Loading...
Μερικές σκέψεις για την πολιτική κατάσταση στη χώρα

Αυτοκριτική, Ευαισθησία, Ντροπή, Ευθιξία, Θάρρος και Τόλμη δεν υπάρχουν σε κανέναν Αρχηγό ή Βουλευτή κόμματος τόσο όσων βρίσκονται τώρα στη Βουλή όσο και όσων πέρασαν τα τελευταία 50 χρόνια.

Παρ’ ότι όλοι γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους, απέναντι στη χώρα και στους πολίτες της, μέσω τού Συντάγματος, όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά χαρακτηρίζονται μόνο από Σκάνδαλα, Διαπλοκή, Διαφθορά, Αποφάσεις και Συμφωνίες ενάντια στα Ελληνικά Συμφέροντα.

Η ανάμιξη των Ξένων Κέντρων Εξουσίας (ΗΠΑ, Γερμανία) στα Εσωτερικά και Εξωτερικά θέματα τής Χώρας μας, τα Μνημόνια, ένα δημόσιο χρέος πού συνέχεια αυξάνει, ο μηδενισμός τού πρωτογενούς τομέα, ο μαρασμός τής επαρχίας και πολλά ακόμα χαρακτηρίζουν τη δράση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε μία χώρα, η οποία με τις αποφάσεις των κυβερνήσεών της, δεν παράγει πλέον τίποτα παρά μόνο εισάγει. Ξεπούλησαν τήν Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τα λιμάνια μας, δημόσιες επιχειρήσεις και μονοπώλια ενώ πριν τα έκαναν να πτωχεύσουν για να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις τους.

Είμαστε μία χώρα όπου οι Πολίτες της συνεχώς γίνονται όλο και πιο φτωχοί, με μία Υγειονομική κρίση πού συνέβαλε δραστικά σε αυτό (εμβόλια, κλονισμός διαπροσωπικών σχέσεων, διχόνοια, εκφοβισμός, απώλεια εργασίας κ.α.).

Είμαστε μία χώρα που εξάγει το υγιές έμψυχο επιστημονικό της δυναμικό καθώς 3.000.000 πολίτες κάθε ηλικίας (κυρίως νέοι), έφυγαν εκτός Ελλάδος από το 2009 έως σήμερα.

Είμαστε μία χώρα που αποδέχεται τούς μετανάστες με συνεχώς αυξανόμενες ροές κι ας μην μπορούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας θέτοντάς τους σε πρώτη προτεραιότητα, πάνω από τον γηγενή πληθυσμό.

Είμαστε μία χώρα με ένα Πολιτικό Σύστημα εξαρτημένο από τις Πελατειακές σχέσεις των κομμάτων με τούς Συνδικαλιστές, το Παρακράτος και το Βαθύ κράτος στην πρώτη γραμμή.

Είμαστε μία χώρα όπου 10 οικογένειες καρπώνονται τον εθνικό μας πλούτο και δημιουργούν άπειρα προβλήματα εδώ και χρόνια στον τόπο.

Είμαστε μία χώρα με Αρχηγούς και Βουλευτές κομμάτων, πού όσο πλησιάζουμε στις Εκλογές βγάζουν το Πραγματικό τους Πρόσωπο προς τα έξω, το οποίο είναι το εξής ένα: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Θέλω να πιστεύω ότι ΟΛΟΙ μας στις επερχόμενες εκλογές, θα βάλουμε επιτέλους το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας πάνω από τα κόμματα, εάν θέλουμε η ΕΛΛΑΔΑ να πάει μπροστά και να έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Έθνος.

 

Γεώργιος Χηράκης – Ιδρυτικό Μέλος του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοτομείς τηποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του κινήματος πολιτών "Πρώτα η Ελλάδα" στη Δράμα την περασμένη Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Τα μέλη μας κυρίες Άρμεν, Γεωργιάδου και Κούνιου ανέπτυξαν θέματα που αφορούσαν τους τομείς της Υγείας, της...

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

23/4/2010: Μια Ιστορική Στιγμή που Σημάδεψε την Πορεία της Χώρας και τη ζωή των Ελλήνων

Στις 23/4/2010 η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Γιώργος Παπανδρέου, επιλέγει το ακριτικό Καστελόριζο για να ανακοινώσει πως η χώρα γίνεται η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που είχε συμφωνήσει να μπει στον μηχανισμό...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της ξαπλώστρας και των διακοπών, συνεχίζει τους ραγιαδισμούς του, αγνοώντας την εθνική ασφάλεια και προσφέροντας βίζες με Express παράδοση σε εκείνους που απειλούν τη χώρα μας. Αντί να υπερασπιστεί την Ελλάδα, εκτίθεται ως υπόδουλος ραγιάς...

ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Σχεδόν 2 μήνες πριν τις Ευρωεκλογές και τα κόμματα, τα οποία βλέπουν την κατιούσα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να υφαρπάξουν ψήφους με όποιον τρόπο μπορούν. Πέρα από το “πολύχρωμο παζλ” που σχηματίζουν τα κόμματα τοποθετώντας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΘΗΝΑ 24/4

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΘΗΝΑ 24/4

Την Τετάρτη 24/4/2024 και ώρα 12:00 στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, αίθουσα ΓεώργιοςΑναστασόπουλος, Ακαδημίας 20 (3ος Όροφος) το Κίνημα Πολιτών «Πρώτα η Ελλάδα»πραγματοποιεί την πρώτη δημόσια συνέντευξη τύπου με θέμα ‘’ 50 χρόνια Μεταπολίτευση,50 Χρόνια σκάνδαλα, 50 χρόνια...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 25/4

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 25/4

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΣΥΜΠΡΑΞΗ – ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ», διοργανώνει στα Τρίκαλα την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 18:30 στο εστιατόριο «Αίγλη», Βασιλίσσης Όλγας 2, Πλατεία Ρήγα Φερραίου (δίπλα στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο), πολιτική εκδήλωση με θέμα:«50 χρόνια...

Μετάβαση στο περιεχόμενο