ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο κ. Τσίπρας σε ανακοίνωσή του, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο τής Βραζιλίας Λουίς Ινάσιου Λούλα Ντα Σίλβα, όρισε τον εαυτό του όχι μόνο «ως υπερασπιστή τής κοινωνίας αλλά και της ίδιας της Δημοκρατίας» συμπληρώνοντας με περίσσια περισυλλογή το πόσο παρόμοια είναι τα συνθήματα των «εχθρών τού λαού και της Δημοκρατίας» αναφερόμενος στο κεντρικό σύνθημα τού Μπολσονάρο «Θεός-Πατρίδα-Οικογένεια».

κ. Τσίπρα, σας θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα το λέμε: «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» και το λέει όλος ο ελληνικός λαός, οπότε είμαστε … εχθροί τού εαυτού μας, της πατρίδας μας και της δημοκρατίας; Σκεφτείτε το!

Πώς μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας να δηλώνει ότι δίνει αγώνα για την υπεράσπιση τής κοινωνίας και της δημοκρατίας όταν ό ίδιος ως πρωθυπουργός:

  1. Πούλησε το ελληνικό όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.
  2. Ανέστρεψε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τού 2015 από κατά σε υπέρ, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό!
  3. Υπέγραψε νέα μνημόνια ενώ προεκλογικά υποστήριζε ότι θα βγούμε από αυτά!
  4. Επέβαλε τα κάπιταλ κοντρόλς στην χώρα
  5. Αύξησε τον ανώτατο συντελεστή του ΦΠΑ
  6. Ξεκίνησε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας
  7. Αύξησε το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος της χώρας
  8. Απαξίωσε τις ΔΕΚΟ (βλέπε ΔΕΗ)
  9. Φτωχοποίησε τον Έλληνα

Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει ντροπή σε ό,τι λέτε και σε ό,τι κάνετε, εξάλλου αυτό συνάδει και με το όνομά σας, δεν έχετε «τσίπ(ρ)α» κ. Τσίπρα. Αν η «κολοτούμπα» ήταν ολυμπιακό άθλημα θα ήσασταν ο μοναδικός χρυσός Ολυμπιονίκης (ελλείψη ανταγωνισμού).

Αν όσοι λένε: «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» θεωρούνται «εχθροί του λαού», εσείς ως τι χαρακτηρίζεστε σύμφωνα με το έργο σας κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας σας; Σας θυμίζουμε επίσης μία λαϊκή ρήση: «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς»!

 

Από την Πολιτική Γραμματεία

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παρέλυσε η Γαλλία από τη γενική απεργία

Χάος στην γενική απεργία στη Γαλλία: Ο λαός λέει βροντερό «όχι» στην αύξηση τού συνταξιοδοτικού ορίου ηλικίας. Νομοσχέδιο που ο Μακρόν επιχειρεί να περάσει με προεδρικό διάταγμα, προκειμένου να παρακάμψει την Εθνοσυνέλευση, γεγονός που τον έφερε αντιμέτωπο με πρόταση...

Διαβάστε Περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Το Μετρό τού Πειραιά «μπάζει νερά»!

Με το δυστύχημα τής τραγωδίας των Τεμπών να μη μπορεί να φύγει από τη μνήμη κανενός, καθώς χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές, άνοιξε για άλλη μια φορά ο φάκελος τής διαφθοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τις κρατικές μεταφορές και την ασφάλεια των πολιτών. Το έργο εκατομμυρίων...

Διαβάστε Περισσότερα
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ …SUCCESS STORY

Το κυβερνητικό success story σε αριθμούς: -- 3.990.717 πολίτες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο -- 1.412.322 από αυτούς, είναι ήδη σε διαδικασία αναγκαστικών μέτρων (κατασχέσεις σε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία) -- 624.545 πολίτες τελούν υπό τελευταίας...

Διαβάστε Περισσότερα