ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Με αφορμή την εκλογή μου ως εθνικού συντονιστή μιας σειράς επιτροπών που θα οδηγήσουν τον νέο Εθνικά Ενιαίο Πολιτικό Σχηματισμό στο ιδρυτικό συνέδριο θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν, πρότειναν , και ομόφωνα ψήφισαν για αυτή την τόσο σημαντική θέση ευθύνης.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να υπηρετήσω την κοινή μας προσπάθεια από μια τόσο σημαντική θέση.

Υπόσχομαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις το δύσκολο έργο που μου ανατέθηκε, προσωπικά βρίσκομαι και θα βρίσκομαι στη διάθεση όλων  να εργαστούμε , να συνεργαστούμε, να συμπορευτούμε.

Νιώθω βαθιά ευγνώμων για την τιμή που μου έγινε και για αυτή την επιλογή προς το πρόσωπο μου.

Κυρίαρχο μέλημα μου είναι να εργαστώ και να συνεργαστούμε όλοι μας εν όψει του ιδρυτικού – οργανωτικού  συνεδρίου για την ίδρυση και σύσταση του Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της ομογένειας που μας στηρίζουν σ’ αυτήν την προσπάθεια και οι οποίοι βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο στον Καναδά, στις Η.Π.Α., στην Ευρώπη , στην Αφρική, στην Αυστραλία ακόμη και στην Αλάσκα, αλλά και τους Έλληνες της Μητροπολιτικής Ελλάδας που μαζί συναποτελούν τα κλαδιά και τις ρίζες αυτού του μεγάλου  δέντρου που έχει δημιουργηθεί και συνεχώς μεγαλώνει. Κι ενώ τα κλαδιά είμαστε όλοι εμείς που συνεργαζόμαστε, που δουλεύουμε για τον κοινό αυτό σκοπό, αυτοί, είναι οι ρίζες του δέντρου που, μπορεί να μην φαίνονται, αλλά το τρέφουν και το στηρίζουν γερά στη γη.

Ένα δέντρο το οποίο έχει σαν στόχο να ενώσει τον οικουμενικό Ελληνισμό κάτω από κοινές πολιτισμικές και πολιτιστικές αξίες και να υπηρετήσει το κοινό μεγάλο εθνικό όραμα για μια Νέα Μεγάλη Εθνική Ιδέα. Και σ’ αυτή την Ιδέα δεν περισσεύει κανένας. Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο Πανεθνικό αυτό κάλεσμα ώστε στο τέλος να γευτούμε τους γλυκούς καρπούς των κόπων μας.

Και πάλι σας ευχαριστώ

 

Κωνσταντίνος Γεωργίου Μπακογιάννης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

Χάος στην γενική απεργία στη Γαλλία: Ο λαός λέει βροντερό «όχι» στην αύξηση τού συνταξιοδοτικού ορίου ηλικίας. Νομοσχέδιο που ο Μακρόν επιχειρεί να περάσει με προεδρικό διάταγμα, προκειμένου να παρακάμψει την Εθνοσυνέλευση, γεγονός που τον έφερε αντιμέτωπο με πρόταση...

Διαβάστε Περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

Με το δυστύχημα τής τραγωδίας των Τεμπών να μη μπορεί να φύγει από τη μνήμη κανενός, καθώς χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές, άνοιξε για άλλη μια φορά ο φάκελος τής διαφθοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τις κρατικές μεταφορές και την ασφάλεια των πολιτών. Το έργο εκατομμυρίων...

Διαβάστε Περισσότερα
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

Το κυβερνητικό success story σε αριθμούς: -- 3.990.717 πολίτες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο -- 1.412.322 από αυτούς, είναι ήδη σε διαδικασία αναγκαστικών μέτρων (κατασχέσεις σε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία) -- 624.545 πολίτες τελούν υπό τελευταίας...

Διαβάστε Περισσότερα