Loading...
Μερικές σκέψεις για την πολιτική κατάσταση στη χώρα

Αυτοκριτική, Ευαισθησία, Ντροπή, Ευθιξία, Θάρρος και Τόλμη δεν υπάρχουν σε κανέναν Αρχηγό ή Βουλευτή κόμματος τόσο όσων βρίσκονται τώρα στη Βουλή όσο και όσων πέρασαν τα τελευταία 50 χρόνια.

Παρ’ ότι όλοι γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους, απέναντι στη χώρα και στους πολίτες της, μέσω τού Συντάγματος, όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά χαρακτηρίζονται μόνο από Σκάνδαλα, Διαπλοκή, Διαφθορά, Αποφάσεις και Συμφωνίες ενάντια στα Ελληνικά Συμφέροντα.

Η ανάμιξη των Ξένων Κέντρων Εξουσίας (ΗΠΑ, Γερμανία) στα Εσωτερικά και Εξωτερικά θέματα τής Χώρας μας, τα Μνημόνια, ένα δημόσιο χρέος πού συνέχεια αυξάνει, ο μηδενισμός τού πρωτογενούς τομέα, ο μαρασμός τής επαρχίας και πολλά ακόμα χαρακτηρίζουν τη δράση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε μία χώρα, η οποία με τις αποφάσεις των κυβερνήσεών της, δεν παράγει πλέον τίποτα παρά μόνο εισάγει. Ξεπούλησαν τήν Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τα λιμάνια μας, δημόσιες επιχειρήσεις και μονοπώλια ενώ πριν τα έκαναν να πτωχεύσουν για να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις τους.

Είμαστε μία χώρα όπου οι Πολίτες της συνεχώς γίνονται όλο και πιο φτωχοί, με μία Υγειονομική κρίση πού συνέβαλε δραστικά σε αυτό (εμβόλια, κλονισμός διαπροσωπικών σχέσεων, διχόνοια, εκφοβισμός, απώλεια εργασίας κ.α.).

Είμαστε μία χώρα που εξάγει το υγιές έμψυχο επιστημονικό της δυναμικό καθώς 3.000.000 πολίτες κάθε ηλικίας (κυρίως νέοι), έφυγαν εκτός Ελλάδος από το 2009 έως σήμερα.

Είμαστε μία χώρα που αποδέχεται τούς μετανάστες με συνεχώς αυξανόμενες ροές κι ας μην μπορούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας θέτοντάς τους σε πρώτη προτεραιότητα, πάνω από τον γηγενή πληθυσμό.

Είμαστε μία χώρα με ένα Πολιτικό Σύστημα εξαρτημένο από τις Πελατειακές σχέσεις των κομμάτων με τούς Συνδικαλιστές, το Παρακράτος και το Βαθύ κράτος στην πρώτη γραμμή.

Είμαστε μία χώρα όπου 10 οικογένειες καρπώνονται τον εθνικό μας πλούτο και δημιουργούν άπειρα προβλήματα εδώ και χρόνια στον τόπο.

Είμαστε μία χώρα με Αρχηγούς και Βουλευτές κομμάτων, πού όσο πλησιάζουμε στις Εκλογές βγάζουν το Πραγματικό τους Πρόσωπο προς τα έξω, το οποίο είναι το εξής ένα: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Θέλω να πιστεύω ότι ΟΛΟΙ μας στις επερχόμενες εκλογές, θα βάλουμε επιτέλους το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας πάνω από τα κόμματα, εάν θέλουμε η ΕΛΛΑΔΑ να πάει μπροστά και να έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Έθνος.

 

Γεώργιος Χηράκης – Ιδρυτικό Μέλος του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Πρόσφατα Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Περιμένοντας τον κ. Ερντογάν…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Περιμένοντας τον κ. Ερντογάν…

Από την αρχή του 2023 ζούμε στους ρυθμούς της πολυδιαφημιζόμενης και πολυαναμενόμενης Ελληνοτουρκικής προσέγγισης! Πυρετώδεις συζητήσεις διεξάγονται ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είτε φανερά είτε κρυφά. Γιατί μην ξεχνάμε υπάρχει και η μυστική διπλωματία, όπως μας...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Σεβαστείτε κύριοι τα μνημεία των Σπετσών!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Σεβαστείτε κύριοι τα μνημεία των Σπετσών!

Πόλεμο ανοίξανε οι Σπετσιώτες με γνωστό εφοπλιστή που θέλει να χτίσει στη Παναγιά Αρμάτα. Στο νησί Σπέτσες υπάρχει η Παναγία της Αρμάτας και γύρω της υπάρχουν τρία οικοδομικά τετράγωνα τα οποία δέν έχουν χτιστεί μέχρι σήμερα γιατί είναι φυλασσόμενα απο το Υπουργείο...

Οδός Ονείρων

Οδός Ονείρων

Ήθος, αριστεία, σεβασμός, έρωτας για ζωή, παράδοση, πολιτισμός, αγωνιστικό πνεύμα, αιγαιοπελαγίτικος αέρας, ήρωες της Επανάστασης, Ορθοδοξία, Έθνος, Ελλάδα. Αυτές οι έννοιες άρχισαν να συνεπαίρνουν το μυαλό μου την ώρα που ονειρευόμουν το όνειρο του Χατζηδάκη και του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΕΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΕΛΟΣ

Πληροφορηθήκαμε ότι πρόσφατα το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε την κατάργηση μιας από τις βασικές αρχές ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτή της αρνησικυρίας (βέτο). Στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα 305 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ της κατάργησης, 276 ψήφισαν κατά και υπήρξαν και...

Αγαθονήσι: Rafale έχουμε, ακτοπλοΐα έχουμε;

Στην Ελλάδα του 2023 (αν και πλέον το 2024 είναι ορατό μπροστά μας) και του επιτελικού κράτους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να δέσει στο Αγαθονήσι καράβι από τις 14 Οκτωβρίου, δηλαδή πάνω από ένα μήνα. «Ενώ οι γραμμές προκηρύσσονται συνήθως τους θερινούς μήνες,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου κύριος Δημήτρης Καιρίδης επισκέφτηκε τη Ρόδο στα πλαίσια δρομολόγησης λύσεων σε ζητήματα που αφορούν την αυξημένη ροή μεταναστών το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε από τις δηλώσεις του, μιας...

Μετάβαση στο περιεχόμενο