Loading...
Ουκρανία ώρα μηδέν: Τι οδήγησε στην πολεμική σύρραξη των δυο χωρών

ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 

ΑΡΘΡΟ ΓΝΩΜΗΣ -ΑΝΑΛΥΣΗ 

Ουκρανία: Ποια είναι η αλήθεια πίσω από τον πόλεμο;

Τι ισχύει πραγματικά για την γενικότερη κατάσταση στην Ουκρανία και για τον πόλεμο; Πώς και γιατί ξεκίνησε; Ποια είναι η ευθύνη τής Δύσης και ποια της Ρωσίας;

Ας πιάσουμε το κουβάρι από την αρχή ξεκινώντας από το χειμώνα του 2013-2014, όπου έγινε ένα πραξικόπημα, στην κεντρική πλατεία του Κιέβου(1),(2) «ναζιστικής» καταγωγής και στρατιωτικής φύσεως. Στη λήξη αυτού του πραξικοπήματος ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος στα ανατολικά της χώρας. Το αίτημα ήταν η είσοδος της χώρας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ υποκινούμενο από τις ΗΠΑ και ο κύριος στόχος ήταν το ρίξιμο της φιλορωσικής κυβέρνησης και το πέρασμα της εξουσίας στα χέρια ανθρώπων με ναζιστικές πεποιθήσεις που υποκινούνταν από τη Δύση. Σε αυτό το πραξικόπημα χρησιμοποιήθηκαν  ελεύθεροι σκοπευτές, μισθοφόροι και άτομα που είχαν εκπαιδευτεί από το ΝΑΤΟ και αμερικανικές ομάδες στις χώρες της βαλτικής, οι οποίοι επιτίθονταν στους διαδηλωτές και στους αστυνομικούς.

Στις 2/5/2014 (λίγους μήνες μετά) στην Οδησσό μία τραγωδία(1),(2) έλαβε χώρα.  Συνδικαλιστές που είχαν κλειστεί μέσα σε ένα κτίριο «Το σπίτι των Συνδικάτων» πολιορκήθηκαν από εγκληματικές ομάδες νεοναζί και από την αστυνομία. Οι πολιορκητές αφού κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτήριο και να βασανίσουν όλα τα άτομα που υπήρχαν μέσα, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο κτήριο και έκαψαν ζωντανούς όσους ήταν μέσα σε αυτό. Θεωρείται από τις πιο αιματηρές αν όχι η πιο αιματηρή τραγωδία που έχουν γίνει στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ποιος τους οργάνωσε; Γιατί τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα εκείνης της εποχής δεν καταδίκασαν ποτέ τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ουκρανία;

Η νέα Ουκρανική κυβέρνηση που αναδείχθηκε από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2014 προέβη σε διορισμούς ναζιστών για την στελέχωσή της. Το 2015 ο Ν. Γιάρος, ορκισμένος εχθρός του Κρεμλίνου, αρχηγός της ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ(3), ο οποίος εξελέγη βουλευτής στην ουκρανική Βουλή τον Οκτώβριο του 2014, διορίστηκε σύμβουλος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Βίκτορ Μουζένκο. Στις 13 Απριλίου 2014, ο Υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Άβακοφ (ναζί και υποστηρικτής τού Χίτλερ ως τη μεγαλύτερη ιδιοφυία στην Ιστορία) εξέδωσε διάταγμα, που επέτρεπε τη δημιουργία νέων παραστρατιωτικών δυνάμεων από πολίτες μέχρι 12.000 άτομα. Το Τάγμα Αζόφ(4) δημιουργήθηκε στις 5 Μαΐου 2014 στο Μπερντιάνσκ. Τον Σεπτέμβριο του 2014, το ΤΑΓΜΑ Του ΑΖΟΦ, εγγράφηκε στην Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας ως Ειδική αστυνομική δύναμη! Ο Αρσέν Άβακοφ έγινε υπουργός σε μία δημοκρατική χώρα! Πόσοι «Ναζί» βρίσκονταν σε σημαντικές θέσεις στην νέα κυβέρνηση του Αρσένι Γιάτσενιουκ  του 2014;

Πώς το Ναζιστικό Κύμα Πλημμύρισε την Ουκρανία; (1)

Το πραξικόπημα ήταν η πιο επιτυχημένη επιχείρηση της οργάνωσης «Οντέσσα»(1). Η ρίζα βρίσκεται στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι ναζιστές και οι φασίστες απέδρασαν από την Ευρώπη χάρη στις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες οργάνωσαν την απόδραση. Απέδρασαν πολλοί τόσο από τη Γερμανία όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη. Αλλά απέδρασαν πάρα πολλοί  και από την Ουκρανία και μάλιστα εγκληματίες πολέμου. Κι ενώ χιλιάδες φυγάδων κατέληξαν στη Λατινική Αμερική, τους Ουκρανούς του υποδέχτηκε η Αμερική. Δηλαδή, η Αμερική υποδέχτηκε εγκληματίες πολέμου, άτομα που ήταν υπεύθυνα για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που πέθαναν στα Ουκρανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτοί οι μετανάστες στις ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές και πόλεις. Μία εξ αυτών, η οποία κατοικείται αποκλειστικά από Ουκρανούς και έχει σήμερα γύρω στις 90.000 κατοίκους, ονομάζεται Πάρμα. Εκεί συγκεντρώθηκαν οι μεγαλύτεροι εγκληματίες πολέμου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και μεγάλωσαν όλοι με την ιδεολογία του ναζισμού. Αυτά τα άτομα έκαναν καριέρα σε κρατικές υπηρεσίες  στη CIA ή σε πολυεθνικές φτάνοντας στην κορυφή της πυραμίδας. Όταν το 1990 η Ουκρανία απαγκιστρώθηκε από τη Σοβιετική ένωση, αυτοί άρχισαν σιγά σιγά να επιστρέφουν πίσω στην πατρίδα, με σκοπό να επιβεβαιώσουν ότι η Ουκρανία θα επιστρέψει στα χέρια τους. Έτσι δημιούργησαν κόμματα και άρχισαν να επηρεάζουν την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της Ουκρανίας όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο ανέχτηκε αυτήν την κατάσταση αλλά προχώρησε και σε ψήφιση ευνοϊκών νόμων που στήριζαν τη δράση και την επιστροφή αυτών των ατόμων. Το 2004 στην Ουκρανία έγινε μία επανάσταση, η «Πορτοκαλί Επανάσταση» θεωρητικά δημοκρατική (γιατί δεν πυροβολήθηκε κανένας) αλλά κατ’ ουσίαν δημιουργήθηκε από την υποκίνηση των ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος που αναδείχτηκε από την επανάσταση είχε σύζυγο  Αμερικανο-Ουκρανή προερχόμενη από την Πάρμα των ΗΠΑ και ήταν Ναζί. Υπάρχουν φωτογραφίες με τη σύζυγο του Προέδρου, κατά τη διάρκεια της «Πορτοκαλί επανάστασης», η οποία φορούσε τη στολή των SS και χαιρετούσε ναζιστικά. Με την πάροδο των χρόνων η παρουσία των ναζί γίνεται και πιο μεγάλη στην Ουκρανία. Το 2012 στις εκλογές το εξτρεμιστικό ακροδεξιό, ρατσιστικό και ακραία αντιρωσικό κόμμα Σβομπόντα (Ελευθερία)  πήρε 10% και μπήκε στη Βουλή για πρώτη φορά(5). Όταν αυτοί αποφάσισαν, αργότερα, να ρίξουν την κυβέρνηση, υποστηρίχτηκαν από την οργάνωση «Οντέσσα», η οποία είχε εισέλθει μαζικά στην Ουκρανία καθώς και από άτομα τού Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο Μπρεζίνσκι στρατιωτικός  σύμβουλος της Αμερικής, στο βιβλίο του «Η μεγάλη σκακιέρα» το 1997 αναφέρει το πόσο σημαντικό είναι για τις ΗΠΑ να έχουν την Ουκρανία στην στρατηγική τους επιρροή και στο ΝΑΤΟ. Κάπως έτσι επιβεβαιώνεται το γεωπολιτικό ενδιαφέρον των  ΗΠΑ για την Ουκρανία.

Η οργάνωση «Οντέσσα» έθεσε όλη τη δομή και την εμπειρία της στη διάθεση των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ τους υποστήριξε και τους προστάτεψε. Χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ υπέρ αυτών των ατόμων, π.χ. το CNN δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτούς ενώ στο BBC υπάρχει άφθονο υλικό για τη δράση τους. Οι ΗΠΑ έριξαν όλο τους το ενδιαφέρον και την υποστήριξη στην επανάσταση-πραξικόπημα στην Ουκρανία. Όλα τα υπόλοιπα τα έκαναν οι Ναζί, η Οργάνωση Οντέσσα, χρησιμοποιώντας ανθρώπους σε μυστικές υπηρεσίες. Η Οντέσσα είναι μία πανίσχυρη οργάνωση, εξαπλωμένη σε όλον τον κόσμο, με πολύ χρήμα όσο καμία άλλη οργάνωση και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις μυστικές υπηρεσίες των Αμερικανών.

Στο πραξικόπημα 2013-2014  ήρθαν και ελεύθεροι σκοπευτές και στρατιωτικοί από τη Γεωργία που ήρθαν στην Ουκρανία να κάνουν σφαγή υπό τις διαταγές αξιωματούχων των ΗΠΑ. Αντιπρόεδρος της τότε αμερικανικής κυβέρνησης του Μ. Ομπάμα ήταν ο σημερινός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Οι εξεγέρσεις στην Ουκρανία, το 2014, υποκινούνταν ξεκάθαρα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και της τότε υπουργού Εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον(1),(2), της τότε βοηθού υπουργού Εξωτερικών Βικτώρια Νιούλαντ και του τότε πρέσβη στην Ουκρανία Τζέφρι Πάιατ, οι οποίες κατέληξαν σε λουτρό αίματος.

Η κατάσταση από το 2014 έως σήμερα

Το υποστηριζόμενο πραξικόπημα από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μ. Ομπάμα και τον αντιπρόεδρο Τ. Μπάιντεν, έφεραν στην εξουσία οργανώσεις, που αποτελούνταν από μέλη του υποκόσμου και νεοναζί, με προεξέχουσες τις εγκληματικές οργανώσεις του «Δυτικού Τομέα» και της «Ταξιαρχίας του Αζόφ», που επιτίθονταν από το 2014 έως σήμερα με πρωτοφανή μανία στον ρωσικό πληθυσμό.

Η Ρωσία είχε καταθέσει διακρατική καταγγελία κατά της Ουκρανίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην οποία τονίζεται πως η Μόσχα καταγγέλλει το Κίεβο ως υπαίτιο για «θανάτους αμάχων, παράνομες φυλακίσεις και κακομεταχείριση ατόμων» κατά τη διάρκεια των συμβάντων που έλαβαν χώρα στην Πλατεία της Ελευθερίας στο Κίεβο και τη φωτιά στη βάση των Συνδικάτων Εμπορίου στην Οδησσό το 2014. Η Ρωσία είχε ζητήσει από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να εφαρμόσει προσωρινά μέτρα που θα ανάγκαζαν την Ουκρανία να σταματήσει άμεσα τις παραβάσεις, όπως το μπλοκάρισμα της παροχής πόσιμου νερού στην Κριμαία, τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εθνικών και γλωσσικών μειονοτήτων, την απαγόρευση της ρωσικής γλώσσας στην αναμετάδοση ειδήσεων ή τον περιορισμό του να έχουν πρόσβαση σε ειδήσεις στη ρωσική γλώσσα.

Οι ρωσικές αρχές ανέφεραν ότι στις περιοχές Ντόνετσκ και Λούγκανσκ διαδραματίζονταν ένας εμφύλιος πόλεμος από το 2014 και ένθεν με το πρόσχημα μιας αντιτρομοκρατικής επιχείρησης με δολοφονίες, τραυματισμούς, καταστροφές σπιτιών, εκφοβισμούς και άλλες κτηνωδίες κατά αμάχων. Καταγγέλλουν ακόμα ότι το πραξικόπημα του 2014 επεκτάθηκε σε εθνική τρομοκρατία στην Ουκρανία και εξελίχτηκε σε εμφύλιο πόλεμο με ανυπολόγιστες απώλειες καθώς και το ότι όλα αυτά τα χρόνια το Κίεβο παρέχει προστασία σε εθνικιστές.

Β. Ζελένσκι, Πρόεδρος της Ουκρανίας: Πολιτικός ή Ηθοποιός; (6)

Το 2015, ο ηθοποιός Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγινε ο σταρ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Υπηρέτης του Λαού», στην οποία παίζει το ρόλο του Προέδρου της Ουκρανίας. Στη σειρά, ο Ζελένσκι είναι ένας κοινός καθηγητής ιστορίας, που κερδίζει τις προεδρικές εκλογές μετά από δημοφιλές βίντεο στο οποίο κάνει κριτική στην κυβέρνηση της Ουκρανίας σχετικά με τη διαφθορά. Το πολιτικό κόμμα «Υπηρέτης του Λαού» δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2018, από ανθρώπους της τηλεοπτικής εταιρίας παραγωγής Κβαρτάλ 95, η οποία δημιούργησε επίσης την τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα.

Κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας, ο Β. Ζελένσκι είπε ότι θα ήθελε η Ουκρανία να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, αλλά θέλει οι Ουκρανοί ψηφοφόροι να αποφασίσουν σχετικά με την ουκρανική ένταξη (στους δύο αυτούς οργανισμούς) σε δημοψηφίσματα. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα όλοι!

Πολιτικός ή Ηθοποιός ο Β. Ζελένσκι; Η τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε στο 2015-2018 μήπως ήταν η πρόβα τζενεράλε γι’ αυτό που θα ακολουθούσε; Ήταν σχεδιασμένο για να εκλεγεί Πρόεδρος και μάλιστα με ποσοστό πάνω από 73% το 2019; Πάντως, το ότι είναι συνεχώς στα κανάλια με έτοιμα βίντεο που μοιράζει σε όλα τα ΜΜΕ της δύσης μοιάζει να απολαμβάνει και να συνεχίζει το ρόλο που είχε στην τηλεοπτική σειρά! Εξάλλου η τηλεοπτική εταιρία παραγωγή Κβαρτάλ 95 δημιούργησε και τα δύο, το σήριαλ και το πολιτικό κόμμα! Τυχαίο;

Λάρα Λόγκαν – Αμερικανίδα πολεμική ανταποκρίτρια (7)

Από τις ελάχιστες φωνές των αμερικανικών ΜΜΕ που δεν προπαγανδίζουν υπέρ του πολέμου της Ουκρανίας είναι αυτή της Λάρα Λόγκαν.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν, πολεμική ανταποκρίτρια και πρώην ρεπόρτερ του CBS News , εμφανίστηκε με κάποια αποκαλυπτικά σχόλια για την Ουκρανία!

Η Λ. Λόγκαν σε αμερικανική εκπομπή που εμφανίστηκε κατήγγειλε ότι «ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι είναι «μαριονέτα» της Δύσης» και χαρακτήρισε πολλές από τις ειδήσεις από την Ουκρανία «παραπληροφόρηση» και μάλιστα «επικής κλίμακας». Αναφέρεται από τα τεκταινόμενα στα πεδία των μαχών και τα ναζιστικά τάγματα εφόδου μέχρι τις οικονομικές δοσοληψίες Αμερικανών πολιτικών με το Κίεβο και τον ίδιο τον Β. Ζελένσκι.

Στην εκπομπή αναφέρεται επίσης στο Τάγμα του Αζόφ το οποίο σκοτώνει και δολοφονεί ρωσώφωνους όλα αυτά τα χρόνια και το οποίο χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Αναφέρει επίσης, ότι υπάρχουν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο να κρατούν ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και τη σβάστικα, ενώ το δικό τους έμβλημα περιέχει τον μαύρο ήλιο του αποκρυφισμού, που ήταν έμβλημα των ναζιστικών SS. Συνεχίζει λέγοντας ότι «αυτός είναι ο λόγος που η Κριμαία ψήφισε για ανεξαρτησία. Τα δυτικά ΜΜΕ δεν λένε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. (…) Η CIA χρηματοδότησε την εξέγερση της πλατείας Μαιντάν το 2014. Ανατρέξτε στις τηλεφωνικές συνομιλίες της Βικτόρια Νούλαντ όπου μαζί με τον Αμερικανό πρεσβευτή εκεί (Τζέφρι Πάιατ) αποφάσιζαν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας. Η υπόθεση φτάνει μέχρι τον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσι Πελόζι, τον Τζον Κέρι και Μιτ Ρόμνει όπου τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά τους έχουν εισπράξει εκατομμύρια δολάρια από τις ουκρανικές εταιρείες φυσικού αερίου. (…). Η Ουκρανία είναι το κέντρο ξεπλύματος χρήματος για πολλούς ηγέτες εδώ στις ΗΠΑ. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξεπλυθεί μέσω της Ουκρανίας».

Τα «Αμερικανικά» Βιολογικά Εργαστήρια στην Ουκρανία(8),(9),(10)

Ένας ακόμη λόγος που αιτιολογεί τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι το δίκτυο βιολογικών εργαστηρίων που δημιουργήθηκαν από το 2014 και ένθεν με την χρηματοδότηση των ΗΠΑ και για λογαριασμό του αμερικανικού Πενταγώνου. Τα εργαστήρια αυτά είναι 16 στον αριθμό, στα οποία γίνονται έρευνες για βακτηριολογικά (βιολογικά) όπλα που αποτελούν μέσο μαζικής καταστροφής ανθρώπων και άλλων ζωντανών οργανισμών.

Από τον Φεβρουάριο του 2020 ο Β. Πούτιν προειδοποίησε κατ’ επανάληψη τον Β. Ζελένσκι να διαλύσει τα εργαστήρια κάτι το οποίο, προφανώς, δεν έγινε ποτέ.

Σχετική δημοσίευση(8) για το δίκτυο εργαστηρίων έρευνας και ανάπτυξης βιολογικών όπλων στην Ουκρανία έχουν αναρτήσει στις επίσημες ιστοσελίδες τους τόσο το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας όσο και η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα  http://bitly.ws/pGhj

H Αγγλική εφημερίδα «THE SUN»(9),(10) επιβεβαιώνει την ύπαρξη αυτών των βιολογικών εργαστηρίων, δημοσιεύοντας έρευνα για τα πιο επικίνδυνα βιοεργαστήρια του κόσμου που μελετούν ασθένειες χωρίς ΘΕΡΑΠΕΙΑ. «Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχουν 59 εργαστήρια βιοασφάλειας-4 (BSL-4), τα οποία ασχολούνται με κάποια από τα πιο θανατηφόρα παθογόνα. Εξ’ αυτών τα 18 βρίσκονται στην Ευρώπη (16 στην Ουκρανία, 1 στην Γεωργία, 1 στο Καζακστάν), 14 στη Βόρεια Αμερική, 13 στην Ασία, 7 στη Βρετανία και 3 στην Αφρική. Τα εργαστήρια αυτού του τύπου έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με δυνητικά καταστροφικούς ιούς για τους οποίους δεν υπάρχει θεραπεία ή κάποιο εμβόλιο».

Κυρώσεις Ελλάδας και Ευρώπης κατά της Ρωσίας (11)

Πόσο δικαιολογούν όλοι οι παραπάνω λόγοι τις κυρώσεις που επέβαλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά της Ρωσίας; Πώς δικαιολογούν όλοι οι παραπάνω λόγοι τις κυρώσεις που όλη η Ευρώπη έχουν επιβάλει εις βάρος της Ρωσίας; Πώς δικαιολογείται η ελληνική αποστολή όπλων και ρουκετών για να στηρίξει την Ναζιστική Ουκρανική Κυβέρνηση; Γιατί ο Κ. Μητσοτάκης ενίσχυσε με όπλα τις ακροδεξιές, παραστρατιωτικές, ναζιστικές οργανώσεις που δρουν τώρα στην Ουκρανία; Γιατί για μια ακόμη φορά λειτούργησε εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας και του λαού της, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ο ίδιος με περίσσιο καμάρι και υπερηφάνεια σε συνέντευξή του στο CNN;  «Πιστεύω ότι ήδη πληρώνουμε τίμημα. Πιστεύω ότι, σίγουρα, όλοι πρέπει να επανεκτιμήσουμε τις προβλέψεις για τον ρυθμό ανάπτυξης των οικονομιών μας. Αντιμετωπίζουμε σημαντικές πληθωριστικές πιέσεις ως αποτέλεσμα του πολέμου και το ενεργειακό κόστος πραγματικά μας πλήττει. Πλήττει τους πολίτες μας. Όμως, στο τέλος της ημέρας, μολονότι έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε την Ουκρανία έχουμε επίσης την υποχρέωση να στηρίξουμε τους πολίτες μας ώστε να μην επωμιστούν μεγαλύτερα βάρη από αυτά που μπορούν να αντέξουν» τάδε έφη Κ. Μητσοτάκης(11).

Η εύλογη απορία παραμένει: Από ποιους πληρώνεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός;

Ελένη Ιωάννου

Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Γέφυρας Διεξόδου

 

Πηγές:

(1)   https://rb.gy/bmrghh

(2)   https://rb.gy/bfodle

(3)   https://rb.gy/ijfduo

(4)   https://rb.gy/yo2pqq

(5)   https://rb.gy/2mraoh

(6)   https://rb.gy/b2ewnc

 

(7)   https://rb.gy/wwunnd

(8)   https://rb.gy/xkdwnr

(9)   https://rb.gy/krqgg2

(10)https://rb.gy/1ktiuc

(11)https://rb.gy/0nghmy

 

 

ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 

Πρόσφατα Άρθρα

Η ομιλία της Ελένης Παπαποστόλου στα Τρίκαλα στις 25/4/2024

Η ομιλία της Ελένης Παπαποστόλου στα Τρίκαλα στις 25/4/2024

50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ! Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ. Καλησπέρα σας! Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε με την παρουσία σας σήμερα, εδώ, στην πόλη των Τρικάλων, μετά την πρόσκληση μας. Ονομάζομαι Ελένη...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο ΓΝΩΣΤΟΣ κ. ΑΔΩΝΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο ΓΝΩΣΤΟΣ κ. ΑΔΩΝΙΣ

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της αλαζονείας και του εμπαιγμού του Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, όταν μετά από επίσκεψή του στη Λέσβο για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, καυτηρίασε με προκλητικό και απαξιωτικό τρόπο τις διαμαρτυρίες...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

Το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας» στην γείτονα χώρα Τουρκία καλά κρατεί και μάλιστα αυτή η απαράδεκτη όσο και προκλητική θεωρία  που έχουν υιοθετήσει, θα προωθείται πλέον και στα τουρκικά σχολεία. Αυτό αποκάλυψαν με δημοσιεύματά τους οι εφημερίδες Turkiye και Takvim οι...

Η ομιλία της Ελένης Παπαποστόλου στα Τρίκαλα στις 25/4/2024

Η ομιλία της κ. Κούνιου στην Δράμα στις 21/4/2024

50χρόνια μεταπολίτευση. Αν θέλει κανείς να περιγράψει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της επταετούς δικτατορίας που προηγήθηκε, θα αναφερθεί στην καταστρατήγηση βασικών ελευθεριών, την υιοθέτηση της παρακρατικής βίας για τους διαφωνούντες, τα πιστοποιητικά...

ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

Στην "Καθημερινή" 19/3/24 υπάρχει μία ευνοϊκότατη περιγραφή για την γνωριμία μας με το robot  Σοφία (όχι τυχαίο όνομα). "Είναι περισσότερο ένα παράδειγμα του πως θα ήταν η ζωή μας, αν μπορούσαμε να αλληλοεπιδράσουμε με την νέα τεχνολογία σε συνθήκες απαλλαγμένες...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Πριν από 32 χρόνια τέτοιες μέρες – συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου του 1992 ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στη συμπεριφορά των «συμμάχων και συνεταίρων» μας, όπως τους αποκαλούσε,...

Μετάβαση στο περιεχόμενο