Loading...
Η Ανθελληνική Κυβέρνηση Μητσοτάκη
By kremlin.ru, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=113774688

By kremlin.ru, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=113774688

Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις στα ευνομούμενα κράτη αναδεικνύονται μέσα από εθνικές εκλογές και σκοπό τους έχουν να εξυπηρετούν και να προασπίζουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της.
Αυτός είναι ένας γενικός παγκόσμιος κανόνας, στην Ελλάδα όμως ισχύει ένας ειδικός κανόνας που συνδέεται με τον νεποτισμό, το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση των πολιτών της με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παρέας του εκάστοτε Πρωθυπουργού, η οποία επεκτείνεται όχι μόνο εντός και εκτός των εθνικών συνόρων.

Η κατρακύλα της χώρας και του ελληνισμού ξεκίνησε εμφανώς με την «τεχνητή κρίση» ως παγκόσμιο πείραμα μετά τις εκλογές του 2009, κάτι το οποίο βεβαίως μεθοδεύονταν τεχνηέντως επί κάποιες δεκαετίες. Η τελευταία 3ετία όμως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη εξαπάτηση του ελληνικού λαού, εξαθλίωσή του, εμπαιγμό του, αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας. Όλα πλέον γίνονται κατάφορα αδιαφορώντας για τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ψήφισαν αυτήν την κυβέρνηση για να αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο μετά από μία μνημονιακή πολιτική φτώχειας και στερήσεων.

Η παρέα-κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη έχοντας την εξουσία στα χέρια της θεώρησε τη χώρα ως τσιφλίκι της και άρχισε να μοιράζει πόρους (όσους έχουν απομείνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις), να παραχωρεί εδάφη, να αμείβει με υπέρογκα ποσά τις πλειάδες συμβούλων που έχουν πλημμυρίσει τον δημόσιο τομέα, το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και όλα τα Υπουργεία και τις υπηρεσίες, να δίνει μίζες και μπόνους σε ανθρώπους-βιτρίνες και να εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες.

Παρ’ όλο που το παιγνίδι τους πλέον είναι απολύτως φανερό, αιωρείται μία απορία στο μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη θέλοντας να δώσει ένα άλλοθι στον εαυτό του για την υφαρπαγμένη με ψέματα ψήφο του το 2019: μήπως δεν έχουν καταλάβει (κυβέρνηση Μητσοτάκη) ότι τους έχουμε καταλάβει και συνεχίζουν αυτήν την απαξιωτική συμπεριφορά απέναντί μας ή μήπως ξέρουν ότι ξέρουμε αλλά δεν ενδιαφέρονται στο ελάχιστο; Προφανώς ισχύει το δεύτερο. Και αυτό, γιατί έχουν να ικανοποιήσουν τόσα άλλα ιδιωτικά και παγκόσμια συμφέροντα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν το μπράβο από τους «εντολείς τους» και να κουνάνε με χαρά την ουρά τους για την καλή δουλειά που κάνουν. Προφανώς δεν έχουν συναίσθηση ότι το έργο τους είναι συνυφασμένο με την εσχάτη προδοσία αλλά ακόμα κι αν είχαν, είναι τόσο πολύ άβουλοι και διαβρωμένοι που δεν τους αγγίζει. Γι’ αυτό Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες στις επόμενες εκλογές σκεφτείτε πολύ καλά ποιον θα ψηφίσετε, γιατί όλοι όσοι είναι στην Βουλή σήμερα, μας οδήγησαν σε αυτήν την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση (ουδενός εξαιρουμένου) και έφεραν την Ελλάδα στο σημείο να είναι η πιο χρεωμένη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο εκτοξεύοντας το χρέος μας σε ύψος αντίστοιχο με τέσσερα (4) ΑΕΠ (1).

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές από τις άπειρες ενέργειες, αποφάσεις, χειραγωγήσεις αποφάσεων κ.α. της παρούσας Κυβέρνησης που επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω, αλλά κυρίως την ανθελληνική της στάση.
Ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα παραθέτουμε τα ακόλουθα:

  1. Τι είναι αυτό που ετοιμάζει ο Κ. Μητσοτάκης και τι έχει συμφωνήσει με τον τούρκο Πρόεδρο Τ. Ερντογάν στα πλαίσια της συνάντησής τους; Μήπως αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών, που ζητάει επιμόνως η Τουρκία; Παραχώρηση ελληνικών νησιών και βραχονησίδων; Ή μήπως οικονομική συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας; Υπάρχει το φυσικό αέριο του Ισραήλ το οποίο η Ευρώπη ενδιαφέρεται διακαώς να πάρει λόγω του ότι η Ρωσία κατέβασε τους διακόπτες. Από πού θα περάσει το φυσικό αέριο για να πάει στην Ευρώπη; Ελλάδα και Τουρκία εμπλέκονται σε αυτό και σίγουρα θα δούμε τις εξελίξεις στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως.

  2. Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται στην Κωνσταντινούπολη (για εκείνον Ινσταμπούλ, όπως δήλωσε) στις συναντήσεις του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Τ. Ερντογάν χωρίς μάσκα και χωρίς μέτρα προστασίας (αποστάσεις κλπ), μετατρέπει την «κοιτίδα» της Ορθοδοξίας σε «κοίτη» του ποταμού, κάνει λάθη στην ανάγνωση του «Πάτερ υμών» και με την επιστροφή του δηλώνει θετικός στον ιό και μας το ανακοινώνει μέσω του κινητού του τηλεφώνου φορώντας μάσκα (από ποιον προστατεύονταν; ή μήπως θα μετέδιδε τον ιό μέσω τηλεφώνου!!!). Πόσο παράδοξο και υποκριτικό!

  3. Εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο με την Ουκρανία, με προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού, παρακάμπτοντας έτσι το θεσμικό όργανο του ΚΥΣΕΑ (Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας) και αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της απόφασης σε κοινωνικό, οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο. Η Ελλάδα έστειλε βοήθεια στην Ουκρανία πυρομαχικά, τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ και αντιαρματικά όπλα (όμως πώς βρέθηκαν τα καλάσνικοφ στην Ελλάδα δεδομένου του ότι δεν είναι αυτά τα όπλα που προμηθευόμαστε; Η απάντηση είναι ότι κατασχέθηκαν 20.000 τέτοια όπλα το 2013 από πλοίο που πιάστηκε στα ελληνικά νερά ενώ κατευθυνόταν στη Λιβύη με ιδιοκτήτρια εταιρία του πλοίου την ουκρανική Ukrinmash Co.). (2)

  4. Κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, της κρατικής βιομηχανίας νικελίου. Απονικελοποίηση εν μέσω απογείωσης των τιμών λόγω του πολέμου. Σε 80.000 δολάρια ανά τόνο έχει φτάσει η τιμή του νικελίου και υπολογίζεται πάνω από 1 δισ. δολάρια τον χρόνο τα έσοδα που χάνει η εταιρεία. Η ΛΑΡΚΟ έχει δυνατότητα να παράξει 60 τόνους νικελίου την ημέρα, δηλαδή 1.800.000 δολάρια, δηλαδή 650.000.000 δολάρια το χρόνο και αν διπλασιαστούν οι τιμές ξεπερνούν το δισεκατομμύριο. Τόσο οι νυμφίοι (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και MΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ) περιμένουν εναγωνίως να περάσει στα χέρια τους όσο και εκείνοι που θα εισπράξουν τις δυσθεώρητες μίζες από αυτήν την πώληση (3).

  5. Οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου έχουν φτάσει στα ύψη. Η βενζίνη είναι στα €2,30 με ανοδική πορεία. Η Κύπρος έχει καταφέρει να την κατεβάσει στο €1,30 διότι φρόντισε εγκαίρως να δημιουργήσει και να εφαρμόσει πρόγραμμα απαλλαγής φόρων. Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει πρόγραμμα ενίσχυσης των νοικοκυριών, το οποίο είναι έτσι μεθοδευμένο που για να το πάρει κάποιος θα πρέπει να βρίσκεται ένα βήμα πριν βγει στο δρόμο! Ο ίδιος παραμένει συνεπής στις αποφάσεις του και στους στόχους που του έχουν θέσει ενισχύοντας την αισχροκέρδεια εις βάρος των Ελλήνων. Ούτε λόγος βέβαια για μείωση ή απαλλαγή φόρων τόσο στη βενζίνη όσο και στα είδη πρώτης ανάγκης. Αν το κάνουν θα μειωθούν τα έσοδα του κράτους και δεν θα φτάσει η μοιρασιά! Είναι πολλοί αυτοί που έχουν να λαβαίνουν, όλοι εκτός από τον ελληνικό λαό!

  6. Πανάκριβη θέρμανση λόγω των κλειστών ελληνικών μονάδων λιγνίτη με πρόφαση τη σωτηρία του πλανήτη. Πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης με κλείσιμο των μονάδων Πτολεμαΐδας III και IV, Καρδιάς Ι-ΙΙ και Αμυνταίου Ι-ΙΙ που ξεκίνησε η εφαρμογή του από το 2016. Η απόφαση για πλήρη απεξάρτηση της Ελλάδας από τον λιγνίτη ως το 2028 ανακοινώθηκε από τον Κ.  Μητσοτάκη το 2018, λόγω της μεγάλης εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα. Τι κι αν η Γερμανία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Ρουμανία χρησιμοποιούν ακόμα λιγνίτη για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Οι Έλληνες θα σώσουμε τον πλανήτη!!!(4)

  7. Η δικαιολογία της κυβέρνησης για τις υψηλές τιμές της θέρμανσης είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία μετακυλίοντας έτσι την ευθύνη στον Β. Πούτιν και τη Ρωσία, επειδή ο Κ. Μητσοτάκης από αυτάρκη χώρα με εγχώρια παραγωγή λιγνίτη, μας μετέτρεψε σε χώρα εξαρτώμενη από το φυσικό αέριο της Ρωσίας.

  8. Αδιαφορία από την κυβέρνηση της αντιμετώπισης των μεταναστευτικών εισροών στη χώρα. Παραχώρηση πόρων οικονομικών και εδαφικών στους λαθρομετανάστες που προέρχονται από την φορολογία και τις περιουσίες των Ελλήνων. Το σουρεαλιστικό σκηνικό της χώρας, αν και όχι το μοναδικό, είναι ότι οι λαθρομετανάστες ξεκινούν μία νέα ζωή στη χώρα μας με δωρεάν παροχές και οι Έλληνες πεινάνε και στερούνται βασικών αγαθών. Βλέπουμε λαθρομετανάστες να ευημερούν εις βάρος μας λόγω της αδιαφορίας και της άρνησης της παρούσας και των προηγούμενων κυβερνήσεων να δώσουν μία οριστική λύση σε αυτό το τεράστιας εθνικής σημασίας πρόβλημα.

  9. Επιβλήθηκε το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Η εκδικητικότητα και ο εκβιασμός της κυβέρνησης για όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν δημιουργεί νέα οικονομικά προβλήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους (τα οποία προστίθενται στην γενικότερη ακρίβεια) που είτε θα πρέπει να πληρώσουν το πρόστιμο από το υστέρημά τους είτε θα πρέπει να εμβολιαστούν. Προφανώς η Κυβέρνηση δεν έχει φτάσει ακόμα τους στόχους που της έχουν θέσει οι φαρμακευτικές εταιρείες (δεν έχει ξεστοκάρει ακόμα τα εμβόλια).

  10. Η εκβιαστική προθεσμία του Θ. Πλεύρη, Υπουργού Υγείας, η οποία προφανώς είναι καθοδηγούμενη από τον Κ. Μητσοτάκη, ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αν δεν εμβολιαστούν έως 31/3/2022 θα απολυθούν ή θα ανασταλούν οι συμβάσεις τους (για τους συμβασιούχους).

  11. Αποδόμηση και εξαθλίωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας και των νοσοκομείων με απώτερο σκοπό την κατάργηση της δημόσιας υγείας και την μετατροπή της σε ιδιωτική, εξυπηρετώντας για μία ακόμη φορά άλλα συμφέροντα εγχώρια και αλλοδαπά εκτός αυτών του ελληνικού λαού.

  12. Ενώ όλη η Ευρώπη έχει πάρει πίσω τα μέτρα της υποχρεωτικότητας των εμβολίων κατά του κορονοϊού, των πιστοποιητικών εμβολιασμού, των τεστ, της μάσκας και όλων των λοιπών σχετικών περιορισμών κατά το μεγαλύτερο μέρος τους ή πλήρως, ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει ακόμη ότι κινδυνεύουμε από τον COVID και ότι η 3η δόση θα μας κρατήσει ασφαλείς. Από την άλλη, ο Ά. Μπουρλά πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer έρχεται να συμπληρώσει ότι χρειάζεται να γίνει και 4η δόση του εμβολίου(5) (είναι εμφανές για μία ακόμα φορά ότι δεν έχουν ξεστοκάρει ακόμα, το αποθεματικό τους είναι μεγάλο).

  13. Η εγκληματική ανοχή από την Κυβέρνηση στις παραπλανητικές ανακοινώσεις των ΜΜΕ των ημερήσιων θανάτων από COVID (που σημαίνει αποκλειστικά από τη νόσο) αντί να αναφέρονται ως θάνατοι με COVID (που σημαίνει ότι οι θάνατοι προήρθαν από άλλες ασθένειες ή παθήσεις και οι θανόντες νοσούσαν και από covid). Αυτό είναι κάτι το οποίο παραποιεί πλήρως την αληθινή εικόνα του πραγματικού αριθμού θανάτων από COVID, με σκοπό την παραπληροφόρηση, τον εκφοβισμό-εκβιασμό και υποκίνηση του κάθε Έλληνα πολίτη να εμβολιάσει τον εαυτό του και τα παιδιά του.

  14. Η εγκληματική απόκρυψη των θανάτων από τις παρενέργειες των εμβολίων, οι οποίοι έχουν σημειώσει δραματική άνοδο ανά μήνα κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου (συγκριτικά με αυτούς προηγούμενων ετών), δηλ. από την έναρξη των εμβολιασμών και μετά.

  15. Η εγκληματική εγκατάλειψη της Εύβοιας στις φωτιές (εμπρησμούς) του Αυγούστου 2021 με αποτέλεσμα όχι μόνο την, ανυπολόγιστης αξίας, οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε αλλά και την οικονομική, κοινωνική και βιοποριστική εξαθλίωση των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές.

  16. Πόσο περίεργο είναι ότι το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής παρουσιάστηκε, ιδιαίτερα, στην ελληνική επικαιρότητα μετά τις φωτιές της Εύβοιας; Ποιος είναι ο απώτερος σχεδιασμός της χρήσης ή αξιοποίησης των καμένων εκτάσεων;

  17. Ο διχασμός των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δημιούργησε μία κοινωνική αποσταθεροποίηση, ψυχολογική και συναισθηματική επιβάρυνση στον ψυχισμό του Έλληνα αλλά και των παιδιών του γεμίζοντάς τους φόβο για τη ζωή τους και στερώντας τους την ελευθερία τους, το πολυτιμότερο αγαθό.

  18. Η περιβόητη λίστα Πέτσα που είναι άλλη μία κατάφορη κατάχρηση δημοσίου χρήματος (εν μέσω κρίσης) προερχόμενο από τους άδικους και δυσβάσταχτους φόρους εις βάρος του ελληνικού λαού χρησιμοποιήθηκε για την μεγαλύτερη προπαγάνδα που είδε ποτέ αυτός το τόπος. Οι νέοι αφεντάδες μας, τα ΜΜΕ, πληρώθηκαν αδρά και ακόμα πληρώνονται για να μας πείσουν για την «πανδημία», για την ωφέλεια των εμβολίων, για τον «παράδοξο» κίνδυνο που διατρέχουν οι εμβολιασμένοι από τους υγιείς ανεμβολίαστους (!!!) κάνοντας πλύση εγκεφάλου και γεμίζοντας με ψέμα και φόβο τις ψυχές των Ελλήνων αποδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την κρίση, τη βούληση, την αντοχή και την αντίστασή τους στην υποκρισία και εξαπάτησής τους από την κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και τους πληρωμένους ειδικούς που μας καθυβρίζουν γιατί δεν ακολουθούμε αυτό που μας διατάζουν.

  19. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου, για την συνταγματικότητα του νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού για υγειονομικούς, πυροσβεστικό σώμα κ.α. παραβλέπει και καταπατά πλήρως τόσο το άρθρο 5 του Εθνικού Συντάγματος περί Ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας και περί προσωπικής ελευθερίας όσο και του άρθρου 2 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΕΕ) περί προστασίας των αξιών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

  20. Πλήρης καταπάτηση των προσωπικών μας δεδομένων με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, του αρνητικού ή θετικού τεστ και της ταυτότητάς τού κάθε Έλληνα πολίτη στον κάθε έναν «τυχαίο» που του δόθηκε η εξουσία να απαιτεί την επίδειξή του, για να εισέλθει σε οποιοδήποτε κατάστημα, υπηρεσία ή τράπεζα, στο όνομα της προστασίας τής δημόσιας υγείας.

  21. Είναι γνωστό ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες βάζουν στόχους και δίνουν μπόνους στους ιατρικούς επισκέπτες τους όταν τους κατακτούν και τα μπόνους ανεβαίνουν σε αξία και μηδενικά όσο πιο υψηλά βρίσκεται το άτομο στην ιεραρχία. Ο Έλληνας πρωθυπουργός που βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας και κατέκτησε με επιτυχία τον στόχο που του έθεσαν οι «εντολείς» του δηλ. τη γενοκτονία του ελληνικού λαού, τι μπόνους θα πάρει;

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος και δυστυχώς εμπλουτίζεται και αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο σε καθημερινή βάση με νέες αποφάσεις κατάχρησης εξουσίας, στέρησης και καταπάτησης ατομικής ελευθερίας και προσωπικών δεδομένων, οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης, εκφοβισμού και εκβιασμού όλων των Ελλήνων.

Ο μόνος τρόπος διαφυγής από αυτό το Μάτριξ που ζούμε είναι η συνειδητοποίηση της κατάστασης. Χρειάζεται να δούμε καθαρά το καθοδηγούμενο ψέμα που μας περιβάλει και το οποίο τροφοδοτούν καθημερινά τα ΜΜΕ ως όργανα της κυβέρνησης, για να μας κρατούν ελεγχόμενους, φοβισμένους και ακινητοποιημένους ώστε να εξυπηρετούν τους σκοπούς τους. Χρειάζεται να κλείσουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας σε αυτό το ψέμα.

Χρειάζεται να αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη του για την σημερινή κατάσταση και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί (παλιοί και νέοι) όσες υποσχέσεις κι αν δώσουν και όσες φορές κι αν πάρουν την εξουσία, θα το κάνουν μόνο και μόνο για να ολοκληρώσουν το σκοπό τους, δηλ. την εξαφάνιση του Έλληνα και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Χρειάζεται ο καθένας ξεχωριστά να εστιάσει στην προσωπική ανάπτυξη και διεύρυνση της συνειδητότητάς του και στην αφύπνισή του, διότι αυτά είναι τα μόνα που θα μπορέσουν να φέρουν το φως της ελπίδας και της πίστης και πάλι στις ψυχές μας, κάτι το οποίο θα συνεισφέρει στο συλλογικό ασυνείδητο(6) για την ανάκτηση της αξίας των ανθρώπων και την απελευθέρωσή τους από την παρούσα ομηρία, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει από τον καθένα ξεχωριστά κάνοντας στην άκρη τον εγωισμό και γινόμενοι όλοι συνοδοιπόροι υπό τη σκέπη του εμείς, της αλληλεγγύης, της αγάπης, της προσφοράς, της πίστης, της ελπίδας και της εμπιστοσύνης.

Ο πολιτικός μας φορέας ΓΕΦΥΡΑ ΔΙΕΞΟΔΟΥ – ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ πρεσβεύει όλες αυτές τις αρχές και τις αξίες που έχουν σαν κέντρο τον άνθρωπο και την πατρίδα μας και όχι τα αλλότρια συμφέροντα.

Όλοι μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε αυτήν την υπέρβαση, μικροί και μεγάλοι.

Το χρωστάμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και στον τόπο μας.

 


Πηγές:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=uGAXuHqH9Uk
  2. https://tvxs.gr/news/kosmos/bild-katasxemena-kalasnikof-stelnei-o-mitsotakis-stin-oykrania
  3. https://rb.gy/85bdn2
  4. https://www.capital.gr/epikairotita/3537006/oristiko-telos-gia-tis-lignitikes-monades-kardias-kai-amuntaiou
  5. https://www.news4health.gr/ygeia/13450/bourla-aparaititi-i-4i-dosi-emvoliou-kata-tou-koronoioyy
  6. http://bitly.ws/pjIK

 

 

 

Πρόσφατα Άρθρα

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

Στις 23/4/2010 η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Γιώργος Παπανδρέου, επιλέγει το ακριτικό Καστελόριζο για να ανακοινώσει πως η χώρα γίνεται η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που είχε συμφωνήσει να μπει στον μηχανισμό...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της ξαπλώστρας και των διακοπών, συνεχίζει τους ραγιαδισμούς του, αγνοώντας την εθνική ασφάλεια και προσφέροντας βίζες με Express παράδοση σε εκείνους που απειλούν τη χώρα μας. Αντί να υπερασπιστεί την Ελλάδα, εκτίθεται ως υπόδουλος ραγιάς...

ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Σχεδόν 2 μήνες πριν τις Ευρωεκλογές και τα κόμματα, τα οποία βλέπουν την κατιούσα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να υφαρπάξουν ψήφους με όποιον τρόπο μπορούν. Πέρα από το “πολύχρωμο παζλ” που σχηματίζουν τα κόμματα τοποθετώντας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΘΗΝΑ 24/4

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΘΗΝΑ 24/4

Την Τετάρτη 24/4/2024 και ώρα 12:00 στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, αίθουσα ΓεώργιοςΑναστασόπουλος, Ακαδημίας 20 (3ος Όροφος) το Κίνημα Πολιτών «Πρώτα η Ελλάδα»πραγματοποιεί την πρώτη δημόσια συνέντευξη τύπου με θέμα ‘’ 50 χρόνια Μεταπολίτευση,50 Χρόνια σκάνδαλα, 50 χρόνια...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 25/4

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 25/4

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΣΥΜΠΡΑΞΗ – ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ», διοργανώνει στα Τρίκαλα την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 18:30 στο εστιατόριο «Αίγλη», Βασιλίσσης Όλγας 2, Πλατεία Ρήγα Φερραίου (δίπλα στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο), πολιτική εκδήλωση με θέμα:«50 χρόνια...

Μετάβαση στο περιεχόμενο