Loading...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 23/1

Νέα απέλπιδα προσπάθεια τού κ. Μητσοτάκη παρατηρείται στα πλαίσια τής πρώτης θεματικής του συνέντευξης στον δρόμο για τις εκλογές, στις 23/01/2023, κατά την οποία ζητά για μία ακόμα φορά την ψήφο τού ελληνικού λαού ώστε η Νέα Δημοκρατία να δημιουργήσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

 

Από την Έκθεση Θεσσαλονίκης και μετά, ο πρωθυπουργός δεν χάνει ευκαιρία να ζητά από τους Έλληνες να ψηφίσουν την κυβέρνησή του για να συνεχίσει το  καταστροφικό της έργο.

 

Σε αυτήν την πρώτη θεματική συνέντευξή του για την οικονομία τόνισε όλα τα «καλά» που έκανε για τους Έλληνες πολίτες, όπως: τη μείωση τής φορολογίας, τις επιδοτήσεις τού ρεύματος, τής βενζίνης και τού φαγητού, την αύξηση τού κατώτατου μισθού, την αύξηση στις συντάξεις (επιστροφή των κλεμμένων), το ότι επέστρεψαν στη μεσαία τάξη αυτά που τής πήρε ο Τσίπρας, ανακοινώνοντας επίσης και το νέο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων από το 2024 κ.α.

 

Δεν αναφέρθηκε όμως καθόλου στο ότι κατά τη διάρκεια τής πρωθυπουργίας του :

 

 • Το 48,2% τού ελληνικού λαού βρίσκεται κάτω από τα όρια τής φτώχιας, χωρίς τα επιδόματα.
 • Μέσα σε έναν χρόνο αύξησε το ρεύμα κατά 400%.
 • Η ανεργία των νέων είναι πάνω από 42% (καταγεγραμμένα στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ).
 • Το 2022, 44.000 πλειστηριασμοί έχουν αναρτηθεί, με τη δυνατότητα αναστολής να μην είναι πλέον εφικτή.
 • Ο πληθωρισμός είναι στο 10,9% (διορθωμένος).
 • Τοποθέτησε την Ελλάδα στη θέση τής προτελευταίας φτωχότερης χώρας στην ΕΕ με τελευταία τη Βουλγαρία.
 • Δημιούργησε με την πολιτική του πρωτοφανή ακρίβεια σε όλους τούς τομείς ρίχνοντας το φταίξιμο στους Ρώσους.
 • Αδιαφόρησε για την φτώχεια των Ελλήνων εξαιτίας τής ακρίβειας και αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα με κουπόνια αντί να λάβει δραστικά και ουσιαστικά μέτρα μείωσης ή κατάργησης τού ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, μέτρα που εφήρμοσαν άλλες χώρες τής ΕΕ.
 • Μετέτρεψε την ελληνική κοινωνία σε κοινωνία «κουπονιών».
 • Επέτρεψε σε 3.000.000 (μυστικός αριθμός) λαθρομετανάστες να μένουν στην Ελλάδα και να τους προσφέρουμε τα πάντα δωρεάν (στέγαση, διατροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασυλία σε όλα τα παραπτώματα κ.α) συν τα μηνιαία επιδόματά τους άνω των 1.000€, από τους φόρους που πληρώνει ό Έλληνας πολίτης με το αίμα του.
 • Δίνει συνεντεύξεις προσκαλώντας πρόσφυγες και λαθρομετανάστες για να μείνουν στη χώρα μας και να βρουν εργασία, τονίζοντας για την ανάγκη των εργατικών χεριών, ενώ η ανεργία των νέων μας είναι πάνω από 42%.
 • Ανακοίνωσε σχέδιο ελληνοποίησης των μεταναστών με την παραχώρηση σε αυτούς μέχρι και τής ελληνικής ιθαγένειας με σκοπό την αύξηση τού πληθυσμού τής χώρας, με την παράλληλη έλλειψη και αφαίρεση κινήτρων προς τους Έλληνες για την αύξηση των γεννήσεων.
 • Ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία Ελλάδας – Μπαγκλαντές για τους μετανάστες εργάτες γης στη χώρα μας, με όλα τα προνόμια, τη στιγμή που η ανεργία των νέων Ελλήνων είναι πάνω από 42%.
 • Ξεπούλησε τη ΔΕΗ στους φίλους του.
 • Συνέχισε το ξεπούλησε ελληνικών πόρων και πλούτου σε Έλληνες φίλους του και ξένους επενδυτές.
 • Φτωχοποίησε πλήρως τον Έλληνα με την βαριά φορολογία και την ακρίβεια.
 • Εξαφάνισε τη μεσαία τάξη.
 • Επέτρεψε το κάψιμο των δασών για την «φύτευση» ανεμογεννητριών.
 • Μας ενέπλεξε, ως χώρα, στον πόλεμο τής Ουκρανία, με αποστολή πολεμικού εξοπλισμού που αφαιρεί από τα νησιά μας και που η αγορά του μάς κοστίζει κάθε χρόνο δισεκατομμύρια που πληρώνεται από τους φόρους των Ελλήνων.
 • Έκανε τους Ρώσους εχθρούς μας, μία χώρα παραδοσιακά φίλα προσκείμενη προς εμάς.
 • Προέβη σε στυγνό εκβιασμό των Ελλήνων με την υποχρεωτικότητα τού εμβολιασμού κατά τού covid
 • Δημιούργησε διχασμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και μη.
 • Έθεσε σε αναστολή 7.500 υγειονομικούς χωρίς εισόδημα για 16 μήνες, εκβιάζοντάς τους να εμβολιαστούν, αδιαφορώντας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
 • Διέλυσε το σύστημα υγείας σε όλες τις βαθμίδες.
 • Παραβίασε, κατ’ εξακολούθηση, το σύνταγμα σχετικά με την καταστρατήγηση και στέρηση των ατομικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών.
 • Παρατηρήθηκε πρωτοφανής χειραγώγηση των δικαστικών αποφάσεων σε θέματα πολιτειακά και όχι μόνο.
 • Παρενέβη με άσκηση πολιτικής εξουσίας και επιρροής υπέρ του, επί τού ανεξάρτητου έργου τού Συμβουλίου τής Επικρατείας (το Ανώτατο Δικαστήριο ελέγχου τής νομιμότητας των διοικητικών πράξεων) και πέτυχε τη νομιμοποίηση όλων των αντισυνταγματικών νόμων που ψήφισε εις βάρος μας.
 • Ο ίδιος χαρακτήρισε τούς πολίτες που τον ψήφισαν ως ψεκασμένους γιατί δεν συμφωνούσαν με τις αποφάσεις του.
 • Έγινε η μεγαλύτερη προπαγάνδα στην ιστορία τής Ελλάδας για τα εμβόλια μοιράζοντας εκατομμύρια στα συστημικά ΜΜΕ σε όλη τη χώρα από φόρους των Ελλήνων.

 

κ. Μητσοτάκη είναι ολοφάνερο το πόσο μισείτε τους Έλληνες και ότι εφαρμόζετε ατζέντα εξαφάνισης τού λαού μας και ξεπουλήματος τής χώρας μας.

 

κ. Μητσοτάκη ακόμα και γονυπετής να ζητήσετε την ψήφο τού ελληνικού λαού πιστεύετε ότι θα την πάρετε και μάλιστα σε σημείο αυτοδυναμίας; Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για εσάς, οπότε ίσως απολαύσουμε και αυτό το θέαμα!

 

Όταν κάνατε όλα τα παραπάνω και συνεχίζετε να τα κάνετε και να μας εμπαίζετε δεν σκεφτήκατε ότι θα έρθει η ώρα των εκλογών;

 

Η απόγνωσή σας για την πολιτική σας θέση είναι κάτι που ήρθε η ώρα να νιώσετε κι εσείς. Εμείς σαν λαός την γνωρίζουμε καλά, πολλά χρόνια τώρα, εξαιτίας μισελλήνων αρχηγών όπως εσείς!

 

Από την Πολιτική Γραμματεία του

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού

Πρόσφατα Άρθρα

Μετά τις πυρκαγιές …πλημμύρες

Μετά τις πυρκαγιές …πλημμύρες

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας, σειρά πήραν οι καταστροφικές πλημμύρες. Η κακοκαιρία «Ντάνιελ» έπληξε κυρίως την περιοχή τής Θεσσαλίας και ολόκληρες εκτάσεις οικισμών μετατράπηκαν σε λίμνες με απώλειες σε ανθρώπινη ζωή. Εικόνες ντροπής για...

“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ”: ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ

“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ”: ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ

"Πολυεθνική Μακεδονία, με πρωτεύουσα την, επίσης, πολυεθνική αλλά και υπό διεθνή έλεγχο Θεσσαλονίκη." Και για να την κάνουν πολυεθνική πρέπει να την αποσυνδέσουν από τον Ελληνισμό, την Ελληνικότητα και τις Ελληνικές της ρίζες. (Ρίζες που δεν έχουν σχέση με το...

Μια “ΖΩΗ” στις φλόγες…

Μια “ΖΩΗ” στις φλόγες…

Καλοκαίρι 2023. Ένα ακόμα καλοκαίρι που οι πυρκαγιές επισκέπτονται την Ελλάδα. Ένα ακόμα καλοκαίρι που απανθρακώνεται η ζωή. Ζωή είναι ο άνθρωπος, ζωή είναι όλα τα ζωντανά πλάσματα που κινούνται στη γη και κάτω από τη γη, ζωή είναι τα δέντρα μέχρι το πιο μικρό...

Αναζητείται πρωθυπουργός που θα πάει την Ελλάδα σταθερά και τολμηρά μπροστά!

Αναζητείται πρωθυπουργός που θα πάει την Ελλάδα σταθερά και τολμηρά μπροστά!

Οπαδική βία. Ένας ακήρυχτος πόλεμος με θύματα νέους ανθρώπους. Ένας πόλεμος που κρατάει εδώ και 40 χρόνια… Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, πολιτεία και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, εμφανίζονται πρόθυμα και αποφασισμένα να τον σταματήσουν. Η προθυμία και η αποφασιστικότητα μένει...

Περί πυρκαγιών και όχι μόνο…

Περί πυρκαγιών και όχι μόνο…

Τώρα που έχουν σβήσει οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, έχει λήξει το τριήμερο στρατιωτικό πένθος (ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί δεν κηρύχθηκε εθνικό πένθος) μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους για την πύρινη λαίλαπα που μαύρισε τους τηλεοπτικούς μας...

Η αποκατάστασης της Δημοκρατίας που όμως δεν έγινε ποτέ!

Η αποκατάστασης της Δημοκρατίας που όμως δεν έγινε ποτέ!

Το αεροσκάφος της γαλλικής προεδρίας που μεταφέρει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προσγειώνεται τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου του 1974 στις 02:05 πμ στην πίστα του αεροδρομίου του Ελληνικού. Εκεί τον υποδέχεται λαοθάλασσα. Ο Καραμανλής κατεβαίνει τα σκαλιά του...

Μετάβαση στο περιεχόμενο