ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ 10/11/2022 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κύριος Αλέξης Τσίπρας στις 10 Νοεμβρίου 2022 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Μετά την συνέντευξη του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε και η συνέντευξη του κυρίου Αλέξη Τσίπρα να δώσει τη χαριστική βολή στην νόηση μας.
Δεν παραγνωρίζουμε βέβαια το γεγονός ότι το θέμα των παρακολουθήσεων είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για το οποίο πρέπει άμεσα να δοθούν απαντήσεις. Αν και το ζήτημα αυτό σύμφωνα με την ροή των γεγονότων πιθανολογείται πως θα επεκταθεί και δεν πρόκειται να μείνει στα στενά όρια της χώρας μας. Με την διαφθορά και τη διαπλοκή που υπάρχει στην χώρα μας είναι μάλλον ακατόρθωτο να συμβεί ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο με το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα.
Μιλάνε λες και πέσαμε από τα σύννεφα οι πολίτες με τις παρακολουθήσεις. Τουναντίον κύριοι εκτός και αν θεωρείτε πως το επίπεδο αντιλήψεως μας είναι σε απόλυτη αντιστοιχία με τα άδεια πορτοφόλια μας για τα οποία άδεια πορτοφόλια φροντίζετε με απόλυτη επιτυχία. Ο παραλληλισμός αυτός προέκυψε από την υπεράσπιση του επιχειρηματικού κόσμου που διαμαρτυρήθηκε στην περίπτωση των διαφαινόμενων παρακολουθήσεων. Μιας και για εσάς είναι ανεπίτρεπτο να παρακολουθούνται μας καταδεικνύει τον κώδικα αξιών που αποκτήσατε από την μακρόχρονη για το νεαρό της ηλικίας σας ενασχόλησης με την πολιτική. Σε αντιδιαστολή με τις έντονες διαμαρτυρίες σας έχετε φροντίσει και εσείς όπως και όλοι οι ένοικοι της Βουλής να έχουμε μόνιμα το μακρύ χέρι του κράτους και τον θεσμών μέσα στο πορτοφόλι μας και να μας στερεί πλέον από την υπερφορολόγηση και τους έμμεσους και άμεσους φόρους το ίδιο μας το οξυγόνο. Αυτών των θεσμών και τις τρόικας που με έναν νόμο θα καταργούσατε κύριε Αλέξη Τσίπρα. Εσείς μπορεί να τα ξεχάσατε εμείς όμως όχι!
Θεωρούμε τουλάχιστον προκλητικό οι πολιτικοί μας να εξανίστανται εντόνως για τις παρακολουθήσεις και το έλλειμμα δημοκρατίας που ακολουθεί τέτοιες πρακτικές σε αντιδιαστολή με την εκκωφαντική σιωπή σας όλο το προηγούμενο διάστημα στην κατάφωρη συνεχιζόμενη καταστρατήγηση όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας. Πολύ περισσότερο που ακόμη και σήμερα συνεχίζεται η παρακολούθηση των Ελλήνων πολιτών και η ψηφιακή καταγραφή τους ( που για χάρη αυτής και της ψηφιοποίησης θα δούμε πολλά ακόμη) στον βωμό αοράτων παγκόσμιων απειλών!
Η δημοκρατία μας δεν πληγώνεται μόνο από την παρακολούθηση σημαινόντων προσώπων του πολιτικού βίου ή του επιχειρηματικού κόσμου κύριε Αλέξη Τσίπρα. Η δημοκρατία απειλείται όταν παραγνωρίζεται όλοι εσείς οι εκπρόσωποι μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το ζοφερό τοπίο το οποίο υπήρχε και το ανακαλύψατε ξαφνικά. Ξεχάσατε πως στον χώρο της δημοσιογραφίας εκτός από παρακολουθήσεις έχουμε εκβιασμούς και ανεξιχνίαστες δολοφονίες για τις οποίες δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε και διάθεση από κανέναν να δοθούν ποτέ! Γιατί κύριε Τσίπρα; Θα μας δώσουν αυτές τις απαντήσεις οι εκλογές ή οι προτάσεις σας για κοινής αποδοχής πρόσωπα σε τόσο ευαίσθητες θέσεις για την ασφάλεια της πατρίδος μας;
Η δημοκρατία μας πληγώθηκε ανεπανόρθωτα από τόσα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια που χάνουμε το μέτρημα εμείς και σίγουρα κάθε μέτρο υποκρισίας εσείς! Όλα αυτά τα μέτρα αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης που περάσατε και ζητούσατε και σκληρότερα εσείς προσωπικά όπως και οι υπόλοιποι του επονομαζόμενου δημοκρατικού τόξου δεν σας προβλημάτισαν κ. Αλέξη Τσίπρα; Αυτή η επιλεκτική δημοκρατική ευαισθησία που έχετε μας προβληματίζει ακόμη περισσότερο από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κύριος πρωθυπουργός έχει κάνει ότι μπορούσε και με το παραπάνω ώστε να καταγραφεί ως ο τραγικότερος πρωθυπουργός που έχει γνωρίσει ο τόπος. Εσείς τώρα καταλάβατε το έλλειμμα δημοκρατίας στην χώρα; Και οι δημοκρατικές σας ευαισθησίες αφορούν τους επιχειρηματίες, την πρόεδρο της δημοκρατίας, όπως και τους συνεταίρους ή εταίρους για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές! Ο ρόλος της προοδευτικής αριστεράς ή αριστεράς σκέτο αποκαλύφθηκε πλήρως και δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα παραπάνω. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει που έρχεστε να αποκαταστήσετε την πολιτική κανονικότητα με κοινής αποδοχής υπουργούς, διοικητές της ΕΥΠ και εισαγγελείς και το εξαιρετικά ανησυχητικό είναι πως και όλοι οι υπόλοιποι δεν αντιδρούν! Τι πάει να πει προσωρινός και κοινής αποδοχής κύριε Τσίπρα; Οι λύκοι θα βάλουν κοινής αποδοχής λύκους να φυλάνε τα πρόβατα από τους λύκους! Εξαιρετική ιδέα! Με περισσή ευκολία φροντίζετε η δημοκρατία να μπαίνει στον πάγο σε κάθε ευκαιρία χάριν της συνεννόησης ή της αόρατης απειλής ή της κανονικότητας η οποία πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία! Μόνο που θυσιάζεται μόνιμα το μέλλον της πατρίδας και των πολιτών στον βωμό της κανονικότητας, η οποία σας εξασφαλίζει να ζείτε εσείς καλά και εμείς χειρότερα.
Περιμέναμε από τον κύριο Αλέξη Τσίπρα να διαμαρτυρηθεί εντόνως μιας και θέλει να ηγείται μιας Προοδευτικής αριστερής αντίληψης περί πολιτικής για την χωρίς προηγούμενο σε δημοκρατικές κοινωνίες παραχώρηση θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου σε υπερεθνικούς οργανισμούς και οι ευαισθησίες του να μην είναι τόσο επιλεκτικές. Να καταγγείλει το ξεπούλημα της πατρίδας μας που συντελείται καθημερινά Η εκκωφαντική σιωπή του στα πραγματικά προβλήματα της χώρας καθώς και η αποδοχή όλων των αντιδημοκρατικών και βάναυσων πολλές φορές αποφάσεων με πρόσχημα την υγειονομική κρίση και τις οικονομικές δεσμεύσεις των εταίρων μας προβληματίζει έντονα τους Έλληνες πολίτες και μας κάνει να αμφισβητούμε ιδιαίτερα για το αν πραγματικά θέλει ο κύριος Αλέξης Τσίπρας την αποκατάσταση της πολιτικής ζωής του τόπου.
Αποδεικνύεται περίτρανα για άλλη μια φορά ο εμπαιγμός του αφού στο τέλος της τραγικής συνέντευξης που παρακολουθήσαμε μας είπε ξανά πως έχουμε ανάγκη από ισχυρή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να είναι αρκετά ισχυρός για να μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα με τους θεσμούς και τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Η υποκρισία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αυτήν του την δήλωση.
Ο κύριος Τσίπρας έβγαλε μια φορά έρπη και εμείς χάσαμε τον ύπνο μας, τις περιουσίες μας, τα όνειρα μας, τα παιδιά μας που έφυγαν και φίλους που δεν άντεξαν…. Πολύ περισσότερο όμως χάσαμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που το μόνο που ξέρει καλά είναι να ξεπουλά την πατρίδα μας,να προστατεύει μόνο τα συμφέροντα του αντί των πολιτών και να αναπαράγει τον εαυτό του εις το διηνεκές!

Γκοου μπακ κύριε Τσίπρα μην μας προκαλείτε άλλο γιατί σας μάθαμε πλέον. Καλά που δεν μας είπατε και πως με έναν νόμο και ένα άρθρο θα σκίσετε και τα μνημόνια!
Εμείς το όχι μας δεν το ξεχάσαμε κύριε Τσίπρα όπως εσείς το ίδιο βράδυ.
Εμείς το όχι μας το κάνουμε πράξη γιατί πλέον δεν κρίνεται από εσάς εάν είναι δίκαιο για να γίνει πράξη. Σας γυρίσαμε την πλάτη και σε εσάς και σε όλους όσους κωφευέτε στον πόνο και το δράμα που περνάμε. Ο κόσμος σας έχει απαξιώσει και τα επίχειρα των πράξεών σας θα τα εισπράξετε πολύ σύντομα!

 

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

Χάος στην γενική απεργία στη Γαλλία: Ο λαός λέει βροντερό «όχι» στην αύξηση τού συνταξιοδοτικού ορίου ηλικίας. Νομοσχέδιο που ο Μακρόν επιχειρεί να περάσει με προεδρικό διάταγμα, προκειμένου να παρακάμψει την Εθνοσυνέλευση, γεγονός που τον έφερε αντιμέτωπο με πρόταση...

Διαβάστε Περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

Με το δυστύχημα τής τραγωδίας των Τεμπών να μη μπορεί να φύγει από τη μνήμη κανενός, καθώς χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές, άνοιξε για άλλη μια φορά ο φάκελος τής διαφθοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τις κρατικές μεταφορές και την ασφάλεια των πολιτών. Το έργο εκατομμυρίων...

Διαβάστε Περισσότερα
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

Το κυβερνητικό success story σε αριθμούς: -- 3.990.717 πολίτες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο -- 1.412.322 από αυτούς, είναι ήδη σε διαδικασία αναγκαστικών μέτρων (κατασχέσεις σε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία) -- 624.545 πολίτες τελούν υπό τελευταίας...

Διαβάστε Περισσότερα