ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κλείνει το κανάλι του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου στο youtube.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα τον φασιστικό της χαρακτήρα φιμώνοντας τις φωνές που διαφωνούν με την πολιτική της και την απολυταρχική γραμμή που ακολουθεί και εφαρμόζει τα τελευταία 3 χρόνια στη χώρα.

Το κλείσιμο του καναλιού δηλώνει το φίμωμα τής αλήθειας και της ελευθερίας του λόγου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και να υπάρξει αντίδραση σε όλα αυτά τα φασιστικά μέτρα που μας επιβάλλει η παρούσα κυβέρνηση σε καθημερινή πλέον βάση με τους διάφορους νόμους και διατάξεις που ψηφίζει.

Το φίμωμα τής Αλήθειας και τής έκφρασης τής ελεύθερης γνώμης τόσο των δημοσιογράφων όσο και των πολιτών είναι τα τραγικότερα δεσμά που μπορεί να επιβάλει μία κυβέρνηση στους πολίτες της. Όταν πάψει να ακούγεται η Αλήθεια  που ενοχλεί τους «ηγέτες» και αφυπνίζει το λαό τότε η πολιτική διακυβέρνηση μετατρέπεται σε απολυταρχικό καθεστώς, κάτι το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει καθημερινά εδώ και τρία χρόνια.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξυπηρετούν καταφανώς τα συμφέροντα των εκάστοτε κυβερνήσεων και συνομολογούν στο ολοκληρωτικό καθεστώς που θέλουν να επιβάλουν στις χώρες οι «ηγέτες» τους ακολουθώντας κατά γράμμα το σχέδιο υποδούλωσης και χειραγώγησης των λαών, του λαού μας.

Καταγγέλλουμε το κλείσιμο του καναλιού του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, ο οποίος μέσα από αυτό είχε σαν στόχο την αφύπνιση του Έλληνα αποκαλύπτοντας συνεχώς Αλήθειες και τα σχέδια τής κυβέρνησης με σκοπό την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Αυτή η αποκάλυψη ήταν και είναι αυτό που ενοχλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όμως ο κόσμος ήδη τις έχει ακούσει και συνεχίζει να το κάνει. Η αφύπνιση έχει ξεκινήσει και είναι σε εξέλιξη. Ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που έχει βάλει το «μαχαίρι στο κόκκαλο» τής πολιτικής κατάστασης και έχει δημιουργήσει πολλές νέες φωνές με το έργο του, οι οποίες θα εμφανιστούν σαν την «Λερναία Ύδρα». Το κλείσιμο ενός καναλιού θα βγάλει στην επιφάνεια 10, 20 ή και περισσότερα νέα κανάλια που θα λένε την Αλήθεια και θα αφυπνίζουν τον κόσμο. Δεν θα μπορέσετε να κλείσετε τα πάντα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΜΥΡΙΑΔΕΣ…!!! Σας ξεπερνάμε!

Η Αλήθεια θα επικρατήσει σε πείσμα κάθε φασιστικού μέτρου.

Ελένη Ιωάννου

Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας

Γέφυρας Διεξόδου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

Χάος στην γενική απεργία στη Γαλλία: Ο λαός λέει βροντερό «όχι» στην αύξηση τού συνταξιοδοτικού ορίου ηλικίας. Νομοσχέδιο που ο Μακρόν επιχειρεί να περάσει με προεδρικό διάταγμα, προκειμένου να παρακάμψει την Εθνοσυνέλευση, γεγονός που τον έφερε αντιμέτωπο με πρόταση...

Διαβάστε Περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

Με το δυστύχημα τής τραγωδίας των Τεμπών να μη μπορεί να φύγει από τη μνήμη κανενός, καθώς χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές, άνοιξε για άλλη μια φορά ο φάκελος τής διαφθοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τις κρατικές μεταφορές και την ασφάλεια των πολιτών. Το έργο εκατομμυρίων...

Διαβάστε Περισσότερα
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

Το κυβερνητικό success story σε αριθμούς: -- 3.990.717 πολίτες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο -- 1.412.322 από αυτούς, είναι ήδη σε διαδικασία αναγκαστικών μέτρων (κατασχέσεις σε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία) -- 624.545 πολίτες τελούν υπό τελευταίας...

Διαβάστε Περισσότερα