Loading...
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ …ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Οι μεγάλες αυξήσεις ενοικίων και η έλλειψη κατοικιών, δημιουργούν την ανάγκη κατασκευής νέων οικισμών στην Γερμανία.

Το Υπουργείο Στέγασης ανακοίνωσε – μετά από έναν προϋπολογισμό που έκανε –ότι θα πρέπει να χτίζονται 200.000 νέα σπίτια και διαμερίσματα τον χρόνο, για να καλύψουν το έλλειμμα τής στέγασης που υπάρχει- και να σταματήσει η συνεχής αύξηση των ενοικίων.

Το Υπουργείο Γεωργίας δεν το εγκρίνει, διότι αν χαθούν περισσότερες αγροτικές περιοχές, δεν θα είναι σε θέση η Γερμανία να καλύπτει τις διατροφικές της ανάγκες και θα είναι εξαρτημένη από τρίτες χώρες. Άλλωστε θα υπάρξουν και επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τα περισσότερα σπίτια τα χρειάζεται για τους λαθρομετανάστες και το εργατικό δυναμικό που εισάγει συνεχώς για να καλύψει τις ανάγκες της σε όλους τους τομείς.

Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει αλλαγή τού πληθυσμού της με την Πατρίδα μας. Αρπάζει από την χώρα μας, την Ελλάδα, το νεαρό παραγωγικό δυναμικό της – που φεύγει για μια καλύτερη ζωή – και μας πασάρει τους μη παραγωγικούς, δηλαδή τους συνταξιούχους.

Με αυτόν τον τρόπο λύνει το στεγαστικό της πρόβλημα, αφού τα σπίτια που θα αδειάσουν, θα τα δώσουν σε άλλους που τα έχουν ανάγκη.

Με δελεαστικές διαφημίσεις στις εφημερίδες και στο ιντερνέτ, προσπαθεί να πείσει τους συνταξιούχους να περάσουν τα τελευταία τους χρόνια ξένοιαστα σε χώρες ηλιόλουστες και σε τοπία μαγευτικά, δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε μια υπέροχη φύση.

Αναρίθμητα μεσιτικά γραφεία λειτουργούν σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, και ξεπουλούν την περιουσία των Ελλήνων.

Η Ελλάδα είναι η νούμερο 1 χώρα προτίμησης και ακολουθούν η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Τα καλύτερα μέρη τής Ελλάδας βρίσκονται ήδη σε ιδιοκτησία ξένων, κυρίως Γερμανών αλλά όχι μόνο. Το ίδιο σύστημα εφαρμόζουν οι Αυστριακοί και οι Ελβετοί. Ανακάλυψαν αυτόν τον τρόπο να φρενάρουν τον πληθωρισμό στο κράτος τους και να το μεταβιβάσουν στην πατρίδα μας.

Αυτό στην Ελλάδα έχει τεράστιες επιπτώσεις και σε πολλαπλά επίπεδα στην τοπική κοινωνία:

  1. Οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται συνεχώς και γίνονται απλησίαστες για τους ντόπιους.
  2. Η αύξηση των τιμών των κατοικιών επηρεάζει δυστυχώς και τις γεννήσεις, άρα την κανονική και αναγκαία αντικατάσταση ή αύξηση τού πληθυσμού διότι τα νέα ζευγάρια, όταν ακριβαίνουν οι κατοικίες, παρατηρήθηκε ότι αναβάλλουν την τεκνοποιία γιατί δεν μπορούν να συντηρήσουν παιδιά και να πληρώνουν και υψηλές τιμές για κατοικία.
  3. Η περιβαλλοντολογική καταστροφή και οι αγροτικές εκτάσεις που χάνονται για να χτιστούν τα ακίνητα, δεν είναι πλέον δικό τους πρόβλημα, αφού το μεταβιβάζουν και αυτό σε εμάς.
  4. Ιδιωτικοποιείται το υγειονομικό σύστημα στην Ελλάδα για να έχουν τις ίδιες παροχές όπως στο κράτος τους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να πρέπει να πληρώνουν για υγειονομική περίθαλψη.

Το επόμενο βήμα που σχεδιάζουν είναι να γεμίσουν την πατρίδα μας με Ιδρύματα και Οίκους Ευγηρίας ώστε να μην χρειάζεται να επιστρέψουν οι Ομογενείς τους στην Γερμανία για περίθαλψη και φροντίδα όταν την χρειαστούν.

Άλλωστε, στην Γερμανία το κόστος φροντίδας ενός ηλικιωμένου αρχίζει από τα 5.500 ευρώ και ανεβαίνει. Το σύστημα με τους Οίκους ευγηρίας το έχουν εφαρμόσει με επιτυχία και στην Τσεχία.

Μόνο ένα από τα μεσιτικά γραφεία διαθέτει 40.000 Ελληνικές κατοικίες για πούλημα.

Μεταξύ των σπιτιών που υπάρχουν ήδη στην αγορά για πώληση, έχουν αγοραστεί και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις για να κτιστούν.

Το «The Hamptons Greece» έχει αγοράσει 149.000 τ.μ. την καλύτερη περιοχή μεταξύ Θεσσαλονίκης – Καβάλας -συγκεκριμένα σε πολύ μικρή απόσταση από τα Λουτρά Θερμών- μία έκταση που περιλαμβάνει δασικές εκτάσεις, ελαιώνες, αμπελώνες και υπέροχες παραλίες και ετοιμάζεται να χτίσει ολόκληρο οικισμό με πολυτελείς κατοικίες και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Όσο για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές που δεν προέρχονται από κάποιο ευρωπαϊκό κράτος, τους δελεάζουν με προσφορές όπως την παρακάτω:

«Αποκτήστε το διαβατήριο τής ΕΕ»

«Φανταστείτε την ελευθερία που συνεπάγεται η κατοχή ενός διαβατηρίου τής ΕΕ! Μία βίλα στο Χάμπτονς θα σας ανοίξει τις πύλες για να αποκτήσετε μία πολύτιμη ελληνική κατοικία και ένα διαβατήριο ΕΕ. Το ελληνικό διαβατήριο είναι από τα ισχυρότερα στον κόσμο. Οι κάτοχοί του απολαμβάνουν πρόσβαση χωρίς βίζα σε 184 χώρες και απεριόριστες ευκαιρίες ταξιδιού σε όλο τον κόσμο.»

Έτσι το ξεπούλημα της χώρας μας παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Και οι πολιτικοί μας χαίρονται για τους επενδυτές που προτιμούν την πατρίδα μας και μας το παρουσιάζουν ως μεγάλη τους επιτυχία.

 

Ελένη Αρβανιτίδου – Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Με σημερινή του (27/5/2023) παρέμβαση στα ΜΜΕ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος «σπάει» τη σιωπή του και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τα σχόλια που ακούστηκαν για «ιερή» παρέμβαση της Εκκλησίας και της Αθωνικής Πολιτείας στα πολιτικά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ!!!

Λαμβάνοντας υπόψη τα ποσοστά των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου όπως: το 16% (αθροιστικά) των κομμάτων που έμειναν εκτός της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης με την ιστορική καταγραφή του δεύτερου μεγαλύτερου ρεκόρ στη μεταπολίτευση, την εκτόξευση στο 41% του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Από την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης κ. Κυριάκος Βελοπουλος απεύθυνε προσκλητήριο προς όλα τα πατριωτικά κόμματα για συνεργασία. Το επαναλαμβανει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Δηλώνει ότι όλες οι πόρτες του κόμματός του είναι...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2023

Ολοκληρώθηκαν χθες 21 Μαϊου 2023 οι βουλευτικές εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης. Η διαδικασία (εκτός μεμονομένων περιπτώσεων) εξελίχθηκε ομαλά με υποδειγματική προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα. Η ιδιαιτερότητα της φετινής διαδικασίας ήταν ότι παρ’...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

Από το 1994 έχει καθιερωθεί με νόμο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η 19η Μαΐου, ως η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων από τους Τούρκους (οι ιστορικοί εκτιμούν τον αριθμό αυτό στις 353.000). Επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί στις 19 Μαΐου 1919, ο Μουσταφά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει

«Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει», λέει   ο σοφός λαός μας. Ο κ. Κατρούγκαλος σε τηλεοπτική εκπομπή τού Blue Sky μάς ενημέρωσε πως εφόσον ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση θα επανέλθουν οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών στο 20% τού εισοδήματός τους, νόμος ο οποίος είχε...

Μετάβαση στο περιεχόμενο