούμερο 1 χώρα προτίμησης και ακολουθούν η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Τα καλύτερα μέρη τής Ελλάδας βρίσκονται ήδη σε ιδιοκτησία ξένων, κυρίως Γερμανών αλλά όχι μόνο. Το ίδιο σύστημα εφαρμόζουν οι Αυστριακοί και οι Ελβετοί. Ανακάλυψαν αυτόν τον τρόπο να φρενάρουν τον πληθωρισμό στο κράτος τους και να το μεταβιβάσουν στην πατρίδα μας.

Αυτό στην Ελλάδα έχει τεράστιες επιπτώσεις και σε πολλαπλά επίπεδα στην τοπική κοινωνία:

  1. Οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται συνεχώς και γίνονται απλησίαστες για τους ντόπιους.
  2. Η αύξηση των τιμών των κατοικιών επηρεάζει δυστυχώς και τις γεννήσεις, άρα την κανονική και αναγκαία αντικατάσταση ή αύξηση τού πληθυσμού διότι τα νέα ζευγάρια, όταν ακριβαίνουν οι κατοικίες, παρατηρήθηκε ότι αναβάλλουν την τεκνοποιία γιατί δεν μπορούν να συντηρήσουν παιδιά και να πληρώνουν και υψηλές τιμές για κατοικία.
  3. Η περιβαλλοντολογική καταστροφή και οι αγροτικές εκτάσεις που χάνονται για να χτιστούν τα ακίνητα, δεν είναι πλέον δικό τους πρόβλημα, αφού το μεταβιβάζουν και αυτό σε εμάς.
  4. Ιδιωτικοποιείται το υγειονομικό σύστημα στην Ελλάδα για να έχουν τις ίδιες παροχές όπως στο κράτος τους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να πρέπει να πληρώνουν για υγειονομική περίθαλψη.

Το επόμενο βήμα που σχεδιάζουν είναι να γεμίσουν την πατρίδα μας με Ιδρύματα και Οίκους Ευγηρίας ώστε να μην χρειάζεται να επιστρέψουν οι Ομογενείς τους στην Γερμανία για περίθαλψη και φροντίδα όταν την χρειαστούν.

Άλλωστε, στην Γερμανία το κόστος φροντίδας ενός ηλικιωμένου αρχίζει από τα 5.500 ευρώ και ανεβαίνει. Το σύστημα με τους Οίκους ευγηρίας το έχουν εφαρμόσει με επιτυχία και στην Τσεχία.

Μόνο ένα από τα μεσιτικά γραφεία διαθέτει 40.000 Ελληνικές κατοικίες για πούλημα.

Μεταξύ των σπιτιών που υπάρχουν ήδη στην αγορά για πώληση, έχουν αγοραστεί και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις για να κτιστούν.

Το «The Hamptons Greece» έχει αγοράσει 149.000 τ.μ. την καλύτερη περιοχή μεταξύ Θεσσαλονίκης – Καβάλας -συγκεκριμένα σε πολύ μικρή απόσταση από τα Λουτρά Θερμών- μία έκταση που περιλαμβάνει δασικές εκτάσεις, ελαιώνες, αμπελώνες και υπέροχες παραλίες και ετοιμάζεται να χτίσει ολόκληρο οικισμό με πολυτελείς κατοικίες και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Όσο για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές που δεν προέρχονται από κάποιο ευρωπαϊκό κράτος, τους δελεάζουν με προσφορές όπως την παρακάτω:

«Αποκτήστε το διαβατήριο τής ΕΕ»

«Φανταστείτε την ελευθερία που συνεπάγεται η κατοχή ενός διαβατηρίου τής ΕΕ! Μία βίλα στο Χάμπτονς θα σας ανοίξει τις πύλες για να αποκτήσετε μία πολύτιμη ελληνική κατοικία και ένα διαβατήριο ΕΕ. Το ελληνικό διαβατήριο είναι από τα ισχυρότερα στον κόσμο. Οι κάτοχοί του απολαμβάνουν πρόσβαση χωρίς βίζα σε 184 χώρες και απεριόριστες ευκαιρίες ταξιδιού σε όλο τον κόσμο.»

Έτσι το ξεπούλημα της χώρας μας παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Και οι πολιτικοί μας χαίρονται για τους επενδυτές που προτιμούν την πατρίδα μας και μας το παρουσιάζουν ως μεγάλη τους επιτυχία.

 

Ελένη Αρβανιτίδου – Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του κινήματος πολιτών "Πρώτα η Ελλάδα" στη Δράμα την περασμένη Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Τα μέλη μας κυρίες Άρμεν, Γεωργιάδου και Κούνιου ανέπτυξαν θέματα που αφορούσαν τους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και...

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

Στις 23/4/2010 η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Γιώργος Παπανδρέου, επιλέγει το ακριτικό Καστελόριζο για να ανακοινώσει πως η χώρα γίνεται η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που είχε συμφωνήσει να μπει στον μηχανισμό...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της ξαπλώστρας και των διακοπών, συνεχίζει τους ραγιαδισμούς του, αγνοώντας την εθνική ασφάλεια και προσφέροντας βίζες με Express παράδοση σε εκείνους που απειλούν τη χώρα μας. Αντί να υπερασπιστεί την Ελλάδα, εκτίθεται ως υπόδουλος ραγιάς...

ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Σχεδόν 2 μήνες πριν τις Ευρωεκλογές και τα κόμματα, τα οποία βλέπουν την κατιούσα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να υφαρπάξουν ψήφους με όποιον τρόπο μπορούν. Πέρα από το “πολύχρωμο παζλ” που σχηματίζουν τα κόμματα τοποθετώντας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΘΗΝΑ 24/4

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΘΗΝΑ 24/4

Την Τετάρτη 24/4/2024 και ώρα 12:00 στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, αίθουσα ΓεώργιοςΑναστασόπουλος, Ακαδημίας 20 (3ος Όροφος) το Κίνημα Πολιτών «Πρώτα η Ελλάδα»πραγματοποιεί την πρώτη δημόσια συνέντευξη τύπου με θέμα ‘’ 50 χρόνια Μεταπολίτευση,50 Χρόνια σκάνδαλα, 50 χρόνια...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 25/4

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 25/4

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΣΥΜΠΡΑΞΗ – ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ», διοργανώνει στα Τρίκαλα την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 18:30 στο εστιατόριο «Αίγλη», Βασιλίσσης Όλγας 2, Πλατεία Ρήγα Φερραίου (δίπλα στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο), πολιτική εκδήλωση με θέμα:«50 χρόνια...

Μετάβαση στο περιεχόμενο